Burun Estetii madurlar

eliff24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
133
4
96
42
İstanbul
Bu forum benim bildiğim kadarıyla sadece doktorların kutsandığı, iyi sonuçların paylaşıldığı bir forum değil, memnun olanlar kadar burnundan memnun olmayan ( ha bu memnuniyetsizliğin sınırı da şudur; doktorlar revizyonluk bir burun olarak görürse o burun kötü yapılmış bir burundur, yoksa şımarık tavırlarla burnunu beğenmeyenler kastedilmemektedir.) doktorlar kolay yetişmiyor doğru, tıpkı avukatlar öğretmenler, akademisyenler, hemşireler gibi. siz sayın moderatör Kazen ve o şekilde düşünenlere soruyorum. bir burun yüzünden hayatının 1 senesi çalınan insanlar ne yapmalıdır? aynı hatayı tekrarlamamak adına birbirlerine verdikleri tavsiyeleri nasıl ve ne amaçla eleştirirsiniz? böyle despotluklarla, bilip bilmeden hem manevi hem maddi açıdan çökmüş insanları bir kez daha incitmeye hakkınız yok. bir de sert bir dille emir verir gibi yazı yazmış topici kilitliyorsunuz, siz ne sanıyorsunuz kendinizi? sanal alem kabadayıları mı?

canım anladığım kadarıyla bi haksızlığa uğramışsın vede çok sinirlenmişsin ama sana sonuna kadar katılıyorum burda hep iyi sonuçlar var
ve ben durup ne yani burun estetiği olan herkes memnunmu o halde revizyon ameliyatı olanlar yokmu diyorum belkide kötü olanlar çözümü burda değil doktorlarda arıyordur üye falan değillerdir diye düşünüyorum ama bir tanedemi olmaz yani türkiyede bütün doktorlar kusursuz burunlarmı yapıyor
bende senin gibi bi hataya düşmemk hayatımı karartmamak için bi fikir arıyorum ama herkes çoook çok memnun kötü olan yok
eee olmasında zaten...allah kimseye böle sorunlar yaşatmasın

evet canım maalesef memnun olmayanlar da var. bu forumdan 3 kişi biliyorum burnu bozulmuş ve tekrar ameliyat olmayı bekleyen.

sonuna kadar haklısınız kızlar, memnun olmayanlar da düsüncelerini yazabilmeli, forumun amacına hizmet edebilmesi icin bu da sart...

neden dogru yapilan burun ameliyatlari, doktorlari yazilabilirde 'yol gostermek adina,yardim adina'
yanlisyapilan hatali yapilan sorunlu yapilan ameliyat veya yanlis kisiler tarafindan yapilan ameliyatlar ÝARDIM amacli yazilmasi yasak olsunr?

sonucta kotu doktorlardan korunmamiz daha muhim degilmi? bir doktoru gozu kapali herkes bulur ama kotu doktorlarida ogrenmek insanlarin hakki ki kotuden , yanlisdan kacalim..

ha yok kotu yazilar doktorlari zan altindabirakir yok incitir yok ismleri kotulenir diye..
yav burda yazilan cogu guzel yazilar, cogu tavsiyenin doktorlari yukseltmek adina yapilmadigi ne malum? ne malum o doktorun kendisinin yada baskasina yazdirtmadigi? yadabirhastasindan ricaetmedigi? tabi o ksii de kirmadan yaziyor tavsiye ediyor baskasina...hersey olabilir herkes istedigini yaziyor sonucta..yani buda oyun bozancilik dgeilmi? dogru olan kotu doktorlarin isimlerini vermek oyun bozancilik yada her ne gib algilanior ise

eebu nasil normalse, yapilan hatalar ve doktorlarin tutumuyla tavirlarinin belirtilmesi de sakincali dgeil bence..
sonucta isim kotuleme icin degil, tabiki... yapilan hatalari doktorun yanlislarini birnevi de olsa ogrenmek adina, nasl iyi doktorlarin iyiliklerini titizligini guzel ameliyat yapmalarini ogrenmemizin bi sakincasi yoksa..kotulerinde olmamali, ki budha onemli..sonucta her yonden adi geciyo, iyi veya kotu..
(ism karalamaktan bahsetmiyorum)

bende bu sorunu yaşıorum ameliyat oldum ama revizyon gerekio ve ikinci ameliyatta nası olcak burnum bilmiorum çok korkuorum.bide benden tekrar para alıcakmı dr yada istediğim şekli kabul edicekmi bütün bu soruları çok mrk ediorum. eğer hayır derse dr um ben sesimi çıkarabilirmiyim fln filan kafan hep bunlarla meşgul bu aralar

bencede olumlu olduğu akdar olumsuzz sonuçlar alanlar fikirlerini sölemeli bu isim karalamak deill bilgi paylaşımıdırr..

iyi olduklarını söylerkenn sorun olmuyorsa hatalı durumdakileri söylendiğindede sorun olmamalı...

