mrb tiranecim.sanırım senle aynı dönemde aynı doktora yaptırdık.dr f.b'e yaptırdım.kendisinden memnun kaldım ama dolgu 18-24 ay kalmadı maalesef.bildiğimiz geçici dolguydu.belki de benim yapımla alakalı daha uzun kullanan başka hastalar olmuş olabilir.sol yanağım zamanla daha da hacim kaybetti.bende bulunduğum ilde 10cc varioderm dolguyu uygun fiyata yapan bi dr buldum.tabii tavsiye üzerine buldum,yaptırdım.şuan memnunum ama buda eriyip gidecekhem giden bunca paraya hemde dolgu yapıldığı esnadaki canımın yanmasına acıyorum.ama güzellik için değiyor :)
Merhaba, anlayamadığım AQUALİFT dolgu istemişsiniz niçin Radiesse uygulandı.Çünkü her iki dolgunun içerikleri ve özellikleri kalıcılıkları çok farklı.Aqualift yıllarca kalan bir dolgu ama, radiesse dolgu çabuk eriyor.Her iki dolguyuda yaptırdım bi,liyorum.Radiesse denildiği gibi 2 yıl kalmıyor 1 ayda hcmi yok oluyor.Ben radiesse yaptırdığımda ilk günler güzeldi 1 ayda hacmi azaldı meğer ödemmiş bu dolguyu yaptırmayın üstelik ağrı yapan bir dolgu .Aqualift tavsiye ederim şu anda aquafilling adı ile piyasada ve 9 yıl kalıcılığı var .Yaptırdım yumuşacık çok doğal .Şu anda çok güzel .Aylar içinde gelişmeleri paylaşırım.Sitede yaptıran arkadaşlar var.Dudağına yaptırıp 11 aydır hiç erime olmayanlar var.Ben alt dudağıma aqualift yaptırdım 5 ay oldu çok güzel yumuşacık duruyor.1 ay önce ellerime yaptırdım ellerim zayıflamıştı süper oldu .Umarım denildiği gibi 9 yıl kalıyordur.Bir doktor bana dediki bu dolgu erimiyormuş.Zaten mantıken 9 yıl kalan bir madde pek de erimez gibi.
Gelelim senin şişme ile ilgili soruna canım benim .....Eğer tek tarafta aqualift dolgu yaptırdıysan , bu dolgu su çeken bir dolgudur zaman zaman şişer .Diğer tarafta radiesse varsa, öbür taraftaki dolgu aqualift ise olmaz.Çünkü tek taraf zaman zaman su çekeceği için şişecektir ve asimetri oluşur.Doktorlar yaptıkları maddeler konusunda çok cahil.,içeriklerini özelliklerini bilmeden, hastaya yapıyoralr.Sonrada bernim gibi bilgi sahibi hastalardan rahatsız oluyorlar.
Arkadaşlar bir dolguyu yaptırmadan önce, muhakkaka mam muhakkaka içeriğini öğrenin.Nette araştırın ,yabancı sitelere bakın.Bizim KK. ya girin bilen arkadaşlardan bilgi alın.Çünkü doktorlar gerçekten maddeleri bilmiyorlar.Bilen doktor çok az.Sevgilerimle....
Yarenciğim, senin FB'ye yaptırdığın dolgu radieesse mi yoksa hyaluronic ascid mi?
kizlar, ne zamandir yanagimdaki cökmeden dolayi sorun yasiyorum. endoskopik yüz germe topiginde bu konuda bir süredir diger arkadaslarla paylasim halindeyiz.
ben bu konuyla baglantili olarak bu topigi acmak istedim. beni en cok rahatsiz eden, burun kenarimdan agiz kenarina inen oyuklar. yüzümü sert ve keskin gösterdigine inaniyorum, moralimi cok bozuyor aynaya bakarken. aranizda bu cizgilere bir cözüm yolu bulabilmis, daha dogrusu bu sorunu yasayipta kurtulabilmis birisi varmi? o cizgiler olmayinca yüz hatlari daha yumsak oluyor gercekten.
