burun estetiği

Benim de burun deliklerim de asimetri var ama pek takmıyorum açıkcası

Ben ameliyat olalı üç ay oldu hala alışamadım aynaya bakmayı bırakdım bir iki ay zaten gülünmüyor botoks yaptırmış gibi olacak yüz. İfaden şişliklerdi anca iner ama bakışlar uzun süre geçmiyor çünkü iki kaş arası hala uyuşuk dudagın üstü geçiyor iki ayın sonunda önemli olan sonuç hepsi geçer onları burnun güzel olduktan sonra onları zaman haleder geçmiş olsu
Ya ben eskisi gibi bakmak eski gülüşmu istiyorum doktorum da vala gözüne kulana ellemedim burnuna elledim sadece diye espiriler yapiyo gerçi daha 15 gün oldu ama manasız manasiz bakıyorum cirkinledim sanki

Ya ben eskisi gibi bakmak eski gülüşmu istiyorum doktorum da vala gözüne kulana ellemedim burnuna elledim sadece diye espiriler yapiyo gerçi daha 15 gün oldu ama manasız manasiz bakıyorum cirkinledim sanki
Ben de öyleyim Can'ım benim De bugün 14. Günüm ifademiz elbet düzelir diye unut ediyorumz. Bi burnun beni bu kadar değiştireceğini düşünseydim olmazdım ameliyat :)

kızlar alçı çıkınca kesinlikle moralinizi bozmayın, çünkü acayip şiş oluyor. şişlikler de zaten çoğunlukğu ilk ay, kalan da 1 yıl içerisinde yok oluyomuş. benim de alçım yeni çıktı, gözler ayrık duruyor haklısınız, ama şişlikler inince çok güzel olacak moralinizi bozmayın :KK39::KK39:

Merhaba kızlar bende 30 Haziranda ameliyat oldum hem estetik hemde burnumda ki devilasyon sorunu yüzünden. Bugun tamponlarım alındı ki oldukca zorlandım cünkü benim ameliyattan sonra cok kanamam oldugu için ikinci bi operasyon gecirdim. Suan cok sükür iyiyim ağrım sızın yok sadece kaşıntı var. Forumları okudum normalmiş, iyileşmeye yoruyorum. Nefes almada sorunum yok sadece ne zaman sağa sola yatabilirim? Dümdüz yatmaktan sırtın ağrıdı? Doktor yatabilirsn dedi fakat eğrilir diye korkuyorum. Birde yüzümdeki şişlikler yanaklarıma kaydı, arnica diye bir krem varmış doktorun bilmiyorum dedi ananas ödem atıyormus simdilik onu demiyorum. insallah herkesin ki istediği gibi olur, çektiğimiz acılara değer:))

Merhaba kızlar bende 30 Haziranda ameliyat oldum hem estetik hemde burnumda ki devilasyon sorunu yüzünden. Bugun tamponlarım alındı ki oldukca zorlandım cünkü benim ameliyattan sonra cok kanamam oldugu için ikinci bi operasyon gecirdim. Suan cok sükür iyiyim ağrım sızın yok sadece kaşıntı var. Forumları okudum normalmiş, iyileşmeye yoruyorum. Nefes almada sorunum yok sadece ne zaman sağa sola yatabilirim? Dümdüz yatmaktan sırtın ağrıdı? Doktor yatabilirsn dedi fakat eğrilir diye korkuyorum. Birde yüzümdeki şişlikler yanaklarıma kaydı, arnica diye bir krem varmış doktorun bilmiyorum dedi ananas ödem atıyormus simdilik onu demiyorum. insallah herkesin ki istediği gibi olur, çektiğimiz acılara değer:))
Ben arnica kremi almaya gittiğimde eczacı kullanma önermiyorum Dedi ama forumda kullanıp memnun kalan cok insan var. Canım kafanı yastığın tam ucuna getirip, burnun yastığa değmicek şekilde yan uyursan hiçbir şey olmaz ama bence ilk iki hafta sırt üstü yat. Bu arada çok geçmiş olsun

