Sagol canım inşallah :) aynı Dr a olmak daha mantikli bence tabi ciddi bir şekil bozukluğu yapmadiysa . ..çok zor bir süreç Allah hepimize sabır versin. .. benim 3. Ameliyatim 3 kez aynı psikolojiyi yaşamak çok kötü anlatamam üstelik bu kez çok iyi bir Dr a olmama rağmen yinede olmadi istedigim gibi kısmet şans demekki diyorumAyni doktora oldum ama istanbulda olsaydim farkli bir doktora olurdumama smdilik memnunum bakalim.zamanla hayal kirikligi yasamayiz umarim.insallah seninde dilediğin gibi olur canim :)
Sagol canım inşallah :) aynı Dr a olmak daha mantikli bence tabi ciddi bir şekil bozukluğu yapmadiysa . ..çok zor bir süreç Allah hepimize sabır versin. .. benim 3. Ameliyatim 3 kez aynı psikolojiyi yaşamak çok kötü anlatamam üstelik bu kez çok iyi bir Dr a olmama rağmen yinede olmadi istedigim gibi kısmet şans demekki diyorum
Bazen Dr çok iyi olsada sonuç iyi olmayabiliyor maalesef.bence bu şans işi benm bir arkadaşım oldu çokta komik bir rakama ama gorsen muhteşem doğal ve havalı bir bunu oldu ben ne paralar döktüm olmayınca olmuyor demek ...yarın 3 ay kontrolüm var bakalım ne dicek DR.m bana kucuk bi operasyon yaparız demişti tlf nda ama 4. Operasyonu kaldıramam diye düşünüyorum inş gerek kalmaz canimayni doktora olma sebebim doktoruma guvendigim icindi..benim doktorum dogal burunlar yapiyor.ama tercih meselesi.kimi dogal istiyor.tabi bunun yaninda saglik sorunlarida önemli. .evet o psikoloji cok zor canim.ozellikle ilk ameliyatta cok zor bi surecti benim icin.ikinci ameliyatimda daha bilincliydim..ama o masaya yatmak kolay degil..şunuda hep soyluyorum cok ciddi bir saglik problemi yada kusur yoksa iyi dusunup doktoru cok iyi secmek gerek..
Bazen Dr çok iyi olsada sonuç iyi olmayabiliyor maalesef.bence bu şans işi benm bir arkadaşım oldu çokta komik bir rakama ama gorsen muhteşem doğal ve havalı bir bunu oldu ben ne paralar döktüm olmayınca olmuyor demek ...yarın 3 ay kontrolüm var bakalım ne dicek DR.m bana kucuk bi operasyon yaparız demişti tlf nda ama 4. Operasyonu kaldıramam diye düşünüyorum inş gerek kalmaz canim
Sagol canım inşallah...senin de gönlünce olsun burnusun :)Aynen dedigin gbi şans oluyor birazda.Insallah gerek kalmaz canim.umarim gönlunce saglikli bir burna kavusursun.sonucta can bu kimse tekrar tekrar o süreci yaşasın istemem
Ahh canim benm ben ilk ameliyatimda yasamistim onu malesef beklemek zorundasın ama çok yeni Siste olabilir bekle enazindan 3 ay22.gününde burnumun tamamen eski şekline dönmüş ve hatta şişlerden dolayı eskisinin daha büyüğü olması dolayısıyla sanırım ben de bir estetik mağduruyum :)) benim burun ucum sarkıktı onun giderilmesini istemiştim, şuan hala sarkık. Şişler iner ama 6 ay bi sene de beklesem sarkık bir burun kalkacak değil heralde...
ahh canim ahh olmayin diye yirttim kendimi burdaKızlar be de mağdurum
Kime ameliyat olduğumu başka forumlarda belirttim. Ameliyat olduktan 2 hafta snra memnun ve mutlu olduğuma dair baiüşlık açmıştım ama ne yazık ki burnumum şişleri indikçe sonuçlar daha kötü oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum doktorumu. Sadece size ucuza kaçmamanızı öreniyorumameliyat bu kolay mı? Hiç riske atmaya değmez. Doğru doktoru seçtiğinizden emin olana kadar araştırın ve görüşün. Ben şimdiden başladım revizyon için araştırma yapmaya. İnşallah 2. Aöeliyatımda istediğim ve sağlıklı burnuma kabuşurum.
Geçmiş olsun herkese...
ahh canim ahh olmayin diye yirttim kendimi burda
sizler saglikli olarak operasyona girip saglikli cikmak isitiyorsunuz istediginiz sonuc olmadigi zaman yasal surece basvurmak yerine neden burada yaziyorsunuz ? Bunu cevaplarsaniz iste o zaman sonuca ulasirsiniz....
Bu siteyi doktorlardan para koparmak icin kullanin sonra da faturayi yorumlarim neden siliniyor diye sorgulayin baska bir arzunuz ?
yok cnm ben doktordan yada paradan bahsetmiorum ameliyat olmakdan bahsediorum herkeze olmayim.diorum ben yaptim bu hatayi baskasi yapmasinbdie ugrasiorumSelen'cim ayni doktordan mi bahsediyorsun? Yoksa ucuza kacmamaktan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?