Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin kaçın cı gunde gozle gorulur bır ıyılesme oldu kivalla bende oldum burun estetiği hafif kalktı burnumun önü ama öyle bir şey yaşamadım, biraz zaman verin belki iyileşir.
Canım aynı şekilde benimde 20 gün oldu alçım çıkalı 10 gün oldu ve benim de üst dudağım yukarı kalktı burnumda kalkık ki kaldırma işlemi yapmadı dr um ve zaten ihtiyaç ve talebimde yoktu düzelicek diyo ama beni tam olarak rahatlatmıyo sanki yalanmış gibi geliyo psikolojim bozuldu zaten kalkık olan burnum bi tık daha kalkık kafayı yicem Konuşurken yemek yerkende böyle çekiyo gibi zorlanıyorum20 gun once burun estetiği olmadım ust dudagımda yukarı cekme var barız sekılde konusmamda bozuk doktorumö normal dıyor ama emın degılım. duzelir mi yoksa boylemı kalıcak 20 gun ıyılesmesı ıcın yeterlı degıl mı
BenimCanım aynı şekilde benimde 20 gün oldu alçım çıkalı 10 gün oldu ve benim de üst dudağım yukarı kalktı burnumda kalkık ki kaldırma işlemi yapmadı dr um ve zaten ihtiyaç ve talebimde yoktu düzelicek diyo ama beni tam olarak rahatlatmıyo sanki yalanmış gibi geliyo psikolojim bozuldu zaten kalkık olan burnum bi tık daha kalkık kafayı yicem Konuşurken yemek yerkende böyle çekiyo gibi zorlanıyorum
işte benımde aynı şekil eve kapandım resmen hala burnumda bantlr zaten acınca ıyıce moralım dusuyor burnum bayagı sıs burun delıklerım bıle bırbırınden farklı zamanla gecıyor ama hala cok fazla belirgin dudagım da fazlasıyla yukarı cekıyor hatta kuallanamıyorum ama kuzenımde oldu o da benımde oyleydı dıyor ama bılmıyorum artık zamanla gorucez sanada cok gecmıs olsun canımCanım aynı şekilde benimde 20 gün oldu alçım çıkalı 10 gün oldu ve benim de üst dudağım yukarı kalktı burnumda kalkık ki kaldırma işlemi yapmadı dr um ve zaten ihtiyaç ve talebimde yoktu düzelicek diyo ama beni tam olarak rahatlatmıyo sanki yalanmış gibi geliyo psikolojim bozuldu zaten kalkık olan burnum bi tık daha kalkık kafayı yicem Konuşurken yemek yerkende böyle çekiyo gibi zorlanıyorum
Sana da çok geçmiş olsun canım ben zaten panik biriyim bilemiyorum aynı şekilde çok takıyorum bnmde burun deliklerim farklı lokal olarak müdahale edicem dedi bunun şokundayım bide. Valla moralim çok bozuk anlıyacağınBenim
işte benımde aynı şekil eve kapandım resmen hala burnumda bantlr zaten acınca ıyıce moralım dusuyor burnum bayagı sıs burun delıklerım bıle bırbırınden farklı zamanla gecıyor ama hala cok fazla belirgin dudagım da fazlasıyla yukarı cekıyor hatta kuallanamıyorum ama kuzenımde oldu o da benımde oyleydı dıyor ama bılmıyorum artık zamanla gorucez sanada cok gecmıs olsun canım
sizin kaçın cı gunde gozle gorulur bır ıyılesme oldu ki
Sıkma canini cunku ben de bi benim doktorunda gordun 1 ay bant isini normalde en fazla 2 haftaBen de bant falan da yok(
benimki daha ilginc dun 7. gunde alci atel aldirdm bandaj takmadi masaj falan da soylemedi :/Sıkma canini cunku ben de bi benim doktorunda gordun 1 ay bant isini normalde en fazla 2 hafta
bnada masaj vermedı onu herkese vermıyorlmıs ama bant ılla taktırıyorlar belkı sana gerek yokturbenimki daha ilginc dun 7. gunde alci atel aldirdm bandaj takmadi masaj falan da soylemedi :/
umarim oyledir. elimden ayna düşmüyo ilk atel cikinca iyiydi simdi biraz ucu yamuluyo gibime geliyo 8. gün belki sisliktir diyorm amabnada masaj vermedı onu herkese vermıyorlmıs ama bant ılla taktırıyorlar belkı sana gerek yoktur
sıkma canını benımde yamuktu burun delıklerım cok farklıydı ama gecıyor sıslıklerden dolayıumarim oyledir. elimden ayna düşmüyo ilk atel cikinca iyiydi simdi biraz ucu yamuluyo gibime geliyo 8. gün belki sisliktir diyorm ama![]()
Canım benim de atel 5. Günde çıktı 3 günde bant kaldıbenimki daha ilginc dun 7. gunde alci atel aldirdm bandaj takmadi masaj falan da soylemedi :/
anladım canım duruma göre değişiyo sanırımSıkma canini cunku ben de bi benim doktorunda gordun 1 ay bant isini normalde en fazla 2 hafta
Canim benimmm gayett normal benim 3. Ayim hala rahatca hareket ettiremiyorum dudagimi 6. Ayini bekle en az bir senen var tam olarak iyilesmen icin20 gun once burun estetiği olmadım ust dudagımda yukarı cekme var barız sekılde konusmamda bozuk doktorumö normal dıyor ama emın degılım. duzelir mi yoksa boylemı kalıcak 20 gun ıyılesmesı ıcın yeterlı degıl mı