Burun kanadım çökmüş :(

hypotaLamus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
12
1
86
İstanbul
Kızlar merhaba,
Estetik olalı 3. Haftam. Gün geçtikçe sağ burun deliğim yassılaşmaya başladı. Bugün doktoruma gittim .Burun kanadı çökmesi bu kadar erken çok nadir olur. 5 -6 ay bekleyeceğiz düzelmezse kıkırdak ekleyeceğim dedi Bu durumla karşılaşan ve cerrahi bir müdahale görmeden toparlayan var mı ?

burun kanadı çökmesi diye bişey mi var yaa
benimde sol burun deliğim yassı diğeri oval çökme mi olmuş bi tarafta
ben hep ödemlerden diye düşünmüştümm

burun kanadı çökmesi diye bişey mi var yaa
benimde sol burun deliğim yassı diğeri oval çökme mi olmuş bi tarafta
ben hep ödemlerden diye düşünmüştümm
Ben de içerdeki ödemlerden yassı duruyor diye düşünmüştüm. Ama çökme olabiliyor dedi. Yani kesin bişey de söylemiyor iyileşme sürecini görmeden. Umarım değildir ve düzelir ikimizinki de

Ben de içerdeki ödemlerden yassı duruyor diye düşünmüştüm. Ama çökme olabiliyor dedi. Yani kesin bişey de söylemiyor iyileşme sürecini görmeden. Umarım değildir ve düzelir ikimizinki de
İnsallah düzelir ödemlerin ineceğine inanıyorum ama bu burun delikleri soru işareti
Yapicak bisey yok beklemekten başka olmazsa çaresine bakicaz mecburen

Ben Agustos ayinda ameliyat oldum malesef benim 2.ayimda burun kanadim coktu daha sonra da burun sirtimda deformasyon oldu 6.ayda tekrar mudahele edicek ama cok tedirginim boyle kalsin da istemiyorum.

Burun derisine göre değişir şişliklerin inme süresi. Mesaj yazılan yerde fotoğraf simgesi var ama bende hiç göndermediğimden tam bilmiyorum merak ettim ama burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…