Burun Estetiği

Merhaba. Profil fotonuzdaki burnunuz eski halimi acaba?
bir de siz ameliyati aralik ayinda olmussunuz. Yeni cekilmis.bir.foto gorme sansim var mi? Eren beyle gorusmeden once yaptigi burunlari gormek istiyorum. Revizyon olmayi dusunuyorum 5 sene once olduhum ameliyatin sonucu pek parlak degil ve artik gozume batmaya basladi gitgide. Yardimci olursaniz.cok sevinirim.
merhaba canım eski o fotoğraf ondan büyük duruyor tabiki gönderrim facebooktan eklermisin merve çubuk diye

Doğru bir konuyu doğru parmak bastığım açıkça görülüyor, uzun süren ameliyat, uzun süre narkoz anlamına geliyor aynı zamanda bahsedilen süreler çok uzun bunun zararları ve riskleri hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ? senesittirhuzur mantık şöyle zaten ilk burun estetiğinde revizyon olasılığı zaten çok fazla, bunu özellikle estetik cerrahlar belirtiyor, ilk ameliyattında istediği sonucu yakalayamayan kişiler, ilk ameliyatını yapan doktora bağlıyor olayı ve başka hekim arayışına giriyor, ameliyatı etkileyen bir sürü faktör var bazılarının deri doku yapısı çok iyi sonuçlar vermeye yatkınken, bazı tipleri 2. ameliyatı kesin yada 3. ameliyatı bile olabiliyor, gerekli deneyime sahip hastalar bunu zaten belirtiyor özellikle, revizyonu bir mağduriyet olanlar istedikleri gibi para isteyip burnunu maf etmiş içeride kıkırdak bırakmamış gibi bu ameliyatta klasikleşmiş yalanların arkasına sığınıyorlar, türkiye öne çıkan bir sürü doktor var bunların hepsi kıkırdak mı ? kullanıyor, kıkırdağın erimesi durumu ne kadar, kaza yaralanma gibi durumlarda fonksiyonel çalışması için kullanımı çok ama estetik çok bir başka alan... ameliyatın uzun sürmesi çok iyi birşeymiş gibi lanse edilmesi zaten konu hakkında bilgi sahibi olunmadığını, yazıyor. narkoz ile lazer epilasyon yapılırken ölen insanlarımız oldu yakın tarihde, bilinçsizliğimiz canımıza paramıza kast edebilir.
Bu ulkede bademcik ameliyatinda narkozdan olen de var ameliyatta iceride makas uNutan da var. Burasi turkiye artik alistik insanlarin somurulmesine de doktorlarin vurdumduymazliguna da. Ben ilk ameliyatimi gazi hastanesinde oldum. Keske olmasaydim. Septum egriligi diye gittim kemeri törpüle dedim adam burnumu bastan yapmis! Gereksiz doktor o kadar cok ki. Simdi kime revizyon yaptiracagimi sasirmis durumdayim.

fiyat özelikle abartı, görüşüldükten sonra size biraz daha indirimli bir fiyat verilecektir, klasik teknik, Bu ameliyatı özel hastanelerde uygun fiyatlara yapılmaktadır, KKB ameliyatlarının vergileri estetik ameliyatlardan çok daha uygundur.
canım seninle laf dalaşına giremiyeceğim sen ilk foto ile ikinci fotoyu karştrdn galiba orada burnum şiş şuan indi yazdıklarını okumadım erindim çok uzun ve gereksiz hoşçakal

sen vebal almaya çoktan hazırsın belliki, yazdıklarımı okuyarak ne anlatmak istediğimi anlamak ve bilgi edinmek yerine kişiselleştirip polemiğe girmeyi tercih ediyorsun doğrudan ve ajanlıkla suçladın, reklamın iyiside kötüsüde vardır emin ol. ben revizyon için kendisini tercih ettim başka birisi yapsa yine memnun olabilirdim desem anlayabilirdim seni ama, dualar özelden diğer hasta sonuçlarını paylaşmalar vs vs bende bu algıyı haklı nedenle oluşturdu ve kaygılarımda haklı olduğumu düşünmem iyice pekişti. Edindiğim bilgiler doğrultusunda bilgi paylaşımı ajanlık olarak yaklaştın, sen reklam yapıyorsun ne kazançın var bilmiyorum ama benim hiç bir çıkarım yok bu paylaşımlarımdan.

her dr kulaktan kaburgadan alabilir sorun o degil sorun kulanildigi kaburga neden ileri zaman da egilip bukuluyor yani eren tastan bu tekngini bulmus ve amerika kabul etmis dunya literaturine girmis teknigi kolaydiysa obur dr lar bulaydi :D

her dr kulaktan kaburgadan alabilir sorun o degil sorun kulanildigi kaburga neden ileri zaman da egilip bukuluyor yani eren tastan bu tekngini bulmus ve amerika kabul etmis dunya literaturine girmis teknigi kolaydiysa obur dr lar bulaydi :KK70:
canım anlamıyolar işte yapcak bişey yok ben burada insanlara doğruyu göstermek benim durumumda olan kişilere yardımcı olmak için eren beyin reklamını yapıyorum tamamen amacım iyi ama böyle art niyetli insanlar var naparsın lekelemeye çalışıyo aklınca eren beyi

Çok ekstra bir durum değilse kaza yaralanma gibi konuda uzmanlaşmış doktorlar, açık teknik rinoplasti dahi yapmazken , siz kulaktan, kaburgadan kıkırdağı savunuyorsunuz, evet bu şekil revizyonda burundaki çökmeleriniz gidebilir belki fakat burnunuz daha da büyüyecek esnekliği, estetiği olmayan bir kalıp çıkacak ortaya ve makyajla ışık oyunları ile kendinizi avutacaksınız, özellikle belirteyim bunlar benim kişisel fikirlerim değil dikkat edin. Uzun süren ameliyatlar bir başarı değil çok ağır ameliyatmış gibi, aynı zamanda sürenin uzaması uzun narkoz alımı demek, uzun süre narkoz alımının psikolojik ve biyolojik fiziksel zararlarını araştırım biraz, Tanınmış kişilerin çok beğenilen ameliyatlarına bakın çok minimal ameliyatlar ve kişinin kendinden alınan yağ enjeksiyonlarının burundaki sorunları giderek doldurmak amaçlı kullanıyorlar ve çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor, eskisi gibi burun kemeri artık abartı alınmıyor, burun kanatlarındaki çökmeler aşırı törpülenmiş kemer için böyle ağır ve maliyetli riskli ameliyatlar yerine, daha minimal kalıcı estetik çözümler sunuluyor artık. Ameliyat sayısı artıkça burun dokusu bozuluyor. paranızı ve sağlığınızı kolayca riske atmayın araştırın diyorum sadece, ben edindiğim bilgileri paylaşmak isterken ajanlık yapmakla suçlanıyorsam eğer bu işte bir terslik var, burada bilgilerimizi paylaşmak dışında birilerini överek reklamını yapacaksak eğer sadece, burası reklam panosu gibi çalışır ve birbirimize yardım etmekten çok uzaklaşırız.

mervecbk güzel bir yüz göz yapın var çok güzelsin , ama ameliyatın hakkında aynı şeyi söyleyemem, sana bunu söylemek istemezdim ama sen ısrarla doktorun reklamını yapma derdine girip benimle polemiğe girdin, kusura bakma, amacım sadece bilgi paylaşımı benim, niyetin düşündüğüm gibi değilse beni anlayacaksın zaten.

Son düzenleme:
Olay farklı bir boyut almış ama savunduğunuz dolgu, kıkırdağı fazla alınmş burunlar için tavsiye edilen bir yöntem değil. Ben de yarın hocamdan randevü aldım. Yorumlarımı yazarım kızlar ☺️☺️

Ne gibi sıkıntıların var peki? Benim burun sirti çöktü burun yayvan ve uzun duruyor daha duz bir burun istiyorum ben. Eren beyin tarzi nasil acaba. Gorusme sonrasi ayrıntılarını bekliyorum canim :)
merhaba, burun sırtı cokmesı hangı durumlara baglı ortaya cıkıyor? yüz görünmeden resım ekleyebılır mısınız?
deviasyon var mı sizde?

merhaba, burun sırtı cokmesı hangı durumlara baglı ortaya cıkıyor? yüz görünmeden resım ekleyebılır mısınız?
deviasyon var mı sizde?
Canim ben tam nedenini bilmiyorum ama arastirdigim kadariyla fazla kikirdak alinmissa oluyormus. Benim septum egriligi vardi. Dediginiz gibi deviasyon icin ameliyat oldum olmusken kemeri de duzelttiriyim dedim ama doktorumun gereksiz mudahalesi yuzunden burun çöktü. Muhtemelen egriligi duzeltirken septumu da kuculttu ve septum zaten burnu ayakta tutan. Benim tahminim bu. Baska ne gibi nedenleri olur bilmiyorum hic. Bu arada benim burnum disaridan duzgundu sadece septum egriydi. Foto nasl atılıyor bilmiyorum canim ama ozelden mail adresi verirsen oradan atabilirim

deviasyon var mı sizde?

Canm burun sırtı çökmesi kıkırdağım fazla alınmasından kaynaklı şeyler. Resim ekleyemiyorum . Ameliyattan somra öncesi sonrası eklerim inş

Görüştüm kızlar çok ilgili ve muayenehanesi çok yoğundu orda ameliyat olmş birini gördüm 3. Kez gğzel görünüyordu. Bn ağıstos ayında ameliyat olucam 15-16 bin. Ve zor bi ameliyat ama çözülür sorun etmeyn dedi hakkımzda hayrlısı şnş özelden atarsanz haberleşiriz burayı pek takip edemiyorm canlarm

Görüştüm kızlar çok ilgili ve muayenehanesi çok yoğundu orda ameliyat olmş birini gördüm 3. Kez gğzel görünüyordu. Bn ağıstos ayında ameliyat olucam 15-16 bin. Ve zor bi ameliyat ama çözülür sorun etmeyn dedi hakkımzda hayrlısı şnş özelden atarsanz haberleşiriz burayı pek takip edemiyorm canlarm
Ağustos ayından önce ameliyat tarihi veriyormu peki..?
birde size örnek fotoğraflar gösterdimi..
ordaki bayanın burnu sizin için yeterli oldumu?

Back
X