senesittirhuzur özelden çok mesaj alıyorum onun üzerine genelden paylaşmaya çalışıyorum düşüncelerimi, birisinin aslı olmayan şeylerine nasıl karşılık vermem gerekiyor, hiç kanamam olmadı ödem şişlik sıfır diye hangi konu varsa oradada yazabilirim, bu kadar abartılı açıkça belli olan bir reklam yapılmıyordur diğer konularda sanırım, sadece araştırmalarımı ve edindiğim bilgileri yazıyorum, yada bütün doktorlar yalan söylüyor ortaya iki seçenek çıkıyor. başımızdan öyle olumsuz şeyler geliştiki konu hakkında tecrübe kazandım diyebilirim, benim durumuma düşmemeleri için insanları uyarmaya çalışıyorum, yazdıklarımda yanlış bir durum varsa olumsuz açıkça düzeltebilirim, ama körü körüne bilmeden araştırmadan anlatılan birşey varsa tezlerimi ortaya koyarım kişilerde benim tezlerime anti tezlerini koyarlar konuşuruz onun dışında pazarcı çığırtkanlığından öteye geçmez bu konu, edindiğim bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum bu konuda yoğunlaşmamın sebebleri açık ve net, yok burada birinin biri reklamını yapacak sen burada yazma derlerse başka onuda anlarım, güzel güzel tartışalım kavga edelim demiyorum ne var bunda forumun olayı bu değil mi, hayatım boyunca doğruların peşinden koştum sadece. bize bizden başka ve bilimin dışından kimse yardım edemez.