Sayın Yetkili;
İnternet sitenizin Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı linki ile yayınlanmakta olan sayfasında, Estetik başlığı altında XXXX takma adlı kullanıcının gönderdiği "........................................................................................................................................................ " vb gibi gerçekleri yansıtmayan asılsız ithamlarda bulunulmakta, yaratılan mevcut ortamda merkezimizin güvenilirliği ve ticari itibarı büyük ölçüde zedelenmektedir.
Bu nedenlerle;
04.05.2007 tarihli 5651 sayılı İnternet ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkındaki Kanunun 9. maddesi ile; 30.11.2007 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmış bulunan İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliğin 10. maddesi kapsamında, Yukarıda belirtilen Yasa ve Yönetmelik ve genel hükümlerden kaynaklanan dava ve şikayet haklarımızı saklı tutmak kaydıyla, Müvekkil şirkete ait XXXXXXXX Merkezi hakkında yeralan bahsi geçen mesaj ve yanıtların derhal yayından çıkartılmasını ilgili mevzuat gereğince talep ederiz.
XXXXXX vekili Avukat XXXXXXXX
Merhaba Sayın Yetkili,
Siteniz forumlarında bulunan Dr. XXXXXXXX'ya ait yazılar hakkında sizinle görüşmek için bu iletişim formunu yazıyorum.
Ben Dr. XXXXXXXXX'nın danışmanlığını yapmaktayım. Kendisi uzun yıllardır Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları konusunda faaliyet gösteren bir doktordur. Tüm hastları ile birebir iletişimde bulunan ve çözüm odaklı çalışan bir kişidir. Fakat siteniz içerisinde ki bazı talihsiz yazılar doktorumuzu zor durumda bırakmaktadır. Siz de takdir edersiniz ki tek taraflı bir yargılama pek adaletli olmamaktadır. Tarafların tamamını dinlemeden ve cevap hakkı vermeden bu tarz yersiz ve hiçbir dayanağı olmayan kötüleme yazısını platformunuzda bulundurmanızda sizin açınızdan da pek sağlıklı olmadığını düşünüyoruz.
Sizden ricamız XXXXXXX'in şahsına yönelik yanlış ve dayanağı olmayan bu başlıkta ki ( Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı) yazıları kaldırmanızdır. Aksi takdirde kişilik haklarına yapılan saygısızlık ve hiçbir dayanağı, belgesi olmadan yayınladığınız için siteniz hakkında hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağız. Size yaptığımız bu başvurunun bir benzeri Google firmasının Turkiye temsilciliğine de yapılmıştır.
Konuya hassasiyet göstermenizi ve ilgili başlıkta ki sataşma ve kişilik haklarına tek taraflı saldırı mesajlarının kaldırılmasını temenni ederiz.
Saygılarımla,
Av. XXX XXXX
Siteniz uyelerinden XXXX kullanici adini kullanan kisi 08/01/2010 tarihinde, size daha once sikayet ettigim ve mesajini sildiginiz ayni uyeniz olup, tarafindan tekrar ayni icerikli yeni bir mesaj yazilmistir.
Tamamen profesyonel olarak yaptığım mesleğimi ve beni karalayıcı bir mesaj olup bana zarar verici niteliktedir.
Ikinci defa ayni uyeniz yuzunden ayni uyariyi yapmaktayim.
Sitenizde yayinlanan mesajlari kontrol etmek sizin YASAL yukumlulugunuzdedir. IKINCI kez yine AYNI UYENIZ tarafindan yazilan mesajların sılınmesını ve uyenizle ilgili yaptiriminizi uygulamanizi talep ediyorum.
Bu durumun bir kez daha tekrarlanmasi halinde hem SIZI hem de ilgili uyeyi tekrar uyarma ihtiyaci duymadan yasal haklarımı kullanacağımı saygılarımla arz ederim .
Prof Dr XXXXXXXXXX XXXX
Merhaba ,
Size hastamız hakkında avukatımız tarafından hukuki işlemlerin başlatıldıgının bilgisini vermek istedim. Sitenizdeki yazışmalara istinaden avukatımızdan aldığımız bilgiye göre bu yazılar ciddi şekilde suç teşkil eden maksatlı yazılardır. Hassasiyetiniz ve işbirliğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Saygılar
Prof. Dr. XXXXXXXXXXXX
Merhaba,
Ben bu forumda bahsi geçen müvekkilim Op. Dr. XXXXXXXXX'nin hakkında yapılan ve hiçbir şekilde geçerliği olmayan XXXXXXXX lakablı kullanıcının yorumlarını derhal silmesini ayrıca olayın gerçekliğini belgelere dayandırmadığı takdirde kendisine ve site yönetimine derhal hem maddi hem manevi tazminat davası açacağımızı belirtmek istiyorum.
Saygılarımla”
XXX XXXX ön görüşmeden ücret alıyor ve yaptığı hiçbir burunun fotosunu göstermiyor. bu durum bana çok yanlış gelmişti ona asla ameliyat olmam.
evet canım sana katılıyorum etli burunları yapamıyorlar. yapıcam deyip iice mahvediyorlar. ve bir de hipokrat yemini etmiş bu kişiler.
............ şurasıda bir gerçektir ki insanlar memnun olduklarını ya da memnuniyetsizliklerini belirtebilmeliler. çünkü bu da sitenin güvenilirliğini arttırır. diğer taraftan daima iyi yorumların yapılması bizlerde soru işareti oluşturacaktır.
Evet bunlar kötü örnekler.. Şikayetimizi belirtirken eleştirinin dozunu ayarlamalıyız.. Bazen övgünün de dozu kaçıyor. Mesela bir plastik cerrahın eşi var sitede ki yönetimden de izin almış. Her topikte eşini övüyor. Artık dayanamayıp siz yakınızmısınız diye sormuştum ki eşiymiş...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?