Burun kanatlarım küçük kırılması gerekli mi?

ezgi006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
2
0
1
31
Arkadaşlar burun kanatlarım oldukça küçük ve düzgün bir yapıda ve çok orantılı önden burnumda problem yok sadece az kemer var. Ben kemerin alınmasını istiyorum sadece kemer alımında burnu kiriyorlar mi acaba? Çünkü burun kanatlarım çok küçük ve orantılı doktor burnumu kirarsa eğer bu orantı büyük ihtimalle bozulacaktır ve burun yapım değişecek.

Burun köküm , burun sırtım ve burun deliklerim çok küçük ve orantılı.

Arkadaşlar burun kanatlarım oldukça küçük ve düzgün bir yapıda ve çok orantılı önden burnumda problem yok sadece az kemer var. Ben kemerin alınmasını istiyorum sadece kemer alımında burnu kiriyorlar mi acaba? Çünkü burun kanatlarım çok küçük ve orantılı doktor burnumu kirarsa eğer bu orantı büyük ihtimalle bozulacaktır ve burun yapım değişecek.

Burun köküm , burun sırtım ve burun deliklerim çok küçük ve orantılı.
HİÇ BULAŞMA!!!! burun ameliyatında bir sürü risk var burnunda büyük bir sorun yoksa asla dokundurtma ameliyat olmadan önce sadece görüntüyü düşünüyor insan ki o bile bazen daha çirkin olabiliyor güzel görünse bile burnunun kemikleri eskisi gibi olmuyor sağlam burnunu elletip burnum çökermi diye korku yaşamanın gereği yok benim 7. ayım görüntü olarakta beklediğim gibi olmadı ödemlerim inmedi yandan daha kısa ama önden eskisinden kalın bir burnum var asıl sorun burnumu hala sertçe sıkamıyorum sıkınca acıyor temizlerken en son muhakkak kulak çöpü ile temizliyorum benim burnum büyüktü yinede bu kadar sorun yaşayacağımı bilsem büyük ihtimal olmazdım

Seni korkutmak değil niyetim ama fıstık gibi burnuna dokunma iyi olabilir sonra ama bak böyle şeylerlede karşılaşabilirin

upload_2019-2-12_20-46-30.webp

Back
X