- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi NoName123456
4.ameliyatımı eren beye olmayı düşünüyorum kendisiyle nisanda görüştüm temmuzda ameliyat olcaktım cesaret edemedim ameliyattan önceki hafta değerli vaktini bana ayırdı saat 8.30-9 a kadar akşam görüştü ameliyatı ertelemek istediğimde hazır olduğunda gel dedi bir kere çok naif kibar insancıl alçak gönüllü biri ve gerçekçi olacakları size söylüyor olmayacaklara da olmaz diyor beklentiye girme diye bu çok önemli..yaptığı işi küçümsüyerek dalga heçicek kadar da alçak gönüllü, tıp literatürüne geçmesine rağmen. Ben emre ilhanla da görüştüm ankaradan gittim bana değerli vaktini ayıramadı 15 dak kısa bi muane etti tüm gün bekledim günü mü de yedi bilsem istanbulda gezerdim. ayrıca bi sürü memnuniyetsiz hastaları var güzel sonuçları da var ama.. bu akşam selçuk ışıkla görüştüm ağlamaklı oldum. bi tuhaftı zaten saygım herkese sonsuz ama selçuk beg bi tuhaftı işitme problemi yaşıyor sanırım yaşı da çok yok ama benim burnumla ilgilenmedi tutturdu illa yağ enjeksiyonj ile elmacık kemiği operasyonuna. ben kararımın bir kez daha ne kadar doğru olduğunu anladım. bir kez de istanbulda abdurrahman göksel ve ankara da taskın yucelle görüşücem ama büyük ihtimal inşallah eren beye ameliyat olucam. eren beyden eminim neden böyle doktor doktor geziyorum çünkü 3 ameliyat geçti son olsun istiyorum herkesin görüşünü dinliyorum.