Burun estetigi

Cemileberke

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
3
0
6
35
İstanbul
Arkadaslar burun estetigi olalı 5 gun oldu morluk ve hafif sisliklerim var alt bandajimi bugun çıkardım ve dudak ve burun mesafesi uzak duruyor dudağım düşmüş gibi sisliklerden dolayimidir acaba yoksa kalır mı oyle cok üzülürüm :(

Arkadaslar merhaba ben bundan 3 yil once Maya estetik cerrahi klinigi doktoru Ercan Demiray a ameliyat oldum kırık vardi burnumda ve nefes alamiyordum doktorum hem nefes problemimi duzeltti hem de kucucuk bir burna sahip oldum uzerinden 3 yil gecti hala burnumu her goren cok begeniyor ve doktorumu soyluyorum burun ucum kalkik ve en ufak nefes problemim yok. Doktorumun bu basarili ameliyatindan sonra annem gecen yil kasimda ve kiz kardesim de uc ay once ameliyat oldu ve ucumuzunde birbirinden guzel ve sorunsuz burunlari var. Kesinlikle tavsiye ederim asla doktorum bu kadar yil gec ve bizi birakmadi bunlarin yaninda dolgu botoks cilt bakimi yaptiriyoruz ve her seyinden cok memnununuz Ercan beye istedigim saatte ulasabilmem ise en rahati asiri iyi ve ilgili bir doktor muaynanesinin ulasimi da cok kolay kisacasi arkadaslar ben tavsiye ederim Yurtdisindan misafirlerimiz gelip
Kendisine lazer lipoliz yaptirip
Geri donduler siz anlayin artik yani sorulariniz olursa Ercan beyle ilgili cevaplarim arkadaslar hoscakalin

Ben Ercan Beye cok pahaliya yaptirmamistim ortalamanin altinda bir degerde yaptirdim burnumu ve iscilik olarakta bir o kadar guzel bence dusunuyorsaniz Ercan Demirayla kesinlikle konusmanizi tavsiye ederim

Ben Ercan Beye cok pahaliya yaptirmamistim ortalamanin altinda bir degerde yaptirdim burnumu ve iscilik olarakta bir o kadar guzel bence dusunuyorsaniz Ercan Demirayla kesinlikle konusmanizi tavsiye ederim

Ne kadara yaptırmıştın ? Fiyat konusunda bilgimiz olsunki ona göre adım atalım :)

Ne kadara yaptırmıştın ? Fiyat konusunda bilgimiz olsunki ona göre adım atalım :)

Canim valla ben uc sene once 2500 e yaptirmistim annemler 3000 e yaptirdi diye hatirliyorum ama muaynesi ucrersiz zaten sen git muayne ol neler yapilmasi gerektigini zaten o zaman anlatiyor fiyati da etraflica konusursunuz o zaman :)))

Back
X