- 3 Ekim 2007
- 3.612
- 971
- 688
Arkadaşlar yukarıda aqualift dolgu ile bir yazı yayınlamıştım.Bu yazı sadece Singapur ile sınırlı ....ve aqualift dolgu göğüse yapılmış.Yani çok büyük miktarda olursa zaten her dolgu reaksiyon verir.Ama dudak ve yanak gibi yerlerde henüz bir sorun görülmemiş.Endişeye gerek yok yani......Ben de korkumu yenip 16 gün önce alt dudağa aqualift yaptırdım.5 yıl kalcı denilid.Şu anda çok yumuşak ve çok doğal.Umarım denildiği gibi kalıcıdır . Ama neticede henüz çok yeni bir dolgu markası .Bir de ukrayna malı oluşu beni tedirgin ediyor.Sitesine baktığınıza kalıcılığı 3 veya 5 yıl denmiş.( yabancı web sitesi)Ama bir de şu cümle ilave edilmiş."karekterize ömür boyu" o ne demek pek anlamadım.Ama hep böyle yumuşak ve doğal kalacaksa hep kalsın bence sakıncası yok :))
Canım benim üst dudağımda kalıcı dolgu ""aquamid "" var .Alt dudakta dolgu yoktu .Nedense dokrorum alta yapmak istemedi.Yıllarca böyle kaldı .Sonra aqualift dolguyu alt dudakta denemek istedim .Şu anda çok güzel görünüyor.Ama bu dolgunun dolduruculuğu inanılmaz az.Üst dudağa kalıcı dolgu en fazla yarım cc yapıldığı halde çok kalın duruyordu.Alta 2 cc yapıldı ancak normal oldu .İlk bir hafta da dolgunun yarıdan fazlası gitti.Sonra 1 cc daha yapıldı yani toplamda 2.3 cc verildi. Diğer topikte yazıyor bir bayana alt ve üst dudak 4 cc verilmiş.Yani dolduruculuğndan mutlu değilim.Eğer denildiği gibi yıllarca kalmaz çabuk erirse AQUAMİD yptıracağım .Çünkü aquamid hem üst dudak hem de nazolabial çizgilerde var .Ben başka doktora yaptırdım.Rosenoire 'cım yazılarını merakla takip ediyorum demek aqualift yaptırdın. Hayırlı olsun.Neden üst dudağına da yaptırmadın?? Seninde doktorun G.U mu??
benim tek yanağımda bir çukurluk vardı eylülde oraya aqualift yaptırdım aslında güzel oldu memnunum banada 3-5 yıl dendi fakat ben o kadar kalacağını sanmıyorum sanki şimdiden biraz azaldı gibi geliyor. Birde 3 ile 5 yıl arasında 2 yıl var yani 3 yıl mı yoksa 5 yıl mı kalıyor anlamadım. Dr. Güner bey'e yaptırdım.
Arkadaşlar yukarıda aqualift dolgu ile bir yazı yayınlamıştım.Bu yazı sadece Singapur ile sınırlı ....ve aqualift dolgu göğüse yapılmış.Yani çok büyük miktarda olursa zaten her dolgu reaksiyon verir.Ama dudak ve yanak gibi yerlerde henüz bir sorun görülmemiş.Endişeye gerek yok yani......Ben de korkumu yenip 16 gün önce alt dudağa aqualift yaptırdım.5 yıl kalcı denilid.Şu anda çok yumuşak ve çok doğal.Umarım denildiği gibi kalıcıdır . Ama neticede henüz çok yeni bir dolgu markası .Bir de ukrayna malı oluşu beni tedirgin ediyor.Sitesine baktığınıza kalıcılığı 3 veya 5 yıl denmiş.( yabancı web sitesi)Ama bir de şu cümle ilave edilmiş."karekterize ömür boyu" o ne demek pek anlamadım.Ama hep böyle yumuşak ve doğal kalacaksa hep kalsın bence sakıncası yok :))
Rosenoire'cım aqualift dolguyu kime ve kaça yaptırdığını bana özelden yazabilirmisin ?? Ben yazamıyorum da...
Canım merhaba :)) benim üst dudakta aquamid vardı ben sadece alta aqualift yaptırdım.Çünkü altta dolgu olmadığı için orantısızdı.Şimdi çok hoş oldu.Çok yumuşak bir dolgu hiç hissedilmiyor.İnşallah denildiği gibi uzun süre kalıyordur .Bir de araştırmalarıma göre , bu dolgu Fransa'da üretilen outline dolguya eşdeğermiş.Yani dolgunun bir özelliği erise bile orada ayrıca bir kollajen doku oluşturuyormuş.Outline dolgunun sitesine baktım.(yabancı site) orada sonradan oluşan kollajen tabakayı şematik olarak göstermişler.Outline filler yaz çıkar.Aqualift sitesinde de outline dolgu ile aynı özellikleri taşıdığı yazmış.Bir de dr, İdil Oytunun sitesinde bu konuda bilgi var.Her iki dolgunun benzerliklerini yazmış.Yani yazılanlar doğruysa orada BİR KOLLAJEN TABAKANIN OLUŞMASI AYRI bir dolgunluk verir ki bu çok iyi olur.Ama dediğim gibi dolduruculuğu çok az.Ben hayret ettim anca 2 ml dolgu sadece alt dudağa gitti.merhaba Roscum geçmiş olsun, iyi sonuç aldığına sevindim, sakıncası yoksa sadece dudaklarının fotoğrafı da olur koyabilir misin görelim sonucu..Kime yaptırdın kaça mal oldu sana
ben de birkaç ay için de nasolabialler ve kaş arası için düşünüyorum bakalımm
Canım aqualift dolgunun doldurma güxü evet düşük.Ama......şunu göz önünde bulundur.Normal dolgular 1 ml enjektör.Aqualift dolgu 2 ml enjektör.Yani her enjektör 2 ml üstelik 1 ml fiyatına .Bence çok daha avantajlı.Üstelik 2ml enjektör fiyatı 750 TL.aqualift yaptiran arkadaslar; dokuyu doldurma kapasitesi yüksek degil gibi sekilde birsey okumustum burda, bu dogrumudur? cok mu sivi birsey?
