burun kanaması ve o ilginç ses

umbrella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
50
1
36
Manisa
merhaba arkadaşlar ben 21 hftalık hamileyim size bi sorum olacak.
2 hafta önce bir gece tuvalete diye kalktım ellerimi yıkarken burnum kanadı ilk kez..
internetten araştırdım normal diye okudum. ilk kontrolde druma sorduğumda tekrarlarsa k.b.b dokturuna bir görün dedi.. 3gündür şah damarımın atışını kulaklarımda duyuyorum yani nabız sesimi... hani merdiven çıkıpta yorulursunuz ya kalbiniz güp güp atar öyle bi ses kulaklarımda.. dün gece yine tuvalet için uyandım. yatağa dönerken yine o ses vardı kulaklarımıda ve elimi boğazıma koyduğumda çok hızlı atıyordu yine. o an yine burnum kanadı kanama çok deil ama ..

sizde böyle bişeyle karşılaştınızmı ? bilginiz fikriniz varmı?

aynıları bendede var cnm burun kanamam 2 hafta yoğun oldu şimdi kesildi ama nabız sesim kalbimin atışı heran kulaklarımda sırtımda hiç geçmiyor bunlarda sanırım kan oranımız yükseldiğinden kalbin daha hızlı çalışmasından oluyor.bende burun kanamamı doktoruma sorduğumda bunun olması normal aşırı olursa kbb doktoruna gözükürsün demişti.

canım aynı seyler bendede var. hamileliğimin ilk ayından beri devam ediyor. 22 haftadayım. burnumu ne zaman silsem kan görüyorum.ç bu bence cok normal. düşünsene vücudumuzun bütün dengesi değişti. bu kan miktarının artışıyla ilgiliymiş sanırım benimde aynı seyler oluyor.eğer bu durum seni cok rahatsız ediyorsa bence git bir doktora için rahat etsin...

Hamılelıgım boyucna dıs etı kanaması ve burun kanaması cektım 40+6 olduk hala da dıs etlerım sabah kalktıgımda şaha kalkmıs gıbı dıslerım kan ıcınde. Kan fazla pompalanıyormus hamılelıkte. Dıs etı kanamalarım ıcın doktorum bana kalsıyum c dıye bı ılac verdı cok cok ıyı geldı dıyemem ama eskıye gore azalmıstı dıs etı kanamalrım.Burun kanamam da kendılıgınden gectı.

burun kanamasını duymuştum ama o sesle ilgili problemi duymumaştım hiç
takıntılı biriyim zaten Allah korusun kötü şeyler gelir aklıma hmen

Back
X