Burun estetik olsam mı olmasam mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2e2c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
41
10
3
32
Kızlar merhaba. 29 yasındayım. Kücüklügümden beri burun takıntım var yaptırmak istiyorum. Bu aralar istek var ama bir yanım geçti artık boşver diyor, bir yanım kendini artık daha özgüvenli hisset diyor. Ya daha da kötü olursa korkumda var sizce ne yapmalıyım?

Resim koy, fikir verelim.

Resim olmadan nasıl yorum yapalım??? Gülse Birsel'in de burnu çok çirkin ama tanıdığım en seksi kadınlardan biri bence. Bazılarına acayip yakışıyor kemerli burun.

Insan omru ortalama 60 yil olsa hayatinizin diger yarisini duzgun bir burunla gecireceksiniz. Yas olarak gec degil yani.
Ama estetik kolay gibi gorulen zor bi hadise. Yani cok rahatsiz edici degilse yaptirmayin.

eğer mutsuzsan ve seni etkiliyorsa yaptır.
benimde burnum estetik. yıllar yılı hiç nefes alamadım ve burnum kemerliydi hiç de sevmezdim.
insanlara karşı konuşurken yan durmak istemezdim resim çekinirken rahatsız olurdum.
özgüvenini etkiliyor kesinlikle, şimdi burnumu çok seviyorum.
keşke bu kadar beklemeseydim diyorum hep.

Korkacak bir şey yok. Eğer kendini kötü hissediyorsan, hayatının geri kalanını iyi geçirmek için yapmalısın.
Eğer minicik bi sorunun varsa, insanlar gerek yok diyorsa, sen böyle de mutlu olurum diyorsan yaptırma. Çünkü korkulması gerekmese de zor ve burnun bir daha asla kendi burnun gibi olmuyor.

Kemerli mi ? Foto yok tasvir et bari
Canlandıralım en azından
Aman yaş olmuş 30 hala içine sinmiyosa yaptır bari
Ben tırsardım ama içinde kalmasın istiyosun o kada madem

Peki hangi ilden hangi doktor yaptırdın memnun kalmana sevindm :)

Valla benim kayınvalidem 50 yaşında burun estetiği oldu, bence geç kalmış sayılmazsınız. Ama resim olmadan yaptır ya da yaptırma demek yanlış olur. Kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırın.

Seni çok iyi anlıyorum ben de öyleydim ayrıca yaşım 30 küsür :/ ameliyattan korkup burnundan şikayetçi biri olarak yaşadım yıllarca. Son zamanlarda forumda estetik arayışlarımda oldu baya yazdım sordum fikir aldım ama yok ameliyata cesaretim yok çünkü geri dönüşü yok ve ben bu konuda biraz korkak biriyim sanırım.. En güzel yöntemi son iki hafta içinde buldum ve hemen yaptırdım' burun dolgusu' şuan iki günlük yeni burnumla yazıyorum kendimi çok iyi hissediyorum. Tavsiye edeceğim doktor Mehmet Akgün. 2 yıllık dolgu yaptırdım karar vermemdeki en büyük etken ise beğenmezsen hemen geri alabiliriz demesiydi. Ayrıca bilgili ve ilgili bir doktor. Aklında olsun..

eger burnunda eğrilik, kırıklık döküklük, keme filan yoksa varsın büyük olsun. neee kadar büyük olabilecek ki zaten ?
ben estetik yaptırdım ama ben küçültürmedim. sadece kemer ve kırık vardı onları toplattırdım. sadece ağzımdan nefes almayı hiç sevmedigimdem doktoruma bağırmıştım. bana bunu neden söylemedin ben nefes alamıoruumm demiştim. ki benim ki tamponsuzdu. ağrım da olmadı.
ve sunu da söyleyeyim : burun gözün ile aynı boydadır. gözün büyükse burnunda büyüktür. anatomi kuralları

2 ay geçmiş bence hala yaptırmadıysan o kadar da kötü değildir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…