Burun Estetiği

8 saat narkoz altında yapılan bir burun ameliyatının yan etkileri nelerdir arkadaşlar, burun ameliyatının uzun sürmesi marifetmidir tıpta. Daha önce deneyimsiz kişilerce kopya yapılan ameliyatınızı düzeltmek için hayatınızı sağlığınızı riske atmaya değermi, baypas ameliyatı gibi aman allahım o bile bu kadar sürer mi bilmiyorum, sonra ver bir kulaktan ver bir kaburgadan, kaza ve yaralanmalar için uygulanan bir tekniği estetik için uygulanması ve bu kadar risk alınması korkutucu. burada hakikaten ameliyat ile mutlu olmuş hayatta kalmayı başarmış kişiler olduğu kadar, direk tartışmaya girenler var, Kulak burun boğaz bıranşına giren bir operasyon değil bu, ameliyatın uzun sürmesi hiç bir zaman marifet değil tam aksine büyük bir risk ve hata, bir hekim burada açıklama yapması gerekiyor, buradan okudukları ile burun ameliyatı olmak isteyip allah göstermesin narkozdan kalkamayınca ne olacak burada millete gaz verenler vebal almış olmayacak mı. Deneyimlediğimiz bir konu bu, insanları bu konuda uyarmak istiyorum Eren beyi kötülemek değil kesinlikle amacım, tıp okumuş doktor olmuş, buradaki herkesten daha çok bilgisi vardır eminim ama sonuçta oda babasının hayrına yapmıyor mesleğini, söylediğiniz fiyatlarda hiç de az değil, ve size uzun süre narkoz almanın yan etkilerinden ve risklerinden bahsetmeyecektir tabiki kendisi. övmek için gelenler hemen eleştirek bu konuları kendilerini belli ediyorlar. Lazer epilasyonda narkoz alıp hayatını kaybedenler oldu yapmayın etmeyin. Bir burun ameliyatı 8 saat süremez kooperatif gibi. Konu olduğunda ne deniyor birbirinden farklı bilgiler veren doktorlar için bir birini kıskanıyormuş vs, hepsini geçtim anestezi uzmanı sadece 8 saat sürecek bir ameliyat için narkozun yan etkilerini ve risklerini yazsın o konuşalım. Doktorun doktoru önermesi bile yeterli değil bir operasyonun. Kendi yaptığı operasyon için zaten kimse gidip şuna yaptırın demiyecektir. Ülkemizde çok değerli doktorlar var, eren bey de bunlar arasında olabilir. Ama ticari faaliyetler için bazı gizlenen gerçekler var ve bunlar insan hayatı ile ödenemez sağlığını yaşam kalitesini riske atamaz. daha önce sosyal sorumluk adına yaptığım araştırma metinleri üzerinden aldığım olumsuz ve açıklanamaz eleştirilere çok kırıldım ama yılmadım.
Buradaki insanlar salak dgil. Hic kimse hoop ameliyata girelim demiyor. Doktor e anestezi uzmanlarla uzun sure gorusuluyor ve testler yapiliyor. Eger buna ragmen icine sinmezse zaten ameliyat olmazsiniz. Hic bir ameliyat riskssiz degil sonucta herkes hayatini riske atiyir her ameliyatta basimiza ne gelcegi aska bilinmez sadece allah bilir. Ama oyle bir yazmissinizki eren hoca hc bsy soylemio hastalarida salak gibi bisey bilmeden ameliyata giriyor. Benim hayatim okadar degersiz degil zaten senelerce arastirip karar verdim. Fiyatlara gelince butcesine uygun olana gider insan zaten gucu neye yetiyorsa. Cani 20bin vermek istiosa 10bin yada 700liraya yaptirmak istiosa orda yapsin. Ama iyiki eren hocayi secmisim masallah diyeliim:)

3. ameliyat sonrasi ve digeri 4. ameliyat Eren beyin yaptigi burun image.webp

3. ameliyat sonrasi ve digeri 4. ameliyat Eren beyin yaptigi burun Eki Görüntüle 1767080
Cok teşekkür ederim fotoğraf paylasımınızdan dolayı nasıl geciyo süreç memnunmusunuz.benimde öncelikli düsündugum eren bey..ama sürec cok sıkıntılı olduğu için karar vermek cok zor sizin deneyimlerinizden yararlanmaya cok ihtiyacim var.

