- 28 Şubat 2022
- 8
- 1
- 6
- 28
- Konu Sahibi senemkaaplan
-
Canım öncesi bu şekilde. Yani Yandan kötüydü ama Önden yakışıyordu en azındanÖnceki hali yok mu?
Güzel olmuş, yeni olduğu için yabancılık çekmeniz çok normal,ödem de var zamanla benimseyeceksiniz.dışardan bir göz olarak ben beğendim. Dogal ve eskisinden iyiAmeliyat olalı tam olarak 3. Haftamı bitirdim. Güzel çirkin olduğuna karar vermek için cok erken tabiki ama düsünmekten kafayı yemek üzereyim yüzümün siması inanılmaz değişti çok tuhaf oldu bakışlarım falan. Birde biraz öne doğru uzun pinokyo gibi hissediyorum Ağlamaktan bir hal oldum göz altı kahverengilikleri desen ayrı mesele.Burun estetiği olan arkadaslar varsa değerlendirebilir mi lütfen
Bence güzel olmuş. Burnunuz daha çok yeni olduğu için size farklı görünebilir. Burnun oturması 1 seneyi buluyor.Ameliyat olalı tam olarak 3. Haftamı bitirdim. Güzel çirkin olduğuna karar vermek için cok erken tabiki ama düsünmekten kafayı yemek üzereyim yüzümün siması inanılmaz değişti çok tuhaf oldu bakışlarım falan. Birde biraz öne doğru uzun pinokyo gibi hissediyorum Ağlamaktan bir hal oldum göz altı kahverengilikleri desen ayrı mesele.Burun estetiği olan arkadaslar varsa değerlendirebilir mi lütfen
Burnunuzun önden son görüntüsü nasıl acaba bugun alçılarım cıktı aynı sorunu ysıyorum aglıyorum saatlerdirAmeliyat olalı tam olarak 3. Haftamı bitirdim. Güzel çirkin olduğuna karar vermek için cok erken tabiki ama düsünmekten kafayı yemek üzereyim yüzümün siması inanılmaz değişti çok tuhaf oldu bakışlarım falan. Birde biraz öne doğru uzun pinokyo gibi hissediyorum Ağlamaktan bir hal oldum göz altı kahverengilikleri desen ayrı mesele.Burun estetiği olan arkadaslar varsa değerlendirebilir mi lütfen
Geçtimi durum suan aynısını yasıyorumBenimde dün çıktı alçım yanlardan hoş duruyor ama önden bakınca değişik alışamadım bi türlü iki göz arası ayrık gibi geldi bakışlarım değişti inşallah geçicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?