8 saat narkoz altında yapılan bir burun ameliyatının yan etkileri nelerdir arkadaşlar, burun ameliyatının uzun sürmesi marifetmidir tıpta. Daha önce deneyimsiz kişilerce kopya yapılan ameliyatınızı düzeltmek için hayatınızı sağlığınızı riske atmaya değermi, baypas ameliyatı gibi aman allahım o bile bu kadar sürer mi bilmiyorum, sonra ver bir kulaktan ver bir kaburgadan, kaza ve yaralanmalar için uygulanan bir tekniği
estetik için uygulanması ve bu kadar risk alınması korkutucu. burada hakikaten ameliyat ile mutlu olmuş hayatta kalmayı başarmış kişiler olduğu kadar, direk tartışmaya girenler var, Kulak burun boğaz bıranşına giren bir operasyon değil bu, ameliyatın uzun sürmesi hiç bir zaman marifet değil tam aksine büyük bir risk ve hata, bir hekim burada açıklama yapması gerekiyor, buradan okudukları ile burun ameliyatı olmak isteyip allah göstermesin narkozdan kalkamayınca ne olacak burada millete gaz verenler vebal almış olmayacak mı. Deneyimlediğimiz bir konu bu, insanları bu konuda uyarmak istiyorum Eren beyi kötülemek değil kesinlikle amacım, tıp okumuş doktor olmuş, buradaki herkesten daha çok bilgisi vardır eminim ama sonuçta oda babasının hayrına yapmıyor mesleğini, söylediğiniz fiyatlarda hiç de az değil, ve size uzun süre narkoz almanın yan etkilerinden ve risklerinden bahsetmeyecektir tabiki kendisi. övmek için gelenler hemen eleştirek bu konuları kendilerini belli ediyorlar. Lazer epilasyonda narkoz alıp hayatını kaybedenler oldu yapmayın etmeyin. Bir burun ameliyatı 8 saat süremez kooperatif gibi. Konu olduğunda ne deniyor birbirinden farklı bilgiler veren doktorlar için bir birini kıskanıyormuş vs, hepsini geçtim anestezi uzmanı sadece 8 saat sürecek bir ameliyat için narkozun yan etkilerini ve risklerini yazsın o konuşalım. Doktorun doktoru önermesi bile yeterli değil bir operasyonun. Kendi yaptığı operasyon için zaten kimse gidip şuna yaptırın demiyecektir. Ülkemizde çok değerli doktorlar var, eren bey de bunlar arasında olabilir. Ama ticari faaliyetler için bazı gizlenen gerçekler var ve bunlar insan hayatı ile ödenemez sağlığını yaşam kalitesini riske atamaz. daha önce sosyal sorumluk adına yaptığım araştırma metinleri üzerinden aldığım olumsuz ve açıklanamaz eleştirilere çok kırıldım ama yılmadım.