burun estetiği

çok acıyormu ilk çıktığında peki hani ne hissediyorsun ilk çıktığın saatlerde beni geren kısım bu birde girmeden önce narkozu odada mı veriyorlar:KK70::skandal::skandal::skandal::skandal:
Ameliyathanede veriyorlar verirkende haber veriyorlar seni rahatlatiyorlar sağolsun forumdakiler o ladar abartmiski ben titreye titreye girdim (korkudan) ameliyathane bana hiç soguk gelmedi heyacandan galiba uyandigimda uyandırma odasindaydim ameliyattan cikan herkes belirli bir sure orada tutulur herkes bağırıyordu:( ben gayet sakindim hic agri aci hissetmedim sonra hemşireye seslendim odama ne zaman gidecegim diye o da sasirdi cunku narkozlu gibi degildim asansorde ailemı gördüm bu kadar acisiz olcagini bilsem daha once olurdum dedim kesinlikle korkulacak birşey yok:)

Ameliyathanede veriyorlar verirkende haber veriyorlar seni rahatlatiyorlar sağolsun forumdakiler o ladar abartmiski ben titreye titreye girdim (korkudan) ameliyathane bana hiç soguk gelmedi heyacandan galiba uyandigimda uyandırma odasindaydim ameliyattan cikan herkes belirli bir sure orada tutulur herkes bağırıyordu:KK43: ben gayet sakindim hic agri aci hissetmedim sonra hemşireye seslendim odama ne zaman gidecegim diye o da sasirdi cunku narkozlu gibi degildim asansorde ailemı gördüm bu kadar acisiz olcagini bilsem daha once olurdum dedim kesinlikle korkulacak birşey yok:)
uyandırma odası diye birşey mi var tek başına değilsin yani orda ameliyattan çıkmış bir çok kişi oluyor bak bunu bilmiyordum ama diğer konularda içim rahatladı teşekkür ederim, narkozu atmak için istifra etmen gerekiyormuş falan dediler bu doğru mu pekii

uyandırma odası diye birşey mi var tek başına değilsin yani orda ameliyattan çıkmış bir çok kişi oluyor bak bunu bilmiyordum ama diğer konularda içim rahatladı teşekkür ederim, narkozu atmak için istifra etmen gerekiyormuş falan dediler bu doğru mu pekii
Herkes baska sekilde atar narkozu ben hoc boyle birsey yasamdim kusmadim yani kusanlar vardi forumda, gaz cikarip narkozu atanda duydum hicbirsey yapmadan da atabiliyosun tabiki yalniz degilsin sonucta ameliyattan ciktin:)

Herkes baska sekilde atar narkozu ben hoc boyle birsey yasamdim kusmadim yani kusanlar vardi forumda, gaz cikarip narkozu atanda duydum hicbirsey yapmadan da atabiliyosun tabiki yalniz degilsin sonucta ameliyattan ciktin:)
pekala çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider hepimiz için:KK200:

Arkadaşlar ben burada yeniyim. Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama kime yaptırsam konusunca çok kararsızım. Estetik olan birisi bana özelden mesaj atabilir mi ya da yorum olarak da konuşabiliriz fark etmez ama lütfen cevap verin

Arkadaşlar ben burada yeniyim. Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama kime yaptırsam konusunca çok kararsızım. Estetik olan birisi bana özelden mesaj atabilir mi ya da yorum olarak da konuşabiliriz fark etmez ama lütfen cevap verin
Oncelikle ne kadar bir butcen var ve nerede yaşıyorsun? Bunlari yazarsan yardimci olacak birileri mutlaka cikar :)

Hayır 10-15 bin civarı değil 5 bin e yapan güzel doktorlarda var fakat benim yaşım 17 olduğu için tereddüt içindeyim bu yaşlarda ameliyat olan varsa ve yazarsa çok sevinirim
İstanbulda o fiyata biraz zor cunku genelde isim yapmış doktorlar orada ve fiyatlar cok cok yuksek 10-15 arasi baska bir sehirde olma ihtimalin nedir ?

