Burun+Göğüs Estetiği

angieeng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
27
0
0
Mardin
burun ve göğüs ameliyatını birlikte oldum. diğer başlıklar altında ameliyatımı ve sonrasını anlatmaya çalıştım. sorularınız olursa buradan daha düzenli ve seri yanıtmalaya çalışıcam. herkese nasip olur inşallah..

Son düzenleme:
öncelikle gögüs estetigi gibi agır bi alytı oldugunuz için tebrik ediyorum ve aynı anda buurnda olmanız ayrı bi tebrigi hakediyor:)ikisinide güle güle kulan cnmmm:)

ameliyat olalı ne kadar oldu ve sonuçlar nasıl?
çok ağrın olmamıştır inşallah, ikisi de ağır ameliyatlar.

evet toparlandım diyebilirim aslında, ağustos 16 pazartesi günü oldum ameliyatımı. nerdeyse bir ay oldu. sanırım iyi gidiyor kızlar.. ;D;D

evet toparlandım diyebilirim aslında, ağustos 16 pazartesi günü oldum ameliyatımı. nerdeyse bir ay oldu. sanırım iyi gidiyor kızlar.. ;D;D

Tekrar geçmiş olsun seni en çok zorlayan burun mu gögüs ameliyatı mı? çünkü 1 ay çok uzun bir zaman burunda ve gögüste morarmalar oldu mu?

bize bunları anlat canım :)) inan çok iyi olur

geçmiş olsun canım.ben de hem burun hem göğüs ameliyatı olmak istiyorum..hangisi daha ağrılı ve zor..hangisi daha çabuk iyileşiyor...hangisinin şişi daha çabuk iniyo???

canım hangisi daha zor diye sormuşsun ama inan ikisininde farklı zorlukları oldu. burda yaşadıklarımı yazarken şunun iyice anlaşılmasını istiyorum ki o da şu bnm canım oldukça tatlıdır. kendinizle karşılaştırmamalısınız bence..

burun ameliyatından sonra tek sorunum tamponlar çıkana kadar yani 1 hafta burnumdan nefes alamamam oldu göğüsteyse çok bi sıkıntım olmadı. bandajlar çıktıktan sonra hemen hemen rahatlamış gibiydim.

morarmalara gelince; hastanede 2 gece kaldım ben, bu süre zarfında devamlı buz kompres konuldu burun bölgeme. o yüzden alçım çıkana kadar sadece göz bebeklerimin etrafının morardığını görebildim. çıktıktan sonraysa sevindirici haber ki morarmam hemen hemen hiç olmamış. çok hafif sarılıklar ve şişlik vardı. göğüs ameliyarım sa sanırım hiç morluğa sebep olmamış. yalnız sonradan göğsümün sol tarafında bozuk para büyüklüğünde bir sarılık keşfettim, o da o kadar mühim değil..

barış çakırı bu forumda çok duydum.peki ne kadara mal oldu iki ameliyat herşey dahil???

geçmiş olsun canım bende barış çakıra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum..burun ameliyatnıı resimlerini görme şansımız varmı?

çok çokk gecmiş olsun ikisi bi arada ii cesarettt umarım memişlerde burnundaa istediğin gibi olmusturr cnmm

arkadaslar merhaba burun revizyonu (nefes problemi) hakkında hangi doktoru onerirsiniz..Benim aklımda Emre ilhan var , ne dersiniz , emre bey hakkında hep olumlu seyler duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…