ama tabi değişik rumuzlarla girip gerçek dışı bilgi paylaşımı yapanlarda elenmeli...
işimizz isim karalamak deil gerçekleri sölemek olmalı..
güzle paylaşımlar dilerimm.

elif24 canım valla senı içten kutuluyorumm cokkk dogru dedınn vallahiii

baby kuz<um bazı yerlerı takıp etseydın bulurdun sordugun sorunun cevabını

valla çok güzel okudum ama kadınlar kulübünde yanlış bişi olmassa kimse topic falan kitlemez konunun çok geçmişini bilmiyorum ama yapıldıysa bi bildikleri vardır

Çok biliyorsunzu ya ! Özgürlük değil mi ? Buyrun size özgürlük bunlar son 2 hafta içinde bana ulaşan şikayetler...

ben demiştim bi bildikleri olmazsa kitlemezler bakın sizde tek taraflı belki de gerçek olmayan nedenlerle bi insanın mesleki hayatını tehlikeye sokuyormuşsunuz.tşşkrler kazen

XXX XXXX ön görüşmeden ücret alıyor ve yaptığı hiçbir burunun fotosunu göstermiyor. bu durum bana çok yanlış gelmişti ona asla ameliyat olmam.

evet canım sana katılıyorum etli burunları yapamıyorlar. yapıcam deyip iice mahvediyorlar. ve bir de hipokrat yemini etmiş bu kişiler.

Sana 30 dakika ayıracak sonra para isteyecek çok ayıp etmiş çok... Hemde burun fotosu göstermiyor devlet sırrı bu gösteremez... Gösterene git neden hala bu adama gideceğim diye uğraşıyorsun ?

Çelişki devam ediyor etli burun yapamıyor, sonra vazgeçiyor gel yapayım diyor yapıncada iyice mahvediyor. Bak daha bitmedi hipokrat yemini burada devreye giriyor. Adamın terbiyesizliği hat safhada hadi burnu mahvettin be adama Hipokratta mı gelmedi kalına bu işlemi yaparken ? Hipokrattan utan.... Rezil adam...

Tabi bu yorumlarda hiç suç yok yukarıda yazdım tamamen duygusal (&#8364;, $) mesajlar ! Suçlu hipokrat yemini edip burnu dağıtan profesörde... ılginçir ki bu olay kimsenin başına gelmemiş hep eşin dostun efsane yazıları yazılıyor. Bir arkadşaımın burnunu maymuna çevirdi. EEEE arkadaşın memnunsa sana ne ! Yok arkadaşın rahatsız ise neden tabipler birliğine başvurmuyor ? Yasal süreci neden başlatmıyor ? Çünkü arkadaş yok ki !

Valla bu doktorlar ile ilgili yazılan yazıları komple tehlikeli buluyorum. Bende yazıyorum, muayenemi anlattım, doktorumdan, ücretinden bahsettim. Burdan çokda faydalanıyorum. Yani diyebilirim ki bu site olmasa ıstanbul'da hangi plastik cerrahlar var bilemezdim. Şimdi elimde 5 tane isim ve randevum var. Karar tabiki bana ait. Burdaki resimler ve yorumlar ister istemez insanları yönlediriyor. Biz kadınlar duygusal varlıklarız, çabuk etkileniyoruz.

Bunların dışında gerçekten burda bir kaç kişi var ki benim çok beğendim ama pahalı olan bir cerrah hakkında öyle karalamalar yapıyorlar ki, resmen ameliyatımdan vazgeçme kararı aldım. Bir doktor var ki o kadar övüyorlar ki, o doktordan randevu aldım. Sonra bu iki kişinin bütün mesajlarını okuduğumda birinin daha ameliyat tarihi aldığını, diğerin ise daha ameliyatı sadece düşündüğünü fark ettim. Yani nasıl olabiliyorda daha ameliyat olamadan bir doktoru bu kadar övebiliyorlar. Nedir bu cürret yada nedir doktor koruma anlamadım. Bu insanların bu yazdıklarından çıkarı nedir?

Bu sitede bazı şeyleri tehlikeli bulmamın sebebi işte bu. Arada ajanlar var, yani daha bilmediğimiz belkide daha neler var.

arkadaşlar internet üzerinde böyle kötü durumlar çok olur. internet kullanıcılarının da bu konuda çok dikkatli olmaları gerekir. burası sadece bizlere fikir verebilir o kadar. bence dikkat edilmesi gereken en önemli şey ameliyat olan insanların mutlaka fotoğraflarını koymaları ve ameliyat olacak kişilerin de bu fotoları incelemeleridir. ki bu bile bize sadece bir fikir verebilir. burda adı geçmeyen çok iyi doktorların olduğuna eminim ben. ama genelde meşhur olan herkese daha çok güveniliyor hele televizyona falan çıkmışsa.. elbette ki her kişi farklı. ayrıca bir doktorun yaptığı her ameliyat aynı olmuyor çünkü kişiler farklı. herkesin yapısı farklı olduğu için ameliyat sonuçları da farklılık gösteriyor. ben de bu site sayesinde çok yararlı bilgiler edindim. ama sadece bilgi. karar vermek bana aittir. burda okuduklarımı gidip doktorlara sormam çünkü burası sanal alem. şurasıda bir gerçektir ki insanlar memnun olduklarını ya da memnuniyetsizliklerini belirtebilmeliler. çünkü bu da sitenin güvenilirliğini arttırır. diğer taraftan daima iyi yorumların yapılması bizlerde soru işareti oluşturacaktır.