Ben arnica kremi almaya gittiğimde eczacı kullanma önermiyorum Dedi ama forumda kullanıp memnun kalan cok insan var. Canım kafanı yastığın tam ucuna getirip, burnun yastığa değmicek şekilde yan uyursan hiçbir şey olmaz ama bence ilk iki hafta sırt üstü yat. Bu arada çok geçmiş olsun
İlk haftam sadece cok zorlandığımda ellerimi yüzümün altına koyup hafif yana dönüp dinleniyorum, doktorumda bilmiyorum dediği için kremi kullanmadım. Ananas yiyin kızlar işe yarıyor :))

merhaba arkadaşlar, yakın zamanda burun estetiği olan bir arkadaşım var. onu görünce inanılmaz heveslendim sonuca inanamadım. şimdiye kadar burun ameliyatından hep korkuyordum. arkadaşımın ameliyat sonrası sürecinde yanındaydım. ağrısı acısı olmadı. endoskopik teknikle tamponsuz burun ameliyatı oldu. Doktoru Yakup Avşar. hatta bir baktım ki haberlerde Tarkan'ın eşi de orada ameliyat olmuş. iyice güvenım arttı. ben de yakın zamanda ameliyat olacağım. sonunda kararımı verdim:) Haydi hayırlısı:)

merhaba arkadaşlar, yakın zamanda burun estetiği olan bir arkadaşım var. onu görünce inanılmaz heveslendim sonuca inanamadım. şimdiye kadar burun ameliyatından hep korkuyordum. arkadaşımın ameliyat sonrası sürecinde yanındaydım. ağrısı acısı olmadı. endoskopik teknikle tamponsuz burun ameliyatı oldu. Doktoru Yakup Avşar. hatta bir baktım ki haberlerde Tarkan'ın eşi de orada ameliyat olmuş. iyice güvenım arttı. ben de yakın zamanda ameliyat olacağım. sonunda kararımı verdim:) Haydi hayırlısı:)
Gazaniz mubarek olsun ne diyelim :)

İnsan yaptıracaklarI durdurmak istiyor degilmi yorumunddan bunu anladım biz çektik başkaları çekmesin diye
Aynen öyle canim. Yasayip görecekler. Her ameliyat mutlu sonla bitmiyor malesef. Burnunda cok ciddi sorunlar olmayanlarin bu ameliyata asla bulasmasini istemiyorum..

Burada abartıldığı kadar zorlu bir dönem değil merak etme bizzat yakından tanık olman iyi olmuş korkun gitmiştir şimdiden çok geçmiş olsun:)

İyi günler burun ameliyatı olalı 18 gün oldu. Ama bir selfie çekildim burnumun orta direği yamuk bi deliği daha geniş bir deliği daha dar normalmi acaba? Böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba

İyi günler burun ameliyatı olalı 18 gün oldu. Ama bir selfie çekildim burnumun orta direği yamuk bi deliği daha geniş bir deliği daha dar normalmi acaba? Böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba
18 gün cok erken yorum yapmaya burnunuzun bir fotografini atarsaniz daha net yorum yapabiliriz.

Benim 1 ayi gecti delikler birbirinden farkli ilk gunlere göre dahada duzeldi zamanla düzelecek bunlar herkesin başına geliyor normal yani :)

Merhaba benim burun estetiği olalı 1 ayı geçti başta senin ki gibi asimetrikler vardı ama ödemlerden dolayıdır merak etme:) şuan da bile burnumun sağ tarafı daha şiş ama zamanla iniyor endişeleneceğin bir durum olduğunu sanmıyorum ama sana bi tavsiyede bulunayım bi krem var ödemler için arnica diye. Gerçekten işe yarıyor iyileşme sürecini hızlandırıyor baya. Onu kullanabilirsin eczanelerde var reçetesiz alabiliyorsun bir zararıda yok benim kalın derili olmasına rağmen bende etki gösterdi:)

Back
X