Eger varsa paylasimlarinizi bekliyorum....
resignedcim radiesse yaptırdım.ama bendeki kalıcılığı kısa sürdü maalesef.
kızlar benim cilt bakımına gittiğim bir yer var, orda aynı zamanda plastik cerrah da çalışıyor ve bugün randevu saatimi beklerken şu ağız kenarındaki çizgilerle ilgili tv de bir videosunu gördüm kanıma girdi. bnm de malesef yanaklarım sarkmaya başladı, ameliyat da istemiyorum bu dolgu nasıl bir şeydir çok merak ettim , yaptırırsam yaşlanmayı geciktirir mi? o doktordan randevu alıp ayrıntılı sormayı düşünüyorum
mantıklı demek kalıcı olmaz dıyıp sureklı para kazanma derdınler herseyıde bılıyolar amac farklıKimbilir merhaba, ben teosyal dolguyu alt dudakta denemiştim.15 gün sonra korkunç bir reaksiyon yaptı.Alt dudak balon gibi şişti.Dudağın iç kısımlarında deri parçası gibi bir şeyler oluştu( anlatımı zor,iç kenarlarında şişlik gibi birşey)1 ayda reaksiyon geçti zaten bu arada dolguda eridi gitti.ma aradan 1,5 yıl geçti dudağımın iç kısımları hala garip duruyor.Kalıcı dolguya gelince o kadar çok yazdımki canım.Yapmayan doktorlar kötülüyor, geri alınamz diyor ama yazdığım gibi bu madde enjektörle çekiliyor .Yan. 15 dakikada temizleniyor.Durum böyle olunca ve çevremde yaptıranlar yıllardır mutlu olunca , ben durumu ticari kaygı olarak görüyorum.Ve de doktorların bu konudaki cehaleti olarak düşünüyorum.Çünkü her kalıcı dolguyu silikonla bir tutuyorlar.Oysa silikon , dokuya yapışan, temizlenemeyen , yerinden oynayan ve tüm dünyada yasak olan bir madde .Ama poliakrilamid jel dokuya yapışmayan, yerinden oynmayan ve toksik olmayan bir madde.Zaten %98 sudan oluşuyor.Yani bir şeyi kötülemek için o maddeyi tanımak gerekli.Maddeyi tanımıyorlar kalıcı asla olmaz diyorlar, neden???? Bu maddede komlikasyon uzun yıllarda çıkmıyor, enfefsiyon olursa ilk günlerde çıkıyor.Ama doktorlar maddeyi tanımadıkları için uzun yıllar sonra komlikasyon çıkar diyorlar.Oysa böyle değil.Keserek bile temizlenemez diyorlar ama enjektörle alınıyor .Yani ortada ya bir cehalet veya ticari amaç var.Çünkü yıllardır yaptırıp da kötü bir şey olanına denk gelmedim.En azından karşılaşırdım.
Bir ara pmma dolgu Poly(methyl methacrylate)yani artecoll için yıllarca seneryolar yaratıldı.Oysa şimdi aynı içerikli pmma Artefill Polymethyl methacrylate fda onayı aldı.Yani konu tam bilinmeyince senaryo çok oluyor.Ben bu konuları öyle araştırdım ki , 15 yıl önce artecolün ne olduğunu maalesef bilemeyen bir sürü doktora rastladım.Şimdi aynı şey poliakrilamid jel için geçerli.
Bu arada aquamidin hayvansal kaynaklı olduğunu kim söyledi.Umarım bir doktor değildir.Çünkü çok komik.Aquamid poliakrilamid jel sentetik bir dolgudur.%98 sudan oluşur.Dolgunluğu bünyesinde tuttuğu su molekülleri sağlar.Allerjik değildir.İlk günler enfeksiyon riski vardır.Steril çok önemlidir.
mantıklı demek kalıcı olmaz dıyıp sureklı para kazanma derdınler herseyıde bılıyolar amac farklı
ablan kaç yaşında? ne kadara yaptırdı nasıl oldu?
