burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

Yarenciğim, senin FB'ye yaptırdığın dolgu radieesse mi yoksa hyaluronic ascid mi?

merhaba rosenoire,istanbulda aqualift dolgu için önerebileceğin doktorlar varmı,yardımcı olursan sevinirim

bu derin boşluktan bendede oluştu ben dudaklarımı yiyorum ve yemeye ugraşırken bu kırışıklıklar oldu çok basit bi yolla hallettiler barış çakıra gitmiştim bu boşlugu dolgu maddesiyle doldurttum 750 tl fiyatı agrı falan yok 15 dakka falan sürdü 6 ayda geçer dediler 2 yıl oldu hala geçmedi sanırım yaşımız genç oldugundan yaptırdıgım en iyi şey kesinlikle tavsiye ederim.ameliyat falan demişsin öyle bi sorun degildir seninki canım.

kızlar benim cilt bakımına gittiğim bir yer var, orda aynı zamanda plastik cerrah da çalışıyor ve bugün randevu saatimi beklerken şu ağız kenarındaki çizgilerle ilgili tv de bir videosunu gördüm kanıma girdi. bnm de malesef yanaklarım sarkmaya başladı, ameliyat da istemiyorum bu dolgu nasıl bir şeydir çok merak ettim , yaptırırsam yaşlanmayı geciktirir mi? o doktordan randevu alıp ayrıntılı sormayı düşünüyorum

ablam yaptı 15 dakka sonra 5 yas kuculdu sankı fıyatı pahalı olmasa harıka bısey

mantıklı demek kalıcı olmaz dıyıp sureklı para kazanma derdınler herseyıde bılıyolar amac farklı

mantıklı demek kalıcı olmaz dıyıp sureklı para kazanma derdınler herseyıde bılıyolar amac farklı

rosenoıre canım senin bu yazdığını görmemişim cok haklısın, zaten dolguyla ilgili her şeyi senden öğrendim desem yalan olmaz, ben aqualift dolgu yaptırıyorum kalıcılığı daha uzun gittiği için ama ilk yapıldığı hafta bende anormal şişlik ve morarma oluyor. Teosyal dolguyu da daha önce yaptırmıştım 1 yıl kadar kalıp sonra erimişti ama ne ödem nede morarma olmamıştı bende. Belki kişiye göre farklı reaksiyon gösteriyor olabilir.

kızlar şu videoyu buldum nasıl sizce? ip askılama yöntemi ile lokal ameliyat oluyor , ben önceki ile pek fark göremedim ama bilmiyorum.

Op. Dr. Tunç TİRYAKİ - Yüz Asma Operasyonu - YouTube

ip askılama mı daha iyidir yoksa yanak dolgusu yeter mi acaba benim için. ben ip askılamaya sıcak baktım aslında, çünkü en azından yanağımın sarkması 1-2 sene gecikir diye düşünüyorum. aynı zamanda yaşlanmayı da engeller yani. ama bu benim tahminim bir doktora sormam lazım

toptan alıp yaptırmak derken ne demek istedin canım ? :) ben geçici dolguyu düşünebilirim gerçekten bir de şu ip askı yöntemi hoşuma gitti ama ameliyathane ortamı olmasından dolayı pek istemiyorum daha da önemlisi parasal olarak daha fazla tutacaktır...

Son düzenleme:

Kizlar Aqualift Hollandanin cogu yerinde yapilmiyor, eskiden cok uygulanirmis ama cok sikayet geldigi icin artik hicbir doktor uygulamiyor. Bana radiesse yapildi ama burun estetigi olduktan 3 ay sonra yaptirinca cok cabuk eridi. Ilk 3 gun hamster gibi oldum ama zamanla guzellesti. Bianda 5 yas genc gorundum. Ne yazikki radiesse cok pahali, helede nazolabiallara yaptirdiginizda. Ben 500 euro vermistim, birde yetmemisti bile ( 1200 TL). Ama sonuctan cok memnundum. Aqualift zamanla topaklama yapiyormus, bu yuzden yaptirsanizda iyi dusunun derim ben..

Plastik cerrahı değilim ama şu kadarını söyleyeyim.......doktorlar da çok cahil ticari amaç güdüyorlar demek biraz komik kaçıyor.........ben de çok isterdim bir enjeksiyonla yüzüm yıllarca diri kalsın ama kazın ayağı öyle değil i§te........ne kadar az zerkedilirse zerkedilsin sonuçta bu sentetik maddedir.......uç bir örnek olsada penisiline allerjisi olan birine penisilin zerkettiğinizi düşünün ve hastanede değilsiniz.......hastayı kurtarmak mümkün olmaz...........şimdi bu madde vücuda bunun kadar ani reaksiyon oluşturmasa da uzun vadede reaksiyon devam edecektir..........vücut bu maddeye karşı anti madde üretecektir.........10 ya da 15 sene sonra neler olabileceğini söyleyeyim.........hedef doku beyin hücreleriyse ms hastalığı tiroid dokusu ise tiroid hastalığı pankressa şeker hastalığı ve daha sayamadığım romatizmal hastalıklar başgösterebilir bu antimadde yüzünden.........şu ülkede bu ülkede yapılıyor ama diyorsunuz da kozmetik ve ilaç şirketleri insancıl değiller..........

Arkadaşlar sol tarafımda biraz nazobinal çizgim var sağ tarafta hiç bşy yok gayet sıkı ,dolgu düşünüyorum bu hafta,ama cesaretim yok,yapıldığında şerit gibi iz kalıyor mu?karşıdan belli oluyor mu bilmiorum :26: yaptıranlar memnun mu?Juvaderm-surgiderm 30XP die bi dolgu kullanıyor doktor...yaptırdığımda ya kurt gibi çıkıntılı olursa kafayı yerim ben ,deneyimi olan arkadaşlar yardımmm lütfen...

selam yaptırmadan önce doktorunu mutlaka iyi seç, Herkes yapamıyor bende dr. arıyorum. ben 1 kez yaptırdım. Göğüslerime silikon taktırdığım zaman doktorum hazır ameliyathane ortamına giriyorken dolgu da yapalım dedi. bacak yanlarımdan yağ aldı ve enjekte etti.Sonrası gayet doğal oldu ben bile oldumu olmadımı pek anlayamadım acıkcası. Dr. um naturellikten yana ben ne istesem gerek yok diyor. Ama benim istediğim gibi olmadı. 7 ay onceydi bu olanlar. iyi bir dr. bulursam tekrar düşünüyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…