Burun Estetiği

4.ameliyatımı eren beye olmayı düşünüyorum kendisiyle nisanda görüştüm temmuzda ameliyat olcaktım cesaret edemedim ameliyattan önceki hafta değerli vaktini bana ayırdı saat 8.30-9 a kadar akşam görüştü ameliyatı ertelemek istediğimde hazır olduğunda gel dedi bir kere çok naif kibar insancıl alçak gönüllü biri ve gerçekçi olacakları size söylüyor olmayacaklara da olmaz diyor beklentiye girme diye bu çok önemli..yaptığı işi küçümsüyerek dalga heçicek kadar da alçak gönüllü, tıp literatürüne geçmesine rağmen. Ben emre ilhanla da görüştüm ankaradan gittim bana değerli vaktini ayıramadı 15 dak kısa bi muane etti tüm gün bekledim günü mü de yedi bilsem istanbulda gezerdim. ayrıca bi sürü memnuniyetsiz hastaları var güzel sonuçları da var ama.. bu akşam selçuk ışıkla görüştüm ağlamaklı oldum. bi tuhaftı zaten saygım herkese sonsuz ama selçuk beg bi tuhaftı işitme problemi yaşıyor sanırım yaşı da çok yok ama benim burnumla ilgilenmedi tutturdu illa yağ enjeksiyonj ile elmacık kemiği operasyonuna. ben kararımın bir kez daha ne kadar doğru olduğunu anladım. bir kez de istanbulda abdurrahman göksel ve ankara da taskın yucelle görüşücem ama büyük ihtimal inşallah eren beye ameliyat olucam. eren beyden eminim neden böyle doktor doktor geziyorum çünkü 3 ameliyat geçti son olsun istiyorum herkesin görüşünü dinliyorum.

4.ameliyatımı eren beye olmayı düşünüyorum kendisiyle nisanda görüştüm temmuzda ameliyat olcaktım cesaret edemedim ameliyattan önceki hafta değerli vaktini bana ayırdı saat 8.30-9 a kadar akşam görüştü ameliyatı ertelemek istediğimde hazır olduğunda gel dedi bir kere çok naif kibar insancıl alçak gönüllü biri ve gerçekçi olacakları size söylüyor olmayacaklara da olmaz diyor beklentiye girme diye bu çok önemli..yaptığı işi küçümsüyerek dalga heçicek kadar da alçak gönüllü, tıp literatürüne geçmesine rağmen. Ben emre ilhanla da görüştüm ankaradan gittim bana değerli vaktini ayıramadı 15 dak kısa bi muane etti tüm gün bekledim günü mü de yedi bilsem istanbulda gezerdim. ayrıca bi sürü memnuniyetsiz hastaları var güzel sonuçları da var ama.. bu akşam selçuk ışıkla görüştüm ağlamaklı oldum. bi tuhaftı zaten saygım herkese sonsuz ama selçuk beg bi tuhaftı işitme problemi yaşıyor sanırım yaşı da çok yok ama benim burnumla ilgilenmedi tutturdu illa yağ enjeksiyonj ile elmacık kemiği operasyonuna. ben kararımın bir kez daha ne kadar doğru olduğunu anladım. bir kez de istanbulda abdurrahman göksel ve ankara da taskın yucelle görüşücem ama büyük ihtimal inşallah eren beye ameliyat olucam. eren beyden eminim neden böyle doktor doktor geziyorum çünkü 3 ameliyat geçti son olsun istiyorum herkesin görüşünü dinliyorum.
Canim hangi doktor hayirliysa senin icin o olur insallah, o Doktorun gözünde bir bozukluk var galiba, senin elmacik yanaklarin zaten var, üstelik söylediklerine sakin aldiris etme, bugün seninle konusurken inan senin üzüntünü kalbimden hisetim... Bir Doktorun görevi hastayi motive etmektir, azarlamak degil, bazi Doktorlar Status' unu almislar ama Insan degiler... Saydiklarin Doktorlar emin eller, Ve Insanca, Dr Taskin Yücele bir yorum yapamam cünkü ona gitmedim ... bence sen Dr Abdulkadir Göksel, Dr Eren Tastan, Dr Taskin Yücele görüs sonra kararini ver... insallah herkesin gönlüne göre olur

Dolcissimo'cum geçmiş olsun öncelikle. Umarım bu son ameliyatın olur.

