- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
yaptır gıtsın bundan kötü olmaz ya en çok yapay olurKızlar merhaba. 29 yasındayım. Kücüklügümden beri burun takıntım var yaptırmak istiyorum. Bu aralar istek var ama bir yanım geçti artık boşver diyor, bir yanım kendini artık daha özgüvenli hisset diyor. Ya daha da kötü olursa korkumda var sizce ne yapmalıyım?
Kızlar merhaba. 29 yasındayım. Kücüklügümden beri burun takıntım var yaptırmak istiyorum. Bu aralar istek var ama bir yanım geçti artık boşver diyor, bir yanım kendini artık daha özgüvenli hisset diyor. Ya daha da kötü olursa korkumda var sizce ne yapmalıyım?
İyi bir doktora olursan çok daha mutlu olursun:) ben oldum burnumda pek sorunda yoktu ama daha iyi olsun dedim oldum gitti çok mutluyum memnunum. Küçüklükten beri takıntı yapıyorsanız olun derim ben
benimde burnumda cok sorun yok ama bende rahatsizim yani sizinler durumum ayni sanirim. sizin ameliyatta silikon mu kullanildi sanirim ameliyattan sonra nefes almasi daha kolauy olan yeni bi yontemmis. goz alti morlugunuz oldumu ?
tesekkurler
benimde burnumda cok sorun yok ama bende rahatsizim yani sizinler durumum ayni sanirim. sizin ameliyatta silikon mu kullanildi sanirim ameliyattan sonra nefes almasi daha kolauy olan yeni bi yontemmis. goz alti morlugunuz oldumu ?
tesekkurler
cevabin icin tesekkurler. ben halen karar asamasindayim. dedigim gibi eylul de istiyorum bir an once guzel bir buruna kavusmak istiyorum. ama bakalim artik hayirlisi. korku da var aslinda.4 sene önce oldum ben o zaman morarma oldu tabi. Ama aynı doktor şu an farklı teknikle yapıyor morluk yok denecek kadar az oluyor. Çoğu kişide hiç olmuyor. Evet silikon kullanmıştı nefes alabilmiştim daha kolaydı.
cevabin icin tesekkurler. ben halen karar asamasindayim. dedigim gibi eylul de istiyorum bir an once guzel bir buruna kavusmak istiyorum. ama bakalim artik hayirlisi. korku da var aslinda.
peki doktorunun adi neydi ? ucret ne kadar ?
tesekkurler
Sonuna kadar Katılıyorum yaptırma eski burnunla mutlu olmaya devam et yeni hayatını karartıyor belli bir kesime denk geliyor şans 100 vurduğumuza gider kör talih şansızlık denk gelir 70 dilime girersiniz çok önemli bir kararKesinlikle yaptırma ben pişmanım bu şans bence
Sonuna kadar Katılıyorum yaptırma eski burnunla mutlu olmaya devam et yeni hayatını karartıyor belli bir kesime denk geliyor şans 100 vurduğumuza gider kör talih şansızlık denk gelir 70 dilime girersiniz çok önemli bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?