Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 1. Ayım doldu hala daha şişlikler var eğri büğrü duruyorValla çıldıracam peki siz mi fark ediyorsunuz şişliği yoksa cidden mi büyük
Bayramdan sonra düğünüm varBenim de 1. Ayım doldu hala daha şişlikler var eğri büğrü duruyor![]()
Ayyy inşallah kuzummm yaaaaaBu gün konustum doktorla artik eskisi gibi degil 15 ,20 güne iniyor dedi .Paü de Özkan bey şu tv lere de cıkıyor .Bende deviasyon ve düzeltme olacak .3500 gibi bir rakam verdi .İstanbuldan geldim buraya, daha yeniyim dedi .Çevre edinecegim dedi .
Ben paüde ki Adem bey icin gitmistim özele gecmis
Korkma pozitif ol .Ayyy inşallah kuzummm yaaaaa
Çok sıcaklar başlamadan ol bence canımKorkma pozitif ol .
Ben ne yapiciyyym daha olmadım bile ,hemen gel dedi korkuyorum .
Ama sisliklerin inmesi doktorun eline, ne kadar islem uygulandigina ve sizin dokularinizin hassasiyetine de bagli herkes ayni olmaz. Ben de surkli arastiriyorum burdakiler genelde 3 ayda normallesiyo surat diyolar. Tabi internette ilk haftasinda olup cok guzel olan burunlar da goruyoruz
Ben internetteki fotolara inanmiyorum[/QUOTEneden
Ben internetteki fotolara inanmiyorum
Arkadaşım da 7 bin verdi yaptırdı doktor onun fotosunu koydu bizim yanımızda ödemli sis bir burnu vardı ama fotoda sanki 1 yıl geçmiş gibiydi alakası yoktu
Aaaaa sok! Gerci benim doktorum da demisti fotolarda oynama yapiolar diyr ama somut olarak ilk defa duydum aahhahahArkadaşım da 7 bin verdi yaptırdı doktor onun fotosunu koydu bizim yanımızda ödemli sis bir burnu vardı ama fotoda sanki 1 yıl geçmiş gibiydi alakası yoktu
Bizim iki haftada şişlik nirvanaya ulaşıyor onlar bebek gibi ne tezatlık veeee bırak burnun güzelliğini suratları da şişmiyor mübarek ben 45 kiloyum yüzüm 60 kiloymuşum gibi şu an 9. Gün bitiyorAaaaa sok! Gerci benim doktorum da demisti fotolarda oynama yapiolar diyr ama somut olarak ilk defa duydum aahhahah
Aynenn ne bileyim sureci kolay atlatan hastalari koyuyolardir diye dusunuyordumBizim iki haftada şişlik nirvanaya ulaşıyor onlar bebek gibi ne tezatlık veeee bırak burnun güzelliğini suratları da şişmiyor mübarek ben 45 kiloyum yüzüm 60 kiloymuşum gibi şu an 9. Gün bitiyor
SanmiyorumAynenn ne bileyim sureci kolay atlatan hastalari koyuyolardir diye dusunuyordum
Senin ne kadar süre oldu ameliyat kuzuAynenn ne bileyim sureci kolay atlatan hastalari koyuyolardir diye dusunuyordum