ben nazolabial bölgeme yaptirmak istiyorum, oyuklar dolsun ve daha düz bir görüntü olussun diye, gecen yazdigim gibi , normal dolgu yaptirdim ama memnun kalmadim, kalicigi da 6 ay falanmis doktorun sonradan dedigine göre. 3-5 yil kalicigi varsa aqualiftin , elbetteki onu tercih ederim.
Harikaevre arkadasimiz da yaptirdi, onda sonucu görmüstüm mükemmeldi gercekten, ama doldurma gücü düsükse, baska alternatif de düsünmem gerekir o zaman
Canım aqualift dolgunun doldurma güxü evet düşük.Ama......şunu göz önünde bulundur.Normal dolgular 1 ml enjektör.Aqualift dolgu 2 ml enjektör.Yani her enjektör 2 ml üstelik 1 ml fiyatına .Bence çok daha avantajlı.Üstelik 2ml enjektör fiyatı 750 TL.aqualift yaptiran arkadaslar; dokuyu doldurma kapasitesi yüksek degil gibi sekilde birsey okumustum burda, bu dogrumudur? cok mu sivi birsey?
ben nazolabial bölgeme yaptirmak istiyorum, oyuklar dolsun ve daha düz bir görüntü olussun diye, gecen yazdigim gibi , normal dolgu yaptirdim ama memnun kalmadim, kalicigi da 6 ay falanmis doktorun sonradan dedigine göre. 3-5 yil kalicigi varsa aqualiftin , elbetteki onu tercih ederim.
Harikaevre arkadasimiz da yaptirdi, onda sonucu görmüstüm mükemmeldi gercekten, ama doldurma gücü düsükse, baska alternatif de düsünmem gerekir o zaman
Canım merhaba :)) benim üst dudakta aquamid vardı ben sadece alta aqualift yaptırdım.Çünkü altta dolgu olmadığı için orantısızdı.Şimdi çok hoş oldu.Çok yumuşak bir dolgu hiç hissedilmiyor.İnşallah denildiği gibi uzun süre kalıyordur .Bir de araştırmalarıma göre , bu dolgu Fransa'da üretilen outline dolguya eşdeğermiş.Yani dolgunun bir özelliği erise bile orada ayrıca bir kollajen doku oluşturuyormuş.Outline dolgunun sitesine baktım.(yabancı site) orada sonradan oluşan kollajen tabakayı şematik olarak göstermişler.Outline filler yaz çıkar.Aqualift sitesinde de outline dolgu ile aynı özellikleri taşıdığı yazmış.Bir de dr, İdil Oytunun sitesinde bu konuda bilgi var.Her iki dolgunun benzerliklerini yazmış.Yani yazılanlar doğruysa orada BİR KOLLAJEN TABAKANIN OLUŞMASI AYRI bir dolgunluk verir ki bu çok iyi olur.Ama dediğim gibi dolduruculuğu çok az.Ben hayret ettim anca 2 ml dolgu sadece alt dudağa gitti.
Bu arada estetiktrend firması aquamid getiriyor.Çünkü hem aqualift hem aquamid dolguyu getiren tek firma .İnternette aqualift veya aquamid yazarsan bu firma çıkıyor.Aqualift dolgu tek enketörde 2 ml var.Yani 1 ml enjektörü yok aklında bulunsun.Her enjektör 2 ml.Fiyatı 750 TL.Canım dr adı istemişsin .Ben doktoru beni başka işlemlere yönlendirdiği için sevmedim .İstersen sana özelden ismini yazarım
ben aralikta, Izmirde Nazolabial bölgeme dolgu yaptirdim ilk kez. dolgunun ismi Renofill idi. Bir tür hyalünorik asit mis. Acikcasi hic memnun kalmadim. 7-8 ay kalici oldugu söylendi ama daha 2. ayinda etkisi önemli ölcüde azaldi. ilk 3 hafta cok hosuma gitmisti, yüzüm bayagi bir dinlenmis ve dinc görünüyordu. malesef kalici icin ayni seyi söyleyemicem:S
bir dahaki sefere Aqualift veya radiesse dolgu düsünüyorum. Zaten bu Renofill dolguyu da bilen baska doktor görmedim. Ayrica iki tüp uygulandi bana. Baska bir doktor, bayagi sulandirmis bir dolgu olabilecegini , bu yüzden etkili olmadigini söyledi.
Ayni doktora botox islemi de yaptirdim kas aramdaki cizgi icin. sonuc hala iyi, ama dolgumdan hic memnun kalmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?