Malesef her seferinde doktorum iyi olacak diye ameliyat etti sonuc ortada burun denilmeyecek hale geldi 8 senedir ugrastim burnumla.
en sonunda Türkiye'de arastirdim Eren Beyi buldum kendisinde görüsmeye gittim ameliyat olacagimdan 100% emindim zaten gitmeden ertesi gün icinde ameliyat saatini konusmustuk
Görüsmede yaparim dedi güvence verdi. kendisine cok güvendim sonucda ben ilk degildim onun icin, burnumda yeterince kemik ve kikirdak olmadigi icin kaburgadan kikirdak almis ameliyat 6,5 saat sürmüs, cok sislik olmadi sadece 5 gün yatip kalkarken kaburgada batma oluyor 7. günde agridan eser kalmadi. Tabiki zor bir sürec ama sonuc icin katlanilir. Iyiki Eren beye gitmisim eli öpülecek biri

Emine Hatun burnun cok guzel olmus kac günluk fotoğraf bu ve ameliyat ucreti ne iyilesme suresi nasil acik teknik oldunuz saniyorum
Evet acik teknik oldu sadece 10 gün bir sürek diyebiliriz sonra normal hayatiniza geri dönebiliyorsunuz. Hala sis icinde de yaralar var devamli krem kullaniyorum ben sonuctan cok mutluyum darisi size

Evet acik teknik oldu sadece 10 gün bir sürek diyebiliriz sonra normal hayatiniza geri dönebiliyorsunuz. Hala sis icinde de yaralar var devamli krem kullaniyorum ben sonuctan cok mutluyum darisi size
Ahh icimi rahatlattiniz umarim bizimkide iyi gecer :(

Malesef her seferinde doktorum iyi olacak diye ameliyat etti sonuc ortada burun denilmeyecek hale geldi 8 senedir ugrastim burnumla.
en sonunda Türkiye'de arastirdim Eren Beyi buldum kendisinde görüsmeye gittim ameliyat olacagimdan 100% emindim zaten gitmeden ertesi gün icinde ameliyat saatini konusmustuk
Görüsmede yaparim dedi güvence verdi. kendisine cok güvendim sonucda ben ilk degildim onun icin, burnumda yeterince kemik ve kikirdak olmadigi icin kaburgadan kikirdak almis ameliyat 6,5 saat sürmüs, cok sislik olmadi sadece 5 gün yatip kalkarken kaburgada batma oluyor 7. günde agridan eser kalmadi. Tabiki zor bir sürec ama sonuc icin katlanilir. Iyiki Eren beye gitmisim eli öpülecek biri
Burnun şuanda gercekten guzel duruyo yüzüne yakışmış inşallah böyle devam eder..üç kere hayal kırıklığına uğramıssın..senin icin doktor secimi daha zor olmuştur..şuan o kadar zorlanıyorumki..güvenemiyorum kimselere.sen nasıl güvendin nasıl karar verdin.

Burnun şuanda gercekten guzel duruyo yüzüne yakışmış inşallah böyle devam eder..üç kere hayal kırıklığına uğramıssın..senin icin doktor secimi daha zor olmuştur..şuan o kadar zorlanıyorumki..güvenemiyorum kimselere.sen nasıl güvendin nasıl karar verdin.
ilk Almanya da dr lara sordum hicbiri güven vermedi. sonra Tatile gelecektim o arada burnumudq yaptirmak istedim cok aradtirmadim Ankara da iyi dr lar diye yazdigimda Eren bey cikti ondan randevu aldim iki diger dr lada randevum vardi görüsmeye gidince digerlerine gerek kalmadi. Yazanesinde ameliyat olanlarla görüstüm yasadiklarini anlattilar dieger drlarla olan yanlis tecrübelerini anlattilar o zaman dahada güvendim cok da iyi bir karar vermisim. inanin Almanya da kom dr ismi söylese oraya gittim 800 km uzaga bile ama kimse kesin konusmadi

ilk Almanya da dr lara sordum hicbiri güven vermedi. sonra Tatile gelecektim o arada burnumudq yaptirmak istedim cok aradtirmadim Ankara da iyi dr lar diye yazdigimda Eren bey cikti ondan randevu aldim iki diger dr lada randevum vardi görüsmeye gidince digerlerine gerek kalmadi. Yazanesinde ameliyat olanlarla görüstüm yasadiklarini anlattilar dieger drlarla olan yanlis tecrübelerini anlattilar o zaman dahada güvendim cok da iyi bir karar vermisim. inanin Almanya da kom dr ismi söylese oraya gittim 800 km uzaga bile ama kimse kesin konusmadi
Emine hanım öndende burnunuzu görmemiz mumkun mu acaba..

emine hatun, burnun çok güzel olmuş, inşallah bu son olur. eren beye nasıl birşey istediğini anlatmışmıydın? isteğine uygun bir burun oldumu?

Back
X