Foto atmış miydin bana atmadıysan atmadan bırakmam seni:))))1.5 ay oldu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto atmış miydin bana atmadıysan atmadan bırakmam seni:))))1.5 ay oldu:)
Foto atma ihtimalin var mi2 buçuk ay olmuştur sanırım burun ameliyatı olalı önden bakınca burun ucum şişko düşük duruyor ödem gibi sanki ama yandan kalkık güzel 3.cü ay ve sonrasında toplanıp düzelir mi ???
ÜzgünümFoto atma ihtimalin var mi
Ya kalın derilide diilim ki ben :/ sadece uç kısmı sinirimi bozuyorBende ayni durumdayim kalin derili oldugum icin kafama takmiyorum. Eski burnumdan daha iyi oldu cunku.
Güncel durumum
Şişlikler yer değiştiriyor burnum arada yamuluyor yandaki dikiş ipleri düştü ama çok kızarık duruyor üç tarafa doğru ödem belirginleşti delikler simetri degil deliklerin ortasındaki direk gibi bir şey var ya sağ kenar şişti içinde et varmış gibi duruyor vsvsvvs çıldıracam düğüne 31 gün kaldı((
Antalyada oldum ben tatlimKime oldunuz ameliyat i ?
Güncel durumum
Şişlikler yer değiştiriyor burnum arada yamuluyor yandaki dikiş ipleri düştü ama çok kızarık duruyor üç tarafa doğru ödem belirginleşti delikler simetri degil deliklerin ortasındaki direk gibi bir şey var ya sağ kenar şişti içinde et varmış gibi duruyor vsvsvvs çıldıracam düğüne 31 gün kaldı((
Doktorum hiçbir şey kalmaz merak etme dedi bir kere daha olmuştum 1 ayda geçmiştiNeden kendinize bu eziyeti yaptinizki hemde dugun arefesinde
Hayatinizdaki en guzel en heycanli en mutlu olacaginiz anları burun stresiyle gecireceksiniz..inanin uzuldum sizin adiniza
Insallah dugununze kadar bir nebze duzelir
Ama bardagin dolu tarafindan bakin siz buyuk risk almissiniz ameliyat olmussunuz Allahtan revizyon gerektirecek bi durumunuz yok yada tamamiyle bozulmus yamulmus bi burnunuz yok....
Kendinizi daha fazla uzmeyin..dugununuze odaklanin
Antalya da kime olmustunAntalyada oldum ben tatlim