Canım benim :)) ben de takipçin olacağım.Paylaşım için çok teşekkürler:))Bilmezmiyim hiç, senin yazdıklarının tamamını okudum:) Aquapoliamidleri de burda okuyup araştırdım zaten.
Teşekkür ederim, sen de güle güle kullan. Umarım uzun süre paylaşırız.
Bir bilgi daha paylaşayım:
Rediesse el kitabından uygulama sonrası hasta bilgilendirmesi bölümü:
1. Enjeksiyon alanına yaklaşık 24 saat boyunca soğuk kompres yapın
2. Güneşten, solaryumdan, sauna ve yüz tedavilerinden kaçının
3. Hissedilir nodüller (yani sertlikler) oluşursa elle masaj yapın
4. Bir hafta boyunca fazla konuşmayın, gülmeyin
5. Şişlik ve uyuşma olabilir. Şişlikler 7-10 gün içerisinde, uyuşma 4-6 gün içerisinde geçer
Tam Aquamid dolgu için karar vermiş,en uygun zamanı bekliyorken, şimdi Radiesse kafamı karıştırdı açıkçası :)) Önerilen Ferruh Bey' in sitelerini inceledim, anladığım kadarıyla kalıcı dolguya sıcak bakmıyor, oysa Nebil Bey in muayenehanesinden konuştuğum bir bayan Aquamid dolgu yaptıklarını söylemişti...Napcaz şimdi:))
Bilgiler için çok teşekkürler,kafa karışıklığımı alıp gideyim şimdilik :))
Sevgiler.
Canım senin aqualift dolgu nasıl gidiyor .Memnuniyetin, şu andaki dolgunluk vs....yazarsan sevinirim.
Bu dolgunun ateşinin çıkması ile ilgisi yok.Hangi doktora yaptırdın .Şişiyor derken bu madde su çeken bir maddedir.Yani su tutma kapasitesi değişir.İşte bu nedenle çok yapılmaması gerekli.Alıntı yaptığın yazımdaki dolgunun adı AQUALİFT DOLGU.YANİ AQUAMİD DEĞİL.Hangi doktorun yaptığını paylaşırsan iyi olur.Yaptıralı 4 yıl olmuş.Demek bu sürede reaksiyon vermemiş.Senin şişme dediğin şey su tutması ile ilgili canım.Bu dolgudan "AQUAMİD" bende de var.Evet haklısın fazla yapılırsa bazı günler çok fazla görünebilir.Ama ateşle ilgisi yok.Sen daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışrım.Örneğin , ağrı var mı ?? Çok mu şişiyor.Bu dolgunun bir kısmını enjektörle aldırabilirsin.Ama muhakkak doktor adını vermelisin kim yaptı , maddeyi çekmeyi biliyor mu ? Yoksa medikal estetikçimi yaptı ?arkadaşlar ben üst dudağıma 4 yıl önce aquamid yaptırdım.fakat hayatımı kabusa çevirdi.tamamen rastgele bir şekilde balon gibi şişiyor.nedenini bir türlü bulamadım.tahminen ateşim çıkarsa oluyor gibiydi ancak bazen hiç sebep yokken şişiyor.dışarı çıkamıyorum.1-2 gün de ancak iniyor.bu konuda bana yardım edebilecek istanbulda tecrübeli bir doktor ismi verirseniz çok mutlu olurum.
Canım teşekkür ederim :)) Doktorumun adını elbette özelden veririm .Ama dün ben kendisiyle görüştüm .Bana Aquamid dolgu bulamadığını söyledi.Onun yerine aqualift yapıyor .Ayıca bana ilginç bir şey daha dedi.Aqualift dolgunun hiçbir zaman erimediğini söyledi.Keşke dediği doğru olsa ben alt dudağa aqualift yaptırdım.2 ay oldu şu anda çok iyi bakalım bekleyip göreceğiz.Eriyecek mi erimeyecek mi ? Erirse ona yaptıracağım söz aldım .rosenoire
yazdıklarınla yakından ılgılendıgım ıcın mesaımı buna harcayıp tum yazdıklarını delı gbı okudum...bu konudakı tecrubelerını paylastıgın ıcın sahsım adına tesekkur ederım. rıca etsem banada doktrununun adını yazarmısın acaba?ve telefonunu tabıkıı
Haklısın insan okudukça kafası karışıyor. Şöyle yardımcı olmaya çalışayım. Şu iyidir bu kötüdür demek doğru olmaz. Herkes farklı bir özelliğini ön planda tutup ona göre tercihini yapıyor.
Ben neden resytalin vs istemedim, geçici olduğu için 6-8 ay sürüyor
neden poliamidleri istemedim, bazı ülkelerde artık kullanılmıyor oluşu ve alerjik reaksiyon geliştirebilmesi söz konusu
neden rediesse seçtim, 2 sene kalıyor, allerjik değil, fiyatı da makul
Tıp malesef 2*2nin 4 ettiği bir alan değil. Her doktorun da yorumu bakışı tekniği farklı oluyor.
En iyi seçimi yapmanı diliyorum:)
melodicim, benim oyuklar seninkinden daha keskin canim benim, ondan öyle yorum yaptim gecen sana, sendekiler benimkine nazaran daha hafif. ama sonucta ikimizi de rahatsiz eden bir sorun o ayri konu. haklisin, insan karsisindakini daha farkli görüyor, kendine karsi pozitif olamiyor.
doktorun yazdiklarini da okudum, bu oyuklar herkezde olur kabul ediyorum.
gecem arkadasimizin da dedigi gibi o oyuklar insani oldugundan yasli ve yorgun gösteriyor.
Bircok ünlüye bakarsaniz, yaslari bizden büyük ama oyuk denilen bisey yok. sanki dogal olarak mi öyle? mutlaka islemlerden geciyorlar bence. estetik o kadar gelistiki, artik yüzü bambaska bir görünüme büründürmek bile mümkün. simdi bizim bu oyuklara care olmamasini ben kabul edemiyorum o yüzden.
oyuklari cikarin demiyoruzki, sadece hafiflesin, yumsak dursun yeterli.
bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaslarimizi bekliyoruz....
Bu dolgunun ateşinin çıkması ile ilgisi yok.Hangi doktora yaptırdın .Şişiyor derken bu madde su çeken bir maddedir.Yani su tutma kapasitesi değişir.İşte bu nedenle çok yapılmaması gerekli.Alıntı yaptığın yazımdaki dolgunun adı AQUALİFT DOLGU.YANİ AQUAMİD DEĞİL.Hangi doktorun yaptığını paylaşırsan iyi olur.Yaptıralı 4 yıl olmuş.Demek bu sürede reaksiyon vermemiş.Senin şişme dediğin şey su tutması ile ilgili canım.Bu dolgudan "AQUAMİD" bende de var.Evet haklısın fazla yapılırsa bazı günler çok fazla görünebilir.Ama ateşle ilgisi yok.Sen daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışrım.Örneğin , ağrı var mı ?? Çok mu şişiyor.Bu dolgunun bir kısmını enjektörle aldırabilirsin.Ama muhakkak doktor adını vermelisin kim yaptı , maddeyi çekmeyi biliyor mu ? Yoksa medikal estetikçimi yaptı ?
Sevgili Mavikasmir,, harikasın, konuyu en net biçimde açıklamışsın,çok teşekkür ederim, son bir rica ; makul olan bu fiyatı yazman mümkün müdür, ona göre hazırlanayım, ve evet sanırım bahsi geçen doktora gitmeye karar verdim ben,,
sevgiler,tekrar teşekkürler.
sevgili rosenoire,
ben henüz oldukça acemi bir kullanıcıyım,önceden sadece okuyordum,mesaj yazmayı yeni yeni beceriyorum.sana yazma sebebim diğer mesajlarından gördüğüm kadarıyla aquamid ile ilgili geniş bir bilgin ve tecrübeli bir doktorun var.benim olayım 4 yıl sonra ortaya çıkmadı.4 yıldır yaklaşık 2 ayda bir şişiyor.hayatım kabus oldu derken ciddiyim,tüm dengemi,yaşam kalitemi altüst etti bu olay.sadece üst dudağıma ve birkaç noktadan az miktarda yapıldı.yani açılan tüpün tamamı yapılmadı.ağırlıklı olarak grip/ateş yükselmesi durumlarında oluyor gibi.böyle bir durum yaşayan ya da duyan yok.üretici firma,tepki olasılığının 1/20000 olduğunu belirtiyor.doktor ismi verebilir miyim bilmiyorum,site kuralları izin veriyor mu,özel mesaj da atamıyorum henüz.ama doktor bağdat caddesinde,erkek,medikal değil cerrah ve uzun yıllardır da o bölgede muayenehane sahibi.çok iyi de bir insan ancak maddenin geri alınma hususunda o da tereddütlü.belki bir kısmı alınabilir ama dokuya kaynaştığı için tam alınamaz,dudakta deformasyon olabilir dedi.ulaştığımız tüm doktorlardan kalıcı dolgu alınamaz,çözümü yok cevabı alıyoruz.durumu kabullenmeye çalışırken sizin yazılarınıza rastladım.şişmeden önce dudağım acımaya başlıyor.hep gece şişiyor ve boyut yaklaşık normal dudağın 5 katına ulaşıyor.insan içine çıkmam mümkün değil.yetmezmiş gibi 2 güne kadar sürüyor ve dudak kenarlarında ekstra çizgilere sebep oluyor.yani gerçekten yardıma ihtiyacım var.sizin tecrübeli doktora gitmek istiyorum.
sevgiler
Elbette paylaşırım:))
Bu forumdan çok şey öğreniyorum,,sizlerin sabırlı ve mükemmel detaylı yorumlarınız çok işimize yarıyor gerçekten,,fazla mesajım olmasa da mutlaka okuyorum,ve deneyimim olduğunda ben de mutlaka sonuçları paylaşacağım inanın..Tekrar teşekkürler, sevgiler.
sevgili rosenoire,
ben henüz oldukça acemi bir kullanıcıyım,önceden sadece okuyordum,mesaj yazmayı yeni yeni beceriyorum.sana yazma sebebim diğer mesajlarından gördüğüm kadarıyla aquamid ile ilgili geniş bir bilgin ve tecrübeli bir doktorun var.benim olayım 4 yıl sonra ortaya çıkmadı.4 yıldır yaklaşık 2 ayda bir şişiyor.hayatım kabus oldu derken ciddiyim,tüm dengemi,yaşam kalitemi altüst etti bu olay.sadece üst dudağıma ve birkaç noktadan az miktarda yapıldı.yani açılan tüpün tamamı yapılmadı.ağırlıklı olarak grip/ateş yükselmesi durumlarında oluyor gibi.böyle bir durum yaşayan ya da duyan yok.üretici firma,tepki olasılığının 1/20000 olduğunu belirtiyor.doktor ismi verebilir miyim bilmiyorum,site kuralları izin veriyor mu,özel mesaj da atamıyorum henüz.ama doktor bağdat caddesinde,erkek,medikal değil cerrah ve uzun yıllardır da o bölgede muayenehane sahibi.çok iyi de bir insan ancak maddenin geri alınma hususunda o da tereddütlü.belki bir kısmı alınabilir ama dokuya kaynaştığı için tam alınamaz,dudakta deformasyon olabilir dedi.ulaştığımız tüm doktorlardan kalıcı dolgu alınamaz,çözümü yok cevabı alıyoruz.durumu kabullenmeye çalışırken sizin yazılarınıza rastladım.şişmeden önce dudağım acımaya başlıyor.hep gece şişiyor ve boyut yaklaşık normal dudağın 5 katına ulaşıyor.insan içine çıkmam mümkün değil.yetmezmiş gibi 2 güne kadar sürüyor ve dudak kenarlarında ekstra çizgilere sebep oluyor.yani gerçekten yardıma ihtiyacım var.sizin tecrübeli doktora gitmek istiyorum.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?