• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği

Arkadaşlar, ilk kez Eren Bey'e ameliyat olanlar varsa onların da deneyimlerini paylaşmalarını istiyoruz. Çünkü revizyonun farklı bir dinamiği olabilir. Buradan yazmak istemiyorlarsa arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler mi?

Merhaba arkadaşlar. 6 ay önce Eren Taştan'a burun ameliyatı yaptırdım .Burnumda sağlık açısından bir sorun yoktu sadece estetik amaçlı olacaktım. Doktor araştırmaya başladım. Ankara'daki iyi doktorlardan görüşme randevuları aldım. İlk başta bir doktorla görüştüm güvenemedim. 2. olarak Eren Bey'le görüştüm. 1-2 saat sürdü görüşmemiz detaylı şekilde bilgilendirdi ve ilgilendi ben doğru yerdeyim dedim hemen ameliyat tarihi belirledik. Zaten daha önce ameliyat yaptıran bir tanıdığım önermişti. İçim o kadar rahattı ki diğer doktorlarla görüşmeye ihtiyaç bile duymadım iptal ettim randevuları. Profesyonelliği her halinden belli, mükemmelin ötesinde bir doktor. Ameliyatım 5 saat sürdü çünkü Eren Bey çok titiz çalışıyor arkadaşlar bu yüzden morluğum olmadı. Bir arkadaşımla aynı dönemde ameliyat olmuştuk farklı doktora yaptırmıştı onun yüzü inanılmaz şiş ve morken ben çok hafif atlattım ve doktorun ne kadar önemli olduğunu gördüm. Ameliyat sonrası takılan tamponlarda nefes alabiliyorsunuz ve çıkarırken acımıyor.2 hafta sonra bandajım çıktı ama hafif şişlik vardı. 1 ay sonra da ameliyat olduğum anlaşılmayacak duruma geldim. Çok doğal ve güzel oldu yeni tanıştığım insanlar ameliyat olduğumu anlamıyor.İyi ki Eren Taştan'ı keşfetmişim çok mutluyum. İlgisine ve emeğine sağlık. Kesinlikle öneriyorum. Sırf bunu yazmak için üye oldum :)
fotoğrafınızı görmem mümkünmü..?

Kaburgadan kıkırdak alındığında tam olarak nereden alınıyor ve iz kalıyormu sakıncaları neler bilen varmı?
Bir de kulaktan alınan kıkırdak ile kaburgadan alınan kıkırdak arasında ne gibi farklar var?

Kaburgadan kıkırdak alındığında tam olarak nereden alınıyor ve iz kalıyormu sakıncaları neler bilen varmı?
Bir de kulaktan alınan kıkırdak ile kaburgadan alınan kıkırdak arasında ne gibi farklar var?
Kaburga sağ meme altından tam kat yerinden kesiyolar iz kalıyo tabi ama görünmez yerde. Kaburga çatı okuşturmak için kulak kıkırdağı yan kanatlar için kullanılır. Her ikisinin de kullanım alanı farklı. Kulak yumuşaktır, kaburga sert ve dayanıklı. Bir de kaburgadan burun yapan doktor işinin ehli değilse o eğrilen burunları gördüm ki inanamazsınız çok çok kötü.

Kaburga sağ meme altından tam kat yerinden kesiyolar iz kalıyo tabi ama görünmez yerde. Kaburga çatı okuşturmak için kulak kıkırdağı yan kanatlar için kullanılır. Her ikisinin de kullanım alanı farklı. Kulak yumuşaktır, kaburga sert ve dayanıklı. Bir de kaburgadan burun yapan doktor işinin ehli değilse o eğrilen burunları gördüm ki inanamazsınız çok çok kötü.
Yapma ya yikildim:( ben burun catisini yani sirtini yukseltmek istiyorum yanlari doldurmak degil ozaman kaburga olacak oylemi:((

bu burun resimleri 10 yil onceki burunlar simdileri gormek lazim

Yapma ya yikildim:KK43: ben burun catisini yani sirtini yukseltmek istiyorum yanlari doldurmak degil ozaman kaburga olacak oylemi:KK43:(
Yani ben doktor kadar açıklayamayabilirim tabi bi doktora sorsanız daha sağlıklı olur. Belki yükseltme dediğiniz şey başka işlemle yapılıyodur. Birçok yöntem var. Kaburgayı incecik keserek yan kanatlara destek de koyabiliyolar, kulak kıkırdağıyla da yapabiliyolar, bazen kanatlara hiç ellemiyolar. Bazı ameliyatlarda sizden aldıkları bi dokuyu kese gibi dikip, içine kıkırdakları minicik keserek doldurup burun sırtına koyuyolar filan. İzlediğim ameliyatlarda gördüklerim yani ben de çok bilmiyorum. Sizin revizyon olcak heralde, en güzeli bi doktorla görüşün.

Back
X