Yazdıklarını ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum emin ol. Ben de 1 yıl önce ameliyat oldum ve revizyon olmam lazım. Kendi doktoruma olmakta istemiyorum çünkü güvenimi kaybettim artık. Şu an hem çok istiyorum ameliyat olmak hem de hiç gözüm kesmiyor. Aynı şeyleri bir daha yapşamak çok zor ki sen 4. kez yaşayacaksın bi de. Allah kolyalık versin gerçekten...

Selçuk bey ile görüşmeye ben de gitmiştim ve bana da aynılarını söyledi. Burnuma hiç dokunmadı bile. Hem görme hem işitme sorunu var zaten. Uzaktan yorum yaptı ve yüzüne de dolgu yapılması gerek dedi. Görüşmemiz sanırım 10 dakika ancak sürmüştür. Soru bile soramıyorum insan kendiside hiç bir şey anlatmıyor. Hiç ama hiç güven vermemişti bana... Emre Bey'i çok istiyordum ama senin gibi tüm gün orda bekleyip, 15 dak ancak görüşüp, memnun olmayan hastalarının da (ki normalde, herkes memnun olamaz) olduğunu okudum ve fiyatı çok pahalı geldiği için vazgeçtim. Ki senin bi de 4. ameliyatın olacakmış ya; nasıl 15 dakikada bitirir ki görüşmeyi.. Eren Bey'i ise yine forumlardan tanıdım ve msjlaştığım bir üye arkadaşımızda önerdi. Ben de kendisini düşünüyorum şu sıralar ama benim ameliyat olmam için biraz daha zaman geçmesi lazım çünkü param yok :)... Bir de İstanbul'da Muhammet Dilber ile görüşmek istiyorum.

Merhaba oncelikle geçmiş olsun. Ben kışın Tevfik Sözen ile maillestim kendisi Türkiye de değildi ve kendisi bana iki isim verdi. Taşkın Yücel ve Eren Taştan. Eren hocayi zaten biliyordum.Sonra Taşkın hocayı araştırdım hem facebookundan instagramindan kendisi güleryüzlü ve basarili bir doktora benziyordu. Icime sindi ve görüşme kararı aldım.Zaten Taskin hocaya olmasam Eren hocaya kesin olacaktim.Muayenede Taşkın hoca yapilacaklari olmyacaklari anlatti ve agustosta ameliyat oldum ve su anlik memnunum.Kendisi bu işin cidden onde gelen ve ehil birisi.Hakkinizda hayırlısı olur umarim.

Merhaba oncelikle geçmiş olsun. Ben kışın Tevfik Sözen ile maillestim kendisi Türkiye de değildi ve kendisi bana iki isim verdi. Taşkın Yücel ve Eren Taştan. Eren hocayi zaten biliyordum.Sonra Taşkın hocayı araştırdım hem facebookundan instagramindan kendisi güleryüzlü ve basarili bir doktora benziyordu. Icime sindi ve görüşme kararı aldım.Zaten Taskin hocaya olmasam Eren hocaya kesin olacaktim.Muayenede Taşkın hoca yapilacaklari olmyacaklari anlatti ve agustosta ameliyat oldum ve su anlik memnunum.Kendisi bu işin cidden onde gelen ve ehil birisi.Hakkinizda hayırlısı olur umarim.
Insallah herkes mutlu olur canim artik Insanlara hesap vermekten yoruldum

Eren Hocamızın başka hastaları var mı buralarda, kendisi hakkında yorumlar çok iyi, ben de görüştüm kendisiyle ilgisi alakası da iyiydi.
Özellikle ameliyat sonrası demeyimlerini yazacak arkadaşlarımız var mı buralarda ??
ameliyat sonuçlarından size fotolar gösterdimi acaba..?

[QUOTgösterdi, post: 42849948, member: 549912"]Insallah herkes mutlu olur canim artik Insanlara hesap vermekten yoruldum[/QUOTE]
Evet gosterdi

gösterdi foto zaten çok açıksözlü biri sadece çok doğal çalışıyo ben biraz daha kalkık iddalı istiyorum istesek öyle de yapar bence

Merhabalar. Ben perşembe günü Dr. Eren Taştan'a ameliyat oldum. Ameliyat biter bitmez Eren beyden fotoğraf çekmesini rica ettim ve sonuç beni çok memnun etti. Kendisi çok ama çok zarif bir insan, çok mütavazi, çok sabırlı ve ilgili. Sayesinde kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Araştırma aşamasındayken epey sıkıntı yaşadım. Hatta İstanbulda ameliyat olacaktım. Randevumu, uçak biletimi vs. ayarlamıştım ama Eren beyle görüşünce fikrim değişti. İyi ki de öyle olmuş.