Evet bunlar kötü örnekler.. Şikayetimizi belirtirken eleştirinin dozunu ayarlamalıyız.. Bazen övgünün de dozu kaçıyor. Mesela bir plastik cerrahın eşi var sitede ki yönetimden de izin almış. Her topikte eşini övüyor. Artık dayanamayıp siz yakınızmısınız diye sormuştum ki eşiymiş...bilmiyorumkismile

Bakın yorumunuzun altını çizdim. Sonuna kadar katılıyorum lakin eleştiri ile hakaret, mesleki itibar karalama karıştırılmamalıdır. Yani bir hekim ön görüşmede para alıyor diye Hipokrat yemini hatırlatılmamalıdır. Becerisi sorgulanmamalıdır, hiçbir hekim bu operasyonda kötü geçsin diye girmez vakaya.

Pardon kim bizden izin almış anlayamadım ?

bizler hiçbirşeyin dozunu ayarlayamadığımız gibi eleştirinin de dozunu ayarlayamıyoruz ne yazık ki !!
Doktorlarda insan evladı yaptığımız eleştirilere dikkat edelim lütfen herkes hata yapabilir sonuçta önemli olan hatayı kabul ederek çözüm yoluna gitmekte.. Bende revizyon oldum burnumda ufak kemik parçaları kalmış hoş görünmüyordu doktorumla paylaştım düzeltme yoluna gittik, sonuçta bende sağlıkçıyım insanların başına neler geliyor.. Lütfen konuşurken düşürenerek konuşalım..

ben bu başlığı açalı aylar oluyor. ve başlıktaki mevzunun öncesini tam hatırlamamakla birlikte, doktor adı veren bir arkadaşa çok sert bir dille eleştiri getirilip yazdıkları silinmişti. daha yumuşak bir tavır segilenebilirdi. aksi tutumda benim de sinirlerim bozulup bunları yazmıştım.

etli burunun zor olduğunu ben değil bütün doktorlar söyler. xxxx dr konusunda da BEN, yineliyorum BEN o doktora ameliyat olmam dedim, olmak isteyen buyursun olsun. Hatta benden önce birinin bandajını açmıştı gayet de hoş görünüyordu. Ayrıca muayaneye gitmeden önce fotoğraf gösterip göstermeyeceğini bilemiyorsun. Öncesinde bilsem belki de gitmezdim. Yine bir yanlışın daha, bana 30 dakika ayırmadı toplasan 10 dk ayrdı. ancak 30 dk belki de daha fazla zaman ayırıp ücret almayan Emre ilhan, barış çakır gibi doktorlar da var.. ücret alınmamasını tuhaf bir durum gibi göstermeye çalışmışsın ama orda da hata yapmışsın yani.. ayrıca ajan gibi benim yazdığım mesajları araştırmışsın altına da kendi yorumunu yazmışsın, benim değil senin yazdıkların hakaret içeriyor sayın Kazen. bence agresif tavırlar sergileyen insanlar mod falan olmasın bi zahmet. hem diğer yazdıklarımı da alıntılasaydın ya mesela buğra çöllü'yü savunduğum yazıyı? ama işine gelmez değil mi? onca yazım araasından 2 msg bulabilmişsin.

ha ayrıca bir insanın burnunu "seni güzel yapıcam" deyip mahveden doktorları doktor olarak nitelendiremiyorum. saygı da duymuyorum, nasıl ki öğrencilerini döven öğretmenlere saygı duymuyorsam. kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir doktor biz insanları hasta ediyoruz. sağlıklı kişi bir anda hasta oluveriyor ( ameliyat sürecini kastederek ) bu sebeple diğer doktorlardan bile daha fazla hassasiyet ve sorumluluk sahibi olmalıyız demişti. işte bu şekilde düşünen ve davranan dürüst doktorlar da var aksi şekilde, fiziklerinin yanında ruhsal açıdan kişiyi yerle bir eden doktorlar da var. benim sözüm öylelerineydi. forum paylaşma konseptini içeriyorsa iyi eleştirilerin yanında çokça hatta belki daha fazla kötü eleştiriler de yapılmalı bence. ki ben bi doktoru karalamak amacıyla insanların yalandan eleştiriler yazacağına nedense inanmıyorum, inanmak istemiyorum. eleştiride hakaret içeren yazılar varsa, yazan kişinin ruhsal hali de göz önüne alınarak ( yani anlayış gösterilerek) yazdıkları silinir ama hem yazdıklarını silip hem de azarlamak çok çok yanlış ve kimsenin haddi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…