- Konu Sahibi hypotaLamus
-
burun kanadı çökmesi diye bişey mi var yaaKızlar merhaba,
Estetik olalı 3. Haftam. Gün geçtikçe sağ burun deliğim yassılaşmaya başladı. Bugün doktoruma gittim .Burun kanadı çökmesi bu kadar erken çok nadir olur. 5 -6 ay bekleyeceğiz düzelmezse kıkırdak ekleyeceğim dediBu durumla karşılaşan ve cerrahi bir müdahale görmeden toparlayan var mı ?
Ben de içerdeki ödemlerden yassı duruyor diye düşünmüştüm. Ama çökme olabiliyor dedi. Yani kesin bişey de söylemiyor iyileşme sürecini görmeden. Umarım değildir ve düzelir ikimizinki deburun kanadı çökmesi diye bişey mi var yaa
benimde sol burun deliğim yassı diğeri oval çökme mi olmuş bi tarafta
ben hep ödemlerden diye düşünmüştümm
Dr. Ahmet Alp. Doktorumdan çok memnunum. Şekille ilgili de bi sıkıntım yok. Ama bu burun delikleri takıldı kafamaGeçmiş olsun, hangi doktora oldunuz?
Dr. Ahmet Alp. Doktorumdan çok memnunum. Şekille ilgili de bi sıkıntım yok. Ama bu burun delikleri takıldı kafamaGeçmiş olsun, hangi doktora oldunuz?
İnsallah düzelir ödemlerin ineceğine inanıyorum ama bu burun delikleri soru işaretiBen de içerdeki ödemlerden yassı duruyor diye düşünmüştüm. Ama çökme olabiliyor dedi. Yani kesin bişey de söylemiyor iyileşme sürecini görmeden. Umarım değildir ve düzelir ikimizinki de
Burun delikleri ödemle alakalı olabilir, muhtemelen geçicidir..Dr. Ahmet Alp. Doktorumdan çok memnunum. Şekille ilgili de bi sıkıntım yok. Ama bu burun delikleri takıldı kafama
İnşallah. Şimdi bi aparat verdi airmax diye onu takıyorum yatarken burnuma.. Bakalım umarım olumlu gelişme gösterir.İnsallah düzelir ödemlerin ineceğine inanıyorum ama bu burun delikleri soru işareti
Yapicak bisey yok beklemekten başka olmazsa çaresine bakicaz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?