Merhabalar. Ben perşembe günü Dr. Eren Taştan'a ameliyat oldum. Ameliyat biter bitmez Eren beyden fotoğraf çekmesini rica ettim ve sonuç beni çok memnun etti. Kendisi çok ama çok zarif bir insan, çok mütavazi, çok sabırlı ve ilgili. Sayesinde kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Araştırma aşamasındayken epey sıkıntı yaşadım. Hatta İstanbulda ameliyat olacaktım. Randevumu, uçak biletimi vs. ayarlamıştım ama Eren beyle görüşünce fikrim değişti. İyi ki de öyle olmuş.

çok geçmiş olsuunnnn. Fotoğraf da bekliyoruz ilerleyen zamanlarda

çok geçmiş olsuunnnn. Fotoğraf da bekliyoruz ilerleyen zamanlarda
ben aslında dün fotoğraf yüklemiştim ama sonra sildim. herkese açık bir platformda fotoğrafımın olması rahatsız etti beni ama eğer Eren bey ile görüşürseniz 1 ekimde ameliyat olan hastanın fotoğrafını görmek istediğinizi söyleyin, gösterir belki

Ben Eren Beye ameliyat oldum. Çok güzel sonucum şuan daha iki hafta geçti ama memnunum çok şukur:) İçiniz rahat olsun, kim baksa burnuma doktor sanat yapmış diyor. Ben bir tek Eren hocayla görüştüm ameliyat olmayı düşündüğümde, başka hiç bir hocayla görüşmedim sonra. Eğer doktor doktor gezerseniz kafanız karışır.

özelden mesaj atıp çok fazla fotoğraf isteyen oldu. ben de yüzümü kırpıp yüklemeye karar verdim.

IMG-20151001-WA0002 - Kopya.webp kck.webp

ucu sırtı çok güzel maşallah darısı başıma inşallah önden de görüntü nasıl sizin revizyon mu?

çok teşekkür ederim. bu resim ameliyattan hemen sonra çekildi. tek fotoğrafım bu. alçı bugün alınacak. önden görüntüsünü ben de çok merak ediyorum.benim ilk ameliyatım.
sizin de gönlünüzdeki olur inşallah

Bugün Eren bey alçıyı aldı, pansuman yaptı ve bant takıldı. Her şey yolunda çok şükür. Yüzüm hafif şiş ama bir iki güne inecek gibi görünüyor. Eren bey pansuman yaparken bile o kadar titiz ve dikkatliydi ki, kendimi güvenli ellere emanet etmek nasip olduğu için şükrettim. Yetenekli ellerine sağlık.
Bekleme salonunda ameliyat olmuş bir başka hasta ile de görüştüm, o da memnundu ve burnu gayet güzel görünüyordu. Ankara'da olup bu ameliyatı düşünen herkese Eren bey ile görüşmeden karar vermemelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Hem beyefendi hem bilgili bir hekimin yetişmesinde katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle değerli insanlara çok ihtiyacımız var.

Merhaba gecmis olsun :) oncelikle ucunu cok guzel yapmis eren hoca ucunuz ovalmi koselimi nasil anlattiniz onden cok sismi?

Merhaba gecmis olsun :) oncelikle ucunu cok guzel yapmis eren hoca ucunuz ovalmi koselimi nasil anlattiniz onden cok sismi?

merhaba sağolun :) ben sadece yüz hatlarıma yakışacak bir tasarım istedim kendisinden. Ameliyattan bir gün önce muayenehanesinde bir tasarım yaptı ama tasarımdan daha güzel oldu burnum. bugün ameliyatın 11. günü ve bantlar çıkacak, o zaman son şekli hakkında daha net bilgi verebilirim ama 8. gün yüzümdeki şişlikler inmişti. Bantlar açılınca burnumda şişlik var mı daha net göreceğim ama şunu söylemem gerekir ki bu haliyle bile çok güzel geliyor bana.

Back
X