burun estetiği

Ya şuan resim atamıyorum canım internet sıkıntılı ama burnumda nefes alma sorunum 1.ayın sonunda geçti şişlikler indikçe daha rahat nefes alıyorum ben ankarada oldum ankara tıp devlet hastanesi doktorumun ismi mehmet serdar gültan

Kemik gelisimi 16 yasina kadar surmez para koparmak icin söylemiş bariz belli burada arastirirsaniz doktorlarin 18den sonra yapalim bekleyin dedigini göreceksiniz,ne kadar rahatsiz olduğunuzu tahmin ediyorum bu süreçleri yasamis biri olarak ama bu kolay bir surec degil hem maddi hem manevi olarak 18i beklemeniz sizin icin daha iyi olur
Burun gelişimi kemik buyumesi 18 19 yaşina kadar sürermis bence bekleyin.ameliyattan sonra gelisim devm ederse sıkıntı

nasıl oldun merak ediyorum. bende 1 ay oldu ameliyat olalı aynı şeyleri yasadım. suan ki duygularını merak ediyorum:)

ay kızlar yaaa benimde ameliyatımın 9.günü bu okuduklarımdan sonra alçı hepte kalabilirayrıca bu ameliyatı olacaklara söylüyorum.ameliyat olmadan 2 gün önce hiç uyumadım.korkudan panikten kabus gibiydi.ameliyattan bi çıktım acayip mutlu uyandım.hiç birşey hissetmedim duymadım.-ameliyathaneyide görmedim.sonrasında çok şükürki hiç ağrım olmadıumarım sonuçta güzel olur

kızlar ben 9-10 gün önce burun estetik ameliyatı oldum ve dün burnumdaki alçıyı çıkardı doktor.Aynada kendimi görünce burnum güzelmiş değilmiş bakamadım açıkçası çünkü sanki aynadan bana bakan kız baska biri.şoka girdim, gözlerim ayrık, ifadem bi değişik boş boş bakan biri.kemerli burnuma rağmen kendimi güzel bulurdum.daha güzel olayım derken elimdeki de gitmiş gibi.arkadaslarım, ailem su an daha cok erken burnun şiş oldugu için öyle falan diyorlar inanmak istiyorum ama korkmamak elde değil.böyle bi şey yaşayan var mı aranızda deneyimini benimle paylaşabilir mi?

Ben de bu korkumdan dolayı çok çekimserim. Güzel burunları görünce hevesleniyorum ama yüzüne yakışmayan burunları görünce de vazgeçiyorum :( Bazı burunlar yüze yapıştırma gibi duruyor.

doktorunu iyi seçersen sıkıntı yaşama olasılığın çooook azalır.benim 2. ayım dolmak üzre.çokta memnunum.keşke bukadar beklemeseymişim.alçı alındıktan sonrada çok mutluydum şiş olmasına rağmen

Ben de bu korkumdan dolayı çok çekimserim. Güzel burunları görünce hevesleniyorum ama yüzüne yakışmayan burunları görünce de vazgeçiyorum :KK43: Bazı burunlar yüze yapıştırma gibi duruyor.
ben bu konu başlığını açtığımda 9 günlükmüş burnum. doktor alçıyı cıkardıgında görmeye tahammülüm yoktu burnumu. allahtan bi bandajla kapattı.tam bir hafta sonra onu da cıkardı, cok korktum gene o halimi görücem diye ama bir hafta nasıl farkettiyse gözümdeki o ayrıklık falan gitmiş sadece az bi şiş.o kadar cok sevindimki anlatamam.şu an 4buçuk ay bitti ve günden güne daha da güzelleşiyo aşırı memnunum.ilk haline aldanmamak lazımmış onu anladım yaptıracaklara tavsiyem moral bozmayın

ben estetik dışında kemik kırma kist et say say bitmez :)) 4 saaatlik bir amilyat geçirdim ve buna ragmen 5 gün oldu hiç agrım olmadı sadece 2 gün yüzüm şişti göz altlarım morardı şimdi morarma geçiyor yavaş yavaş.üst dudagımda his var amilyat olmadan yorumlara baktım araştırdım epey korktum ama korktugum gibi olmadı doktor seçimim dogruymuş demek ki .4 gün sonra alçım çıkıcak.heycanlıyım

Back
X