Burun estetiğinde 1 ve 2 ay

2 buçuk ay olmuştur sanırım burun ameliyatı olalı önden bakınca burun ucum şişko düşük duruyor ödem gibi sanki ama yandan kalkık güzel 3.cü ay ve sonrasında toplanıp düzelir mi ???

2 buçuk ay olmuştur sanırım burun ameliyatı olalı önden bakınca burun ucum şişko düşük duruyor ödem gibi sanki ama yandan kalkık güzel 3.cü ay ve sonrasında toplanıp düzelir mi ???
Foto atma ihtimalin var mi

Bende ayni durumdayim kalin derili oldugum icin kafama takmiyorum. Eski burnumdan daha iyi oldu cunku.

Güncel durumum
Şişlikler yer değiştiriyor burnum arada yamuluyor yandaki dikiş ipleri düştü ama çok kızarık duruyor üç tarafa doğru ödem belirginleşti delikler simetri degil deliklerin ortasındaki direk gibi bir şey var ya sağ kenar şişti içinde et varmış gibi duruyor vsvsvvs çıldıracam düğüne 31 gün kaldı:(((

Güncel durumum
Şişlikler yer değiştiriyor burnum arada yamuluyor yandaki dikiş ipleri düştü ama çok kızarık duruyor üç tarafa doğru ödem belirginleşti delikler simetri degil deliklerin ortasındaki direk gibi bir şey var ya sağ kenar şişti içinde et varmış gibi duruyor vsvsvvs çıldıracam düğüne 31 gün kaldı:(((

Kime oldunuz ameliyat i ?

Güncel durumum
Şişlikler yer değiştiriyor burnum arada yamuluyor yandaki dikiş ipleri düştü ama çok kızarık duruyor üç tarafa doğru ödem belirginleşti delikler simetri degil deliklerin ortasındaki direk gibi bir şey var ya sağ kenar şişti içinde et varmış gibi duruyor vsvsvvs çıldıracam düğüne 31 gün kaldı:KK43:((

Neden kendinize bu eziyeti yaptinizki hemde dugun arefesinde :(
Hayatinizdaki en guzel en heycanli en mutlu olacaginiz anları burun stresiyle gecireceksiniz..inanin uzuldum sizin adiniza :(
Insallah dugununze kadar bir nebze duzelir
Ama bardagin dolu tarafindan bakin siz buyuk risk almissiniz ameliyat olmussunuz Allahtan revizyon gerektirecek bi durumunuz yok yada tamamiyle bozulmus yamulmus bi burnunuz yok....
Kendinizi daha fazla uzmeyin..dugununuze odaklanin

Neden kendinize bu eziyeti yaptinizki hemde dugun arefesinde :KK43:
Hayatinizdaki en guzel en heycanli en mutlu olacaginiz anları burun stresiyle gecireceksiniz..inanin uzuldum sizin adiniza :KK43:
Insallah dugununze kadar bir nebze duzelir
Ama bardagin dolu tarafindan bakin siz buyuk risk almissiniz ameliyat olmussunuz Allahtan revizyon gerektirecek bi durumunuz yok yada tamamiyle bozulmus yamulmus bi burnunuz yok....
Kendinizi daha fazla uzmeyin..dugununuze odaklanin
Doktorum hiçbir şey kalmaz merak etme dedi bir kere daha olmuştum 1 ayda geçmişti:(((

Sol hafif kavisli sağ düz iniyor allahım çıldıracam sağda kavis maviş kalmadı tam yan dönünce var ödemdendir diyin bana :(((((((((

Back
X