Hayır 10-15 bin civarı değil 5 bin e yapan güzel doktorlarda var fakat benim yaşım 17 olduğu için tereddüt içindeyim bu yaşlarda ameliyat olan varsa ve yazarsa çok sevinirim
Kesinlikle olmani onermem kemik gelisimin devam ediyor 1 sene daha bekle yapilan burnun degisime ugrar

Kesinlikle olmani onermem kemik gelisimin devam ediyor 1 sene daha bekle yapilan burnun degisime ugrar
Burnum beni çok rahatsız ediyor ve doktorumla konuştum kadınlarda burun kemik yaşının 16 yaşında oturduğunu söyledi ve burnun düşme ihtimalini de sordum burnun içine destekleyici koyduğumuz için düşme ihtimali yok dedi

Burnum beni çok rahatsız ediyor ve doktorumla konuştum kadınlarda burun kemik yaşının 16 yaşında oturduğunu söyledi ve burnun düşme ihtimalini de sordum burnun içine destekleyici koyduğumuz için düşme ihtimali yok dedi
Kemik gelisimi 16 yasina kadar surmez para koparmak icin söylemiş bariz belli burada arastirirsaniz doktorlarin 18den sonra yapalim bekleyin dedigini göreceksiniz,ne kadar rahatsiz olduğunuzu tahmin ediyorum bu süreçleri yasamis biri olarak ama bu kolay bir surec degil hem maddi hem manevi olarak 18i beklemeniz sizin icin daha iyi olur

Kemik gelisimi 16 yasina kadar surmez para koparmak icin söylemiş bariz belli burada arastirirsaniz doktorlarin 18den sonra yapalim bekleyin dedigini göreceksiniz,ne kadar rahatsiz olduğunuzu tahmin ediyorum bu süreçleri yasamis biri olarak ama bu kolay bir surec degil hem maddi hem manevi olarak 18i beklemeniz sizin icin daha iyi olur
Ama doktorun burnunu yaptığı bir kişi var 16 yaşında. Onunla ilteşime geçmek istiyorum, eğer o memnunsa düşünüyorum açıkcası

Ama doktorun burnunu yaptığı bir kişi var 16 yaşında. Onunla ilteşime geçmek istiyorum, eğer o memnunsa düşünüyorum açıkcası
Herkesin fizyolojisi bir değilki, sende de ayni sonuclar olacak diye bir kanun varmı,1 sene daha bekle kesinlikle o doktorada kesinlikle ameliyat olma ac googledan bak kemik gelisimi kac yasina kadar devam ediyor

Herkesin fizyolojisi bir değilki, sende de ayni sonuclar olacak diye bir kanun varmı,1 sene daha bekle kesinlikle o doktorada kesinlikle ameliyat olma ac googledan bak kemik gelisimi kac yasina kadar devam ediyor
Çoğu yerde okuduğuma göre kadınlarda 17 erkeklerde 18 yaş yazıyor

merhaba
18 hatta 20den once bile riskli malesef.. isini cok sansa birakiyorsun. kemik gelisimi tamamlaniyor ama yuz degisimeccok ugruyor. onerim beklemen 2 sene..

Benim de dün çıktı alçım ama ben ağrıdı diye aynada bakmayı unuttum hemşirede göstermedi. ..akıl etmedi galiba suan hiç beğenmiyor um burnumu ama daha bandajli moralim çok bozuk benimde

Benim de dün çıktı alçım ama ben ağrıdı diye aynada bakmayı unuttum hemşirede göstermedi. ..akıl etmedi galiba suan hiç beğenmiyor um burnumu ama daha bandajli moralim çok bozuk benimde

hemen moralini bozmamalısın daha çok yeni burnunun şekli oturmamıştır bile zamanla şişlikler indikçe burnunu seveceksin:)

Back
X