Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2.ayım dolucak ve şişliklerim baya indi 3.ayda şekillenmeye başlıyor zaten burun 6.aydan sonra iyice şişliklerin iniceğini düşünüyorum :)Inşallah geçer inşallah severim senin nasıl
Benim 2.ayım dolucak ve şişliklerim baya indi 3.ayda şekillenmeye başlıyor zaten burun 6.aydan sonra iyice şişliklerin iniceğini düşünüyorum :)
Bende ameliyat olcam sali gunu rica etsem resim atar mısın kime ameliyat oldun nefes vs skntin var mi?
Burun gelişimi kemik buyumesi 18 19 yaşina kadar sürermis bence bekleyin.ameliyattan sonra gelisim devm ederse sıkıntıKemik gelisimi 16 yasina kadar surmez para koparmak icin söylemiş bariz belli burada arastirirsaniz doktorlarin 18den sonra yapalim bekleyin dedigini göreceksiniz,ne kadar rahatsiz olduğunuzu tahmin ediyorum bu süreçleri yasamis biri olarak ama bu kolay bir surec degil hem maddi hem manevi olarak 18i beklemeniz sizin icin daha iyi olur
kızlar ben 9-10 gün önce burun estetik ameliyatı oldum ve dün burnumdaki alçıyı çıkardı doktor.Aynada kendimi görünce burnum güzelmiş değilmiş bakamadım açıkçası çünkü sanki aynadan bana bakan kız baska biri.şoka girdim, gözlerim ayrık, ifadem bi değişik boş boş bakan biri.kemerli burnuma rağmen kendimi güzel bulurdum.daha güzel olayım derken elimdeki de gitmiş gibi.arkadaslarım, ailem su an daha cok erken burnun şiş oldugu için öyle falan diyorlar inanmak istiyorum ama korkmamak elde değil.böyle bi şey yaşayan var mı aranızda deneyimini benimle paylaşabilir mi?
Ben de bu korkumdan dolayı çok çekimserim. Güzel burunları görünce hevesleniyorum ama yüzüne yakışmayan burunları görünce de vazgeçiyorumBazı burunlar yüze yapıştırma gibi duruyor.
ben bu konu başlığını açtığımda 9 günlükmüş burnum. doktor alçıyı cıkardıgında görmeye tahammülüm yoktu burnumu. allahtan bi bandajla kapattı.tam bir hafta sonra onu da cıkardı, cok korktum gene o halimi görücem diye ama bir hafta nasıl farkettiyse gözümdeki o ayrıklık falan gitmiş sadece az bi şiş.o kadar cok sevindimki anlatamam.şu an 4buçuk ay bitti ve günden güne daha da güzelleşiyo aşırı memnunum.ilk haline aldanmamak lazımmış onu anladım yaptıracaklara tavsiyem moral bozmayınBen de bu korkumdan dolayı çok çekimserim. Güzel burunları görünce hevesleniyorum ama yüzüne yakışmayan burunları görünce de vazgeçiyorumBazı burunlar yüze yapıştırma gibi duruyor.