Merhaba, anlayamadığım AQUALİFT dolgu istemişsiniz niçin Radiesse uygulandı.Çünkü her iki dolgunun içerikleri ve özellikleri kalıcılıkları çok farklı.Aqualift yıllarca kalan bir dolgu ama, radiesse dolgu çabuk eriyor.Her iki dolguyuda yaptırdım bi,liyorum.Radiesse denildiği gibi 2 yıl kalmıyor 1 ayda hcmi yok oluyor.Ben radiesse yaptırdığımda ilk günler güzeldi 1 ayda hacmi azaldı meğer ödemmiş bu dolguyu yaptırmayın üstelik ağrı yapan bir dolgu .Aqualift tavsiye ederim şu anda aquafilling adı ile piyasada ve 9 yıl kalıcılığı var .Yaptırdım yumuşacık çok doğal .Şu anda çok güzel .Aylar içinde gelişmeleri paylaşırım.Sitede yaptıran arkadaşlar var.Dudağına yaptırıp 11 aydır hiç erime olmayanlar var.Ben alt dudağıma aqualift yaptırdım 5 ay oldu çok güzel yumuşacık duruyor.1 ay önce ellerime yaptırdım ellerim zayıflamıştı süper oldu .Umarım denildiği gibi 9 yıl kalıyordur.Bir doktor bana dediki bu dolgu erimiyormuş.Zaten mantıken 9 yıl kalan bir madde pek de erimez gibi.
Gelelim senin şişme ile ilgili soruna canım benim .....Eğer tek tarafta aqualift dolgu yaptırdıysan , bu dolgu su çeken bir dolgudur zaman zaman şişer .Diğer tarafta radiesse varsa, öbür taraftaki dolgu aqualift ise olmaz.Çünkü tek taraf zaman zaman su çekeceği için şişecektir ve asimetri oluşur.Doktorlar yaptıkları maddeler konusunda çok cahil.,içeriklerini özelliklerini bilmeden, hastaya yapıyoralr.Sonrada bernim gibi bilgi sahibi hastalardan rahatsız oluyorlar.
Arkadaşlar bir dolguyu yaptırmadan önce, muhakkaka mam muhakkaka içeriğini öğrenin.Nette araştırın ,yabancı sitelere bakın.Bizim KK. ya girin bilen arkadaşlardan bilgi alın.Çünkü doktorlar gerçekten maddeleri bilmiyorlar.Bilen doktor çok az.Sevgilerimle....[/QUO
Ben de 9 ay önce AQUALİFT dolgu yaptırdım.Maalesef geç reaksiyon oluştu.3 aydır bir çok hekime gittim.Ama hala çözüm bulabilmiş değilim.Eğer fotoğraflarımı görseniz dolgu yaptırmayı bırak yaptırmayı aklınızdan bile geçirmezsiniz.Çok sıkıntılı ve belirsiz bir sürece girdim.Sizin AQUALİFT ile ilgili bir çok yorumunuzu okudum.Bu dolgu malzemesini geri çekebilen doktor tanıyorum demişsiniz.Yeni üyeyim özel mesaj yazamıyorum.Bana isim verebilir misiniz?
Arkadaşlar bir dolguyu yaptırmadan önce, muhakkaka mam muhakkaka içeriğini öğrenin.Nette araştırın ,yabancı sitelere bakın.Bizim KK. ya girin bilen arkadaşlardan bilgi alın.Çünkü doktorlar gerçekten maddeleri bilmiyorlar.Bilen doktor çok az.Sevgilerimle....[/QUO
Ben de 9 ay önce AQUALİFT dolgu yaptırdım.Maalesef geç reaksiyon oluştu.3 aydır bir çok hekime gittim.Ama hala çözüm bulabilmiş değilim.Eğer fotoğraflarımı görseniz dolgu yaptırmayı bırak yaptırmayı aklınızdan bile geçirmezsiniz.Çok sıkıntılı ve belirsiz bir sürece girdim.Sizin AQUALİFT ile ilgili bir çok yorumunuzu okudum.Bu dolgu malzemesini geri çekebilen doktor tanıyorum demişsiniz.Yeni üyeyim özel mesaj yazamıyorum.Bana isim verebilir misiniz?
canım ne gibi bir sorun yaşıyorsun, birde hangi doktora yaptırmıştın, mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim
canım ne gibi bir sorun yaşıyorsun, birde hangi doktora yaptırmıştın, mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim
Önce yüzüm tek taraflı şişti.Sonra yine aynı tarafta ki kaşımın üstü ve altı şişti.O kadar şişti ki gözüm kapanıyordu.Sonra kendiliğinden akmaya başladı.Sanki enfeksiyon varmış ta akıyormuş gibi.Gerçi o sıvıya kültür yapıldı enfeksiyon çıkmadı.İlerleyen zamanlarda sırayla diğer kaşımın etrafı,diğer yanağım şakağa doğru ve en son burnumun tam ortası.Şunu belirteyim burnumda dolgu yok ama iki kaşımın arasına yapılan dolgunun oraya indiğini söyledi doktor.Bu süre zarfında kimi zaman göz altlarım mor ve şiş,kimi zaman yüzüm asimetrik şekilde yaşamak zorunda kaldım.3 ay geçti hala iki kaşımın kenarından o sıvı akıyor.Sanki içi yara gibi acıyor.Yanaklarımdakiler önce sertti sonra içi yumuşadı,aslında yüzeysel olsalar onlarda akıp boşalacak.Yüzüm ağrıyor,acıyor.her yönden benim için çok sıkıntılı bir durum.En kötüsü de belirsizlik maalesef bu maddeyle ilgili net bir çözüm yok ve zamana bırakmaktan başka birşey yapmıyor doktorlar.Eğer vücudum galip gelip bu yabancı maddeyi atabilirse iyileşeğim.Ben Samsun da yaptırmıştım.
Kizlar Aqualift Hollandanin cogu yerinde yapilmiyor, eskiden cok uygulanirmis ama cok sikayet geldigi icin artik hicbir doktor uygulamiyor. Bana radiesse yapildi ama burun estetigi olduktan 3 ay sonra yaptirinca cok cabuk eridi. Ilk 3 gun hamster gibi oldum ama zamanla guzellesti. Bianda 5 yas genc gorundum. Ne yazikki radiesse cok pahali, helede nazolabiallara yaptirdiginizda. Ben 500 euro vermistim, birde yetmemisti bile ( 1200 TL). Ama sonuctan cok memnundum. Aqualift zamanla topaklama yapiyormus, bu yuzden yaptirsanizda iyi dusunun derim ben..
selam yaptırmadan önce doktorunu mutlaka iyi seç, Herkes yapamıyor bende dr. arıyorum. ben 1 kez yaptırdım. Göğüslerime silikon taktırdığım zaman doktorum hazır ameliyathane ortamına giriyorken dolgu da yapalım dedi. bacak yanlarımdan yağ aldı ve enjekte etti.Sonrası gayet doğal oldu ben bile oldumu olmadımı pek anlayamadım acıkcası. Dr. um naturellikten yana ben ne istesem gerek yok diyor. Ama benim istediğim gibi olmadı. 7 ay onceydi bu olanlar. iyi bir dr. bulursam tekrar düşünüyorum. SevgilerArkadaşlar sol tarafımda biraz nazobinal çizgim varsağ tarafta hiç bşy yok gayet sıkı ,dolgu düşünüyorum bu hafