Burun Estetiği

Canm bnim işim dolayısıyla ağusto ayında ameliyat olmam lazım daha öncesinde verir mi hiç sormadm. Bana yeterli geldi yaptığı çok zor ameliyatlar vardı, sonuç gayet iyi ben kartımı verdim doğru kişi eren bey bence

Yazılarımı okumadan karar vermeyin bir reklam kampanyasına alet olmayın reklamını yapan 15-16 bin tl verdiği paraların belgesi faturası varsa yayınlasınlar. Kızlar hiç bir şeyden ders almıyorsunuz, mesajlarımın üzerine yazı yazılarak konum gerilerde bırakılmış özelikle.

Açık ameliyat olmuş ama kanama şişme morarma hiç olmadı demiş, bu bir doktor çıkıp açıklasın lütfen bunu yalanmı ? , bir de profil fotosunu yeni değiştirdi bu eleştirimden sonra bunu da değiştirecektir sanırım, olmadığını iddaa ettiği şişlik ve ödemler inmiş kalıp gibi olan burun şeklini yitirmiş, bakın profil fotosunda açıkça bu gözüküyor, en başarısız estetik bile yan profilden güzel gözükür önden değil, dokular iyileşirken belirsiz bir yöne şekil alaması durumu bu olan. makyajsız yakın plan önden fotolar koysun madem bu kadar reklamını yapıyor. daha önceki konulardaki fikirlerim hala yerini koruyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/doc-dr-eren-tastan.786426/page-9#post-40378146
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...c-dr-eren-tastan.786426/page-10#post-40389636

Kızlar merhaba :) Peki eren hoca burna uygun çene de yapıyor mu bilginiz var mı?
Canım estetik plastik cerrah değil, kulak burun boğazcı imiş, bellimi olur belki onuda yapar onun içinde bacaktan kemik alır sanırım, açık burun ameliyatında şişme morarma kanama ödem olmuyormuş diye reklamını yapıyor konuyu açan kişi. Biz toplum olarak araştırmak yerine kararlarımızı bu şekilde alırız zaten sonra ah vah zaten burun estetiği sonucunu alman için 1-1.5 yıl bekliyorsun, yani şimde ameliyat olsan ödemlerin şişlerin inmesi vs o kadar sürecek ki, bu arakadaş bunların olmadığını iddaa ediyor orasıda çok ayrı daha ne deyim kızlar :)

Z Zumcum cok ilginc geliyor senin surekli eren beyi elestirmen. Tamam düşüncelerini söyledin uyardin sag ol da neden sadece Eren Tastan? Bu forumda onlarca doktor var ve hepsi reklam o zaman. Hani Burada yazdiklarini hepsine yazsan anlarimda o kadar gereksiz doktor varken neden Eren bey. Yanlis anlasilmasin Eren beyi yada bir baska doktor tanimiyorim ve asla savunmuyorum. Sadece yaptigin cok ilginç yani sanki bir karalama cabasi içindeymişsin gibi. Mesela az once baktim da emre ilhan ve adlarini hatirlamiyorum ama 3 doktor hakkinda olumlu bir yorum yazmissin. Hepsine tek tek ameliiyat oldun mu? Sahsen ben ameliyat olmadigim bir.diktora sirf nette arastirip iyi de diyemem kotu de diyemem. Yani en basta söylediklerin samimi gelmisti ama su an isin.icinde bir is var galiba demeden edemiyorum. Bence boşver kim ne.kadar para harcamis kime ameliyat olmus kimseyi ilgilendirmesin. Varsa tecrube edinmis kisiler yazsin ama sirf oradan.buradan okuyup kimse kimseye akil vermesin. Her yigidin yogurt yiyisi farklidir. Ayrıca su an isim.yapmis doktorlarin.hicbirisi 9 binin.altinda ameliyat yapmaz. Arayip sordugum en kuyty köşe doktor bile dunya para istiyor. Ki bu revizyon olunca is degisiyor. Ha bu arada 5 sene once gazi hastanesinde ameliyat oldum kbb doktoruna ve acik ameliyatti. Hic agrim sizim olmadi. Morluk cok azdi ve sisliklerle birlikte hepsi 1 haftada indi. 2.hafta normale dönmüştüm. Ha sonuc istediğim gibi degil.elbette ama acik.ameliyat sandigun.gibi degil onu anlatmak.istedim.
Bu arada mervenin.yeni.fotolarini gordum masallah makyajsiz hali bile mukemmeldi. İsini hakkiyla yapan.tum doktorlara helali hos olsun aldiklari.para.

senesittirhuzur özelden çok mesaj alıyorum onun üzerine genelden paylaşmaya çalışıyorum düşüncelerimi, birisinin aslı olmayan şeylerine nasıl karşılık vermem gerekiyor, hiç kanamam olmadı ödem şişlik sıfır diye hangi konu varsa oradada yazabilirim, bu kadar abartılı açıkça belli olan bir reklam yapılmıyordur diğer konularda sanırım, sadece araştırmalarımı ve edindiğim bilgileri yazıyorum, yada bütün doktorlar yalan söylüyor ortaya iki seçenek çıkıyor. başımızdan öyle olumsuz şeyler geliştiki konu hakkında tecrübe kazandım diyebilirim, benim durumuma düşmemeleri için insanları uyarmaya çalışıyorum, yazdıklarımda yanlış bir durum varsa olumsuz açıkça düzeltebilirim, ama körü körüne bilmeden araştırmadan anlatılan birşey varsa tezlerimi ortaya koyarım kişilerde benim tezlerime anti tezlerini koyarlar konuşuruz onun dışında pazarcı çığırtkanlığından öteye geçmez bu konu, edindiğim bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum bu konuda yoğunlaşmamın sebebleri açık ve net, yok burada birinin biri reklamını yapacak sen burada yazma derlerse başka onuda anlarım, güzel güzel tartışalım kavga edelim demiyorum ne var bunda forumun olayı bu değil mi, hayatım boyunca doğruların peşinden koştum sadece. bize bizden başka ve bilimin dışından kimse yardım edemez.

Kızlar merhaba :) Peki eren hoca burna uygun çene de yapıyor mu bilginiz var mı?

bu mesajından sonra barış çakır'ın sayfasında eren taştan'a ameliyat olan varmı diye sormuşsun amaç nedir ? samimi bir şekilde soruyorum :) sonra neden olumsuz yazıyorum diye soruyorlar olumsuz değil görüyorum ve uyarmak istiyorum, başka konudan yine buraya geliyorum işte, yanılmayı çok isterdim.

senesittirhuzur özelden çok mesaj alıyorum onun üzerine genelden paylaşmaya çalışıyorum düşüncelerimi, birisinin aslı olmayan şeylerine nasıl karşılık vermem gerekiyor, hiç kanamam olmadı ödem şişlik sıfır diye hangi konu varsa oradada yazabilirim, bu kadar abartılı açıkça belli olan bir reklam yapılmıyordur diğer konularda sanırım, sadece araştırmalarımı ve edindiğim bilgileri yazıyorum, yada bütün doktorlar yalan söylüyor ortaya iki seçenek çıkıyor. başımızdan öyle olumsuz şeyler geliştiki konu hakkında tecrübe kazandım diyebilirim, benim durumuma düşmemeleri için insanları uyarmaya çalışıyorum, yazdıklarımda yanlış bir durum varsa olumsuz açıkça düzeltebilirim, ama körü körüne bilmeden araştırmadan anlatılan birşey varsa tezlerimi ortaya koyarım kişilerde benim tezlerime anti tezlerini koyarlar konuşuruz onun dışında pazarcı çığırtkanlığından öteye geçmez bu konu, edindiğim bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum bu konuda yoğunlaşmamın sebebleri açık ve net, yok burada birinin biri reklamını yapacak sen burada yazma derlerse başka onuda anlarım, güzel güzel tartışalım kavga edelim demiyorum ne var bunda forumun olayı bu değil mi, hayatım boyunca doğruların peşinden koştum sadece. bize bizden başka ve bilimin dışından kimse yardım edemez.
Tamam da siz tek.bir insana.yuklenirseniz elbetteki sıkıntı olur. Her doktor kendini övüyor. Ben.bugune kadar ben bunu yapamam diyen doktor gormedim. Dedigin.gibi o zaman hepsi yalanci.bunlarin. Emre ilhan ve digerlerini nasil savunabiliyorsunuz ? Ben hala oradayim. Hepsinin.amaci para sizin dediginiz gibi düşünürsek.

senesittirhuzur siz özelden benden özelikle doktor tavsiyesi almaya çalışmanıza rağmen, benden bir isim alamamıştınız lütfen, Emre ilhan ve digerlerini nasıl savundum konuyu saptırmayın ne varsa savunmam paylaşın, açıkça bir reklam kampanyası yürütülüyor bir kaç kişi tarafından kaç yıllık üyeyim, kimseyide karalamak için bir çabam yazım olmadı, bahsi geçen doktor burun ameliyatını bu sene yapmaya başlamış o zaman, üyeliklerde mesajlarda bu sene, bu kadar açık seçiğini görmedim ve bunları gördükçe yazmakla ne kadar iyi yaptığımı fark ediyorum. burada doktor kendini konu açıp övmüyorki yapıyorlarsa da bilemeyiz tabi, ben şu doktor kötüdür demedim bakın dikkat edin, sadece yalan yanlış yazılara cevap veriyorum, hayır şu doğrusu araştırın yanlışım varsa düzeltin diye, ama reklam olduğu için direk saldırı oluyor, yoksa ameliyat olmuş beğendim diyor tavsiye ederim harika diyor, kanama şişlik ödem sıfır diyor bende gördüklerimi yazıyorum.

Kıkırdak erimesi ve büyümesi için bir üyenin açtığı konu bakın konu hakkında araştırmaları,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...burun-buyutulmesi-ve-kikirdak-erimesi.679030/

benim edindiğim bilgilerde bu yönde oldu hep demekki, alman doktorlar bu konuda bilmedikleri varmış :) burada çok mutlu olduğunu idda edip 2 yıl tekrar ameliyat olmak için doktor arayışına girenler oldu isterseniz tek tek konuları paylaşırım. kimseyi kötülemiyor övmüyorum bakın araştırmalarımı paylaşıyorum. burunu büyütmek için bire bir.

Evet arastiediginiz icin cok bilsiginizi dusunerek doktor tavsiyeniz var mi dedim siz de tavsiyede bulunmadiniz ama boyle yapmaniz biri icin ugrasmadiginiz anlamina gelmez. Ben de kimseyi savunmuyorum fark ettiyseniz. Hicbir doktorda umrumda degil. Onlar isini yapiyor ben de isini iyi yapana gitmek icin arastiriyorum o kadr. Ve buradaki herkes ayni sey icun buradalar. Sizin yada bir baskasinin verecegi akilla is yapmaz.kimse. Ben burada Eren Tastani okuyup hadi gidip ameliyat oluyum demiyorum. Benim mesaj attigim tavsiye istedigim fotosunu.gördüğüm onlarca insan var. Ve herkes bunu yapiyor burada. Doktorla gorusmeden once bir ön arastirmadir bu. İsteyen istedigi kadar reklam yapsin herkesin akli var. Kimse kimsenin lafiyla is yapmiyor. Burada görüp de ertesi gun gozu kapali ameliyat olacak kadar akilsiz olan varsa da bilemem artik ;)

bu mesajından sonra barış çakır'ın sayfasında eren taştan'a ameliyat olan varmı diye sormuşsun amaç nedir ? samimi bir şekilde soruyorum :) sonra neden olumsuz yazıyorum diye soruyorlar olumsuz değil görüyorum ve uyarmak istiyorum, başka konudan yine buraya geliyorum işte, yanılmayı çok isterdim.
Ben de baktim da goremedm baris cakirin sayfasina yorum yaptigini. Oncesi ve sonrası adli basliga yapmis yorum. Sayenizde paranoyak olduk herkesin.profilini kurcalıyorum artik :KK53:

Kulaktan kaburga dan parça alıp uzun süren burun ameliyatı marifetmiş gibi anlatılmış, daha fazla ödeyince daha iyi bir sonuç alacağınız algısı tamamen yanlış bunu belirteyim. Ülkemizde deneyimli bir çok plastik cerrah varken branşı bile olmayan birisine bu kadar para vermek ne kadar doğru, revizyon ameliyatlarında diğer bölgelerden kıkırdak alarak ekleme yapmak bir başarı değildir. Geçmiş tecrübelerime dayanarak şişirilmiş bir balon reklam olarak görüyorum, hiç memnun olmayan yoksa o işte bir sorun vardır, bütün plastik cerrahlar kaburgadan kulaktan alınan kıkırdağın kaza yaralanma gibi doku kaybının fazla olduğu durumlarda burunun fonksiyenel olarak işlevsel hale getirilmesi için kullanılacağını söylüyor, lütfen konuyu ingilizcede araştırın derim, zaten revizyon ameliyatı ihtiyaçlarımız, birazda konu hakkında bilgi sahibi olmadığımız ve tamamen yönlendirme reklamlarının farkına varmadığımızdan olmuyormu. eren taştan kaç aylık bir doktormuş acaba mısır patalağı gibi yakın tarihli yorumları var hepsi reklam kokan buradaki arkadaşlar sakın üzerine alınmasın başka bir yerdede karşılaştım o yüzden, baaris reklam içerikli, geçmiş deneyimlerime dayanarak sizlerle paylaşmak istedim bunları. Revizyon mağduriyetini kullanmak isteyenler çok fazla ve daha çok para talep ediyorlar, sonuç kötü olsa bile zaten berbattı deme durumu çok yaygın, revizyon ameliyatına soğuk bakan doktorları artık daha dürüst samimi buluyorum.
Ben Merveyi taniyorum, reklamci dedigin sahis bizler gibi piskolojimizden anlayan ve ayni sikintiyi cektigi icin, bize yardimci olmasidir!!! Revizyona sohuk bakan doktorlar genelikle kendisine güvenmedigi icindir!!! Elbete para icin yaparim ederim ve sonuc hüsran olan doktorlarda var!!! Eren beyin tekniyi Dünya Literaturuna girmis, yani Revizyondan sonra ameliyata ne yapilmisa odur!!! Asil olan elestiriyi siz en iyisi reklam eden doktorlara bu düsüncenizi yazin!!! Hastalarin kötü olan yorumlari o doktor hakinda 2 gün sonra siliniyor!!! Sunu unutmayinki her Doktorun mutsuz hastasi vardir, önemli olan Doktorun hastasinin yaninda olmasidir ve yardimci olmasidir.

Kulaktan kaburga dan parça alıp uzun süren burun ameliyatı marifetmiş gibi anlatılmış, daha fazla ödeyince daha iyi bir sonuç alacağınız algısı tamamen yanlış bunu belirteyim. Ülkemizde deneyimli bir çok plastik cerrah varken branşı bile olmayan birisine bu kadar para vermek ne kadar doğru, revizyon ameliyatlarında diğer bölgelerden kıkırdak alarak ekleme yapmak bir başarı değildir. Geçmiş tecrübelerime dayanarak şişirilmiş bir balon reklam olarak görüyorum, hiç memnun olmayan yoksa o işte bir sorun vardır, bütün plastik cerrahlar kaburgadan kulaktan alınan kıkırdağın kaza yaralanma gibi doku kaybının fazla olduğu durumlarda burunun fonksiyenel olarak işlevsel hale getirilmesi için kullanılacağını söylüyor, lütfen konuyu ingilizcede araştırın derim, zaten revizyon ameliyatı ihtiyaçlarımız, birazda konu hakkında bilgi sahibi olmadığımız ve tamamen yönlendirme reklamlarının farkına varmadığımızdan olmuyormu. eren taştan kaç aylık bir doktormuş acaba mısır patalağı gibi yakın tarihli yorumları var hepsi reklam kokan buradaki arkadaşlar sakın üzerine alınmasın başka bir yerdede karşılaştım o yüzden, baaris reklam içerikli, geçmiş deneyimlerime dayanarak sizlerle paylaşmak istedim bunları. Revizyon mağduriyetini kullanmak isteyenler çok fazla ve daha çok para talep ediyorlar, sonuç kötü olsa bile zaten berbattı deme durumu çok yaygın, revizyon ameliyatına soğuk bakan doktorları artık daha dürüst samimi buluyorum.
siz eren taştana revizyon oldunuz galiba ve sonuç başarısız yoksa böyle şeyler yazmazdınız heralde. öyleyse söyleyinde bilelim yoksa kafadan mı yazıyosunuz

@ Zumcum sordugum sayfa ameliyat oncesi sonrasi fotograflarin kondugu bi sayfa diye biliyorum. Direk bir hoca uzerinden mi konusuluyordu orada bilmiyorum ben?

Canım estetik plastik cerrah değil, kulak burun boğazcı imiş, bellimi olur belki onuda yapar onun içinde bacaktan kemik alır sanırım, açık burun ameliyatında şişme morarma kanama ödem olmuyormuş diye reklamını yapıyor konuyu açan kişi. Biz toplum olarak araştırmak yerine kararlarımızı bu şekilde alırız zaten sonra ah vah zaten burun estetiği sonucunu alman için 1-1.5 yıl bekliyorsun, yani şimde ameliyat olsan ödemlerin şişlerin inmesi vs o kadar sürecek ki, bu arakadaş bunların olmadığını iddaa ediyor orasıda çok ayrı daha ne deyim kızlar :)
Dalga geçeceğiniz insanları iyi seçin isterseniz...Doktorları araştırırken iyi araştırın derim... Kadınlar kulübü bizler için bir referans kaynağı sadece... Ancak bir doktor hakkında peşin hüküm vermeye başlamadan evvel tip Literatürüne girmiş ve kendi adıyla anılan bir Tekniği olan bir cerrah ise iki kere düşünün derim ben...Eren bey revizyon ameliyatlarında başarısız sonucları engelleyen verev kesme tekniğini geliştirmiş ve yayınlarda " Dünya'ya burun ameliyatını öğreten Türk" olarak kabul edilmiş bir isimdir...Eren beyi sadece buradaki yorumlarla klavye başından değerlendirme lüksünüz yok hanımefendi...eğer kendisine muayene olup daha evvelki operasyonlarını görme şansınız olduysa gözlemlerinizi dile getirirsiniz...Şahsen İstanbul'daki en ünlü cerrahlarla görüşmüş biri olarak naçizane fikirlerimi sadece "kendi görüşüm" diye dile getirmişimdir yaptıysam bile... Ancak sizlere rahatlıkla söyleyebilirim ki kendisi tanıdığım en mütevazi hekimdir. Yaptığı operasyonları görmüş biri olarak (ki biraz araştırmayı denerseniz bu Kulüpte hafiyelik yapmak yerine ) değme plastik cerrahları cebinden çıkaracak bir cerrah olduğunu söyleyebilirim. Ismini vermeyeceğim burada çok çok çok popüler bir cerrahın kendisinin ameliyatına teknik izlemek için girdiğini çooook iyi biliyorum...son olarak sanırım "plastik cerrah değil kbb ci imiş, belli mi olur belki bacaktan kemik alarak onu da yapar" diye dalga geçerek karalamaya çalıştığınız insanı eğer ameliyata ihtiyacınız varsa bir tanıyın derim ben...Ha bu arada konuyu tam okumadım Merve kanama morarma olmuyor derken belki kendi tecrübelerine yer vermiştir, sanırım insanların acı eşikleri gibi,kanama zamanlarının, darbelere karşı vücudun verdiği morarma ve şişme tepkilerinin tıpkı parmak izlerimiz kadar farklı olduğunu bildiğinizi varsayıyorum...

Neden bir doktor hakkında bilginiz yokken bu kadar konuşuyorsunuz. O kadar kötü sonuçlar varken neden Eren Taştan? Şunu da belirteyim Merve benim gerçek hayattan arkadaşım ve burnu da çok güzel, yüzü ile uyumlu. Bazı yerlerde büyük falan demişsiniz burnu kibar ve küçük bir burun, daha doğrusu yüzü ile çok uyumlu. yüzüne çok yakışıyor :) Eren bey in bulduğu teknikler tüm dünyada kabul görmüş siz neler yazmışsınız pes vallahi. Merve neden reklam yapsın ki burnu güzel kendisi mutlu? Reklam yapanlar açık ve net belli. Eren bey in reklama ihtiyacı yok. Reklamı olmadığı için zaten çok tanınmıyor, bu yüzden kaç aylık bir doktormuş diyorsunuz. 10 yıl önce yaptığı revizyonları gördüm gayette başarılı, en azından insanları mutlu etmiş. Ama ben Eren bey in yerinde olsaydım reklam yapardım. Neden yapmayayım o kadar teknik bulmuşum elbette yapardım ama Eren bey çok mütevazı. Eren beyi takip ediyorum ve ona revizyon için gidenlerin içinde plastik cerraha ameliyat olmus mutsuz olan da var kbbye de. Plastik cerrahlar bile Eren beyi arayıp teknik öğreniyor, çünkü adamın tekniği dünyada kabul görmüş. Bu ne kadar güzel bir şey. Herkes hastasını mutlu etmek istiyor, sağlam yapmak istiyor. Elbette her doktorun mutsuz hastası vardır. Eren bey in de olabilir bu çok normal. Sonuçta Allah yapısı başka. Kimin ajanısınız bilmiyorum ama bildiğim bir şey Eren bey iyi bir doktor, hem işinde iyi hem insanlığı iyi. Ben çok ünlü denilen doktorlardan bazıları ile görüştüm ve yaptıklarını hiç beğenmedim. Bazılarının sadece adı var diye düşünüyorum. Ameliyat burunlu çok kişi gördüm gerçek hayatta hepsini karşılaştırınca Merve hariç hiçbirini beğenmedim ne yazık ki. Görmediğim doktorların hastaları için bir şey diyemiyorum ama gördüklerimin hiçbiri güzel değildi. Birde başarılı olmak için plastik cerrah ya da kbb olmak gerekmiyor. Bu el becerisi ile alakalı. Belkide ismini duymadığımız birçok başarılı doktor var.

Back
X