- 3 Ekim 2007
- 3.612
- 970
- 688
rosecum şimdi Estetik Trend in sayfasına girdim evet halen reklamı var aquamid in demek ki satışı var, sevindim ama bunu dr. lar şuan yapıyorlar mı ki sen de yeni aqualift yaptırdığını yazmışsın , sen de yapan dr. bulamadığın için mi aquamid yerine aqualift yaptırmak zorunda kaldın canım yaaa..
ilgin için çok sağol rose, anlıyorum seni canım yaa, hastanın ne istediğine de önem verse doktorlar hiç fena olmaz aslında, bu kadar inatçılkta çekilmez ki biraz da uyumlu olmalı özellikle de plastik cerrahlar..
ama aquamid konusunda tecrübeli olması da çok güzel bak ,bilmeyen hekimler için zor bir madde bu anladığım kadarı ile ..olan bize olur valla Allah korusun..
sakıncası yoksa bana özelden adını yazabilir misin kendi doktorunun..Belki inadı kırılır
başıma iş gelmesin de bu dolgulardan, bu nazolabiallerden kurtulmam şart oldu , bazı yaşıtlarıma bakıyorum ne kadar şanslılar orada hiç bir derinlik yok, benim resmen çöktü yaa, hele kaş arasındaki oyuklarım fotoğraflarda deli ediyor beni...
son olarak canım bu işlemler sırasında acı çok mu, daha önce yaptırdığım botox işleminde emla kullanmıştı doktorum kadının eli de hafifti o dermotologdu ama.. o da göz altlarıma takmıştı göz altı dolgusu yaparız ilerde falan diyordu, geçici dolgulardan, ama göz altının riskli olduğunu da buradan öğrendim işte. Sen göz altlarına bişeyler yaptırmışydın hiç.
Canım 1 yıl gittiği denilen dolguların hepsi hyaloronik asit içerir.Sadece marka farklıdır.Üstelik bir yıl gitmez.En fazla 2 ayda erir gider.Dudak dolgularının kıvamı farklıdır yani kalıcılık konusunda çok önemli bir şey değil.Kontür ve dudak içinde kullanılan dolgu farklı olmaz.İkisi de dudak dolgusudur .Bu arada nazolabial çizgilere botoks asla yapılmaz.Botoks sadece alın çizgiler, kaş arası kaz ayağına yapılır .Bazen dudak üstü için yapılıyor ama gülmeyi engellediği için tuhaf duruyor.rosenoire,dudak dolgusu topıgınde takıp ettıgım kadarıyla bu konuda bayagı bılgılı ve tecrubelısın.bı medıkal estetıkcının soylemınden hareketle bısey sorcam;nazolabıal cızgıler ıcın once dolgu yapıp sonra botoxla sabıtlemek ordakı cızgının tekrar olusmasını onlemek ıcın gayet guzel bı koruyucu yontemmıs.ne dıyosun? bı de dudak kontorunde kullanılan madde ıle dudak dolgusunda kullanılan madde farklı ımıs?ayrım nerden kaynaklanıyo bılgın varmı? son sorum da; amelın 1 mıydı ya da baska bısey de olabılır ,bu markada bı dolgu maddesı varmıs 1 yıl gıdıyomus,hıc duydunmu??
Rosenoire banada özelden doktorunun adını yazarmısın, şu yanağımdaki çöküklüğe bende kalıcı dolgu (aquamid) yaptırıp kurtulmak istiyorum, sürekli dolgu parası vermekten usandım. Şu an aqualift var o eriyince kalıcı istiyorum.
Canım hiçbir sakıncası olmaz.Ama aynı anda yapılır mı bilemiyorum.Doktora sormak gerekli. Dolgudan sonra botoxa gerek kalmaz.Rosenoire canım, benim de kaş aramda çukur var resmen. gerçi şu an çok iyi durumda. 2. botoxu yaptırdım. birincide çukur belli oluyordu ama 20 gün önce yaptırdım hiçbir şey kalmadı. ben çok sevdim bu botoxu. üstelik 6 ay da gidiyor. benim sormak istediğim; aquamid yaptırsam botox yaptırmanın bir sakıncası olur mu? ya da dolgudan sonra botoxa gerek kalır mı?
Canım, güzel sözlerin için teşekkür ederim:) Ben İstanbuldayım canım, doktorumda İstanbul'da ......Aquamid çok güzel bir dolgudur.Ben de 8 yıldır var.Yaptırırsan burada paylaşırsan sevinirim.Sevgiler...Hiç üşenmedim ve başlıktaki tüm yazıları okudum,,Özellikle Rosenoire arkadaşımızın bilgi,donanım ve içtenliğine hayran kaldım,,hepinize bilgiler için teşekkürler.
Bugünler de ben de bu kalıcı dolgu ile ilgileniyorum ve netin tepesinden inemiyorum:)) Bugün Ankara'da Doktor Nebil Bey'in muayenehanesini aradım ve aquamid dolgu yaptıklarını öğrendim,nasolabial bölge için düşünüyorum,,ve 1cc için 1500tl ücret verdiler,,ikincisi gerekirse,yardımcı olabileceklerini söylediler,,paylaşmak istedim,
vee Sevgili Rosenoire ,sizin doktor tavsiyenize çok güveniyorum,Ankara'da isek,bahsettiğim doktoru seçebileceğimizi söylemişsiniz,en çok buna güvenerek aradım ve ciddi olarak düşünüyorum,ama sizin, soranlara özelden yazdığınız doktor ismini de açıkçası çok merak ediyorum,mümkünse bana da yazar mısınız?
Herkese sevgiler.
Canım senin aqualift dolgu nasıl gidiyor .Memnuniyetin, şu andaki dolgunluk vs....yazarsan sevinirim.Rosenoire banada özelden doktorunun adını yazarmısın, şu yanağımdaki çöküklüğe bende kalıcı dolgu (aquamid) yaptırıp kurtulmak istiyorum, sürekli dolgu parası vermekten usandım. Şu an aqualift var o eriyince kalıcı istiyorum.
Canım eğer bu dolguyu yaptırırsan , ben sana her türlü bilgimi aktaracağım.Çünkü bu dolgunun tüm özelliklerini çok iyi bilmekteyim.Sevgiler...Elbette paylaşırım:))
Bu forumdan çok şey öğreniyorum,,sizlerin sabırlı ve mükemmel detaylı yorumlarınız çok işimize yarıyor gerçekten,,fazla mesajım olmasa da mutlaka okuyorum,ve deneyimim olduğunda ben de mutlaka sonuçları paylaşacağım inanın..Tekrar teşekkürler, sevgiler.
Canım , aslında maddenin zorluğu yok (aquamid) ama en önemlisi bu dolgu kalıcı bir dolgu.Tam kıvamında ve derin tabakaya yapılması gerekli.En önemlisi steril ortam .Maddeye alerji asla gelişmiyor.Ama hem doktorun hem hastanın bir kaç gün süreyle sterile çok dikkat etmesi gerekli.İlk bir hafta antibiyotik kullanacaksın.Ben de 8 yıldır bu dolgu var , problem yok.Ben sana kendi doktorumun adını özelden vereceğim.Bugüne kadar kimseye vermedim:))) İyi ve tecrübeli bir hekimdir .Zaten dolguyu kesinlikle geri almasını alabiliyor emin ol.Sen istersen telefonla görüş, kendisi aqualiftde yapıyor , iki dolguyu da sor .Bakalım aqualiftin kalıcılığı için ne diyor tavsiye ediyor mu ? Aquamidi zaten biliyoruz ben sana yaptırırsan her türlü, yardımı burdan yaparım .Nelere dikkat edeceğin konusunda.....Bu işlemler hiç acı vermiyor.Ben anestezik iğne hiç kullanmadım .Ben göz altına dolguya karşıyım ama benim doktora bir sorarsın .Yapılmayacak bir şeyi asla onaylamaz.Keçi inadı biliyorsun:))) Kalıcı dolgu veya aqualift göz altına sakın yaptırma .Asla derim !! Özellikle kaş arası ve nazolabial için aquamid süper bir dolgu.Yaptır ve hayat boyu çizgi yok .Sen yine de aqualifti sor çünkü bir ara ben kendim telefon etmedim ama, bir arkadaşıma ettirdim .Benim doktor aqualift için kalıcı dedi .Bu nedenle sormanı rica ediyorum.Aquamid zaten kalıcı tecrübe ile sabit :)) Yani bu dolgudan korkma .Doktor sana gerekli izahatı zaten yapar.Kafana yatarsa ona yaptırırsın.Fiyatları uygundur.Senin doktordan çok daha uygundur emin ol .Çünküsenin dr. aqualift dolguya 2 ml 1000 lira istedi.Oysa ben başkasına 2 ml 750 tl yaptırdım.
Canım özel mesaj kapalıydı açtım yazabilirsin.Ya şimdi ben hayret ettim niye böyle söylemiş.Sen kendisine telefon etsene .Telefonu nette var.Bulamazsan ben sana veririm hatta cep telefonun da verebilirim.Sen ona aqualiftin kalıcılığını da sorsana .yüyüze görüşe gerek yok telefonla her bilgiyi sana verir.Sen ona niye mail yazdınki keşke telefon etseydin canım yaçoook sağol aldım özelden gönderdiğin bilgileri sana cvp yazmak istedim ama kabul etmediğin iletildi.
Şimdi canım , dr. una sordum Aquamid i yani mail yazdım ama malesef olumlu yanıt alamadım aquamid yok aqualift var demiş.Belki de yüzyüze görüşmek gerekiyor öncelikle(( bilemiyorum.
Tamamdır uyarılarını göz önünde bulundurucam..Zaten yaptırma aşamasına geldiğimde de önce senden destek alıyor olurum mutlaka:))))
Ben kendi adıma bilgilerini paylaştığın çok teşekkür ederim .İlerleyen süreçte dolgunun kalıcılığını vs....paylaşırsan çok seviniriz.Yani seni aylarca hatta yıllarca sitemizde görmek isteriz:)Ben de nazolabial çizgilerde yıllardır poliakrilamid jel olan aquamid var.Bir sorun çıkmadı.Radiess dolgu bence de çok iyi bir seçim hem de ulaşması kolay.Radiess dolgunun bir özelliği kollajeni uyarması.Yani dolgu eridiğinde oralarda yeni dokun oluşacak, belki biliyorsundur.Bu çok güzel bir şey.Güle güle kullan diyorum .Sen de öpüldün:))Herkese merhaba
Ben de forumu uzun uzun okuduktan ve araştırmalar yaptıktan sonra nihayet dolgumu yaptırdım. Özellikle bu sayfadan çok faydalandım. Paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bunlar da benden sonrakilere de benden katkı olsun...
Ben Ankara'dayım. Ferruh Bingül'e yaptırdım. Dr.umu da uzun araştırmalara sonucu meme ameliyatım için seçmiştim. Sonradan dolgu konusunda da çok iyi olduğunu öğrendim. Kendisine Ekimde meme ameliyatı oldum. Martta da dolgu.
Nasolabial çizgilerim çok belirgindi oralara yaptırdım. Ben Rediesse'i tercih ettim. Hem allerjik olmaması hemde uzun süre kalıcı olması sebebiyle. Poliamidler konusunda bilgiler şaibeli. Vücüdun reaksiyon gösterdiğini gösteren çok bulgu var. Resitalyn de 6-8 ay içerisinde eriyor. Rediesse için se 2-2.5 yıllık süre veriyorlar. Madem göze aldım bari uzun süre gitsin dedim. Hem fiyat olarak da dahja avantajlı oluyor böylece.
İşlem esnansında çok canım acıdı! Beklediğimden daha ağrılı bir işlemmiş söyleyeyim. Kendinizi ona göre ayarlayın. Anestezik krem uyguluyorlar ama yine de acısı çok. Hele ardından yapılan masaj gözlerden yaş getirtecek cinsten...
İlk gün çok kötü şiş idi. Yanaklar çökük, çizgiler daha dolgun görünüyordu
noktasal morluklar olabilir demişti dr.um. Bir noktada yarım cm çapında morluk oluştu. Kapatıcı+fondoten+pudra ile kapatabildim. ama haftasonu yaptırsam ve bu 2 gün insan içine çıkmasam iyi olumuş. Sizlere bunu tavsiye ederim, ilk 3 gün mümkünse evde kalın. Morluk kapandı ama şişliği kapatmak mümkün değil çünkü.
İlk 24 saat coldbag ile soğuk kompres uyguladım. Morarma önleyici bir krem tavsiye etti dr.um. Adı Azroderm. O gün eczanemde bulamadım, ertesi gün de artık gerek görmediğimden ben almadım.
onun yerine Biorichi diye bir marka var onun morluk giderici kremini kullandım(evde vardı) olan morluk geçmedi, ama yenisi de olmadı:)
ağrı, yeme, konuşma güçlüğü olmadı. Bugün 4ncü günüm epey normalleşti. 'nci gün bile beni gören herkesin ilk tepkisi "bu kız gitgide güzelleşiyor" oldu! Çoookk keyif verici bir durum elbette:) Yüzüm dingin ve dinç görünüyor. bence 5 yaş daha da genç!
Yani çok acıdı ama değdi.
Sormak istediğiniz birşey varsa yanıtlarım.
öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?