dünyanın en iyi doktoru bile doğal bir burun yapamaz . asla ve asla ben buna şahitim . kim yaptırdıysa çok belli oluyor hepsi birbirine benziyor .yanlardan basık ufacık birşey yapıyorlar . sen eğer büyük bir problemin yoksa bence vazgeç sonra üzülme .
Bence son zamanlarda doktorlar doğallık konusunda çıtayı yükseltti
eskilerde petek Dinçöz tarzı burunlar modayken şimdi bayanlar beren saat tarzı burunlar istiyorlar e doğal olarak doktorlarda doğal olması için çabalıyorlar
elbette kul yapımı burunlar sonuçta ama estetikle eski haline nazaran çok daha iyi olan ve güzelleşen bir çok örnek gördüm
arkadaşım asla doğal yapaamazlar . yapmayın ya . esteitikli burun görmediniz mi hiç kırk kilometre öteden bağırıyor estetikliyim diye . doğal yapmaya çalışşsa ne olucak allahın yarattığıyla bir mi yapıcak ya . saçma . bence dokunma burnuna . kuş burunluya dönersin . beren saat burnu mu ?o kızın burnu bayağı büyük bu arada onun burnunu yapmasına gerek yok doktorun zaten burnu kötü kızın .
arkadaşım asla doğal yapaamazlar . yapmayın ya . esteitikli burun görmediniz mi hiç kırk kilometre öteden bağırıyor estetikliyim diye . doğal yapmaya çalışşsa ne olucak allahın yarattığıyla bir mi yapıcak ya . saçma . bence dokunma burnuna . kuş burunluya dönersin . beren saat burnu mu ?o kızın burnu bayağı büyük bu arada onun burnunu yapmasına gerek yok doktorun zaten burnu kötü kızın .
Merhaba arkadaşlar estetik ameliyat olmaya karar verdim ama en zor kararda doktor bulma aşaması.. Nerden baksanız bütün doktorları araştırdım.. Şimdilik kafama yatan Cemil Tugay en azından beklentilerimi isteklerimi karşılayacak nitelikte oldugunu düşünüyorum ama hala kararsızım.. Lütfen bana yardım edin HAziranda olmak zorundayım bu ameliyatı Cemil beye daha önce ameliyat olmuş veya hakkında olumlu olumsuz bir bilgisi olan bana öelden veya burdan yazarsa çok sevinirim.. Daha önce ameliyat olmu olan arkadaşların yorumlarını okudum herkes çok memnundu ama geç kalmışım foto görebilmem nasip olmadı.. Daha önce Cemil beye ameliyat olmuş olan arkadaşlar varsaa bana ulaşırlarsa çok mutlu olurummmm:)
ne kadar araştırsan araştır , nasibin neredeyse oraya yöneleceksindir... hayırlısı olsun/ geçmiş olsun ...
Bu bölüm aktif olduğu için buraya açmak istedim ve dert olarak görüyorum bu durumu
Kızlar yazın burun estetiği yaptıracağım kesin karar verdim çok istiyorum bunu hatta şimdiden burun estetiğimden sonra burnuma takacağım hızmalara bile bakıyorum inanın
Doktorlar konusunda çok kararsız kaldım aklımda net bir isim oluştu muhammed dilber
ben küçük bir ilde yaşıyorum burada görev yapan plastik cerrahların ne kadar başarılı olacağını bilmiyorum hastalarıyla da görüşme imkanım çok zor bunun için türkiyenin bir ucundan gidip muhammed beye ameliyat olmak istiyorum
muhammed beyin ameliyat fiyatı şu an 6500 hazirandan sonra 7000 olacağı söyleniyor sırf ameliyatım için kredi çekmeyi düşünüyorum
Ama şöyle bir şey var bana hem bu miktar çok fazla geliyor hem de istanbula gitmek orada bir hafta konaklama yeme içme gibi sorunları halletmek büyük bir sorun
Ama küçük bir ildyim burdaki doktorlarada güvenemiyorum bu yüzdeki en önemli organ ya kötü olursa ya bir kaç yıl sonra çökme falan olursa burnumda bunları düşününcede kendi ilimde olmaktan vazgeçiyorum
Sabahlara kadar düşünmekten yoruldum duyuyorum 2500 3000e ameliyat olanlar var ve gayet memnunlar ben 7000 ödeyeceğim ve bütçemi zorlayacak ama burdaki doktorlarada güvenemeyorum ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin
Son olarak muhammed bey hafif kavisli burunlar yapıyormuş genelde ama ben doğallık taraftarıyım yüz ifademin değişmesini istemiyorum aynaya bakınca bambaşka birini görmekten çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce biraz uzun oldu sanırım okuyanlara teşekkürler :26:
Kızkardeşim 5 yıl önce burun estetiği oldu, estetik olduğunu anlamak mümkün değil çünkü kusursuz bir burun yapılmadı, sadece üstteki kemerli kısım törpülendi o kadar, baştan konuşur ve tasarımları görür ona göre karar verirsiniz. ben de vucut estetiği güşünüyorum önümüzdeki kış, eğer bizi gerçekten rahatsız eden bir kusurumuz varsa neden estetikten kaçalım ki?
kızlaarr merhaba hepinize ben yarın burun ameliyatımı oluyorum içimde tuhaf bi heyecan var birden bire karar verdim 2 hfta içerisinde görüştüm gün aldım ve o gün yarın inşallah en iyisi olur :)) şans dileyin bana dua edin..
ameliyatın iyi geçmiştir umarım,istediğin gibi olur burnun:)
ameliyat odum dün iyi geçti hiç ağrı hissetmiyorum ama yüzüm şişti ve so gözüm morardı korkunç görünüyorumburnum iyi görünüyor hhiç korkulacak bişey yokmuş kızlar 10 günde raporumu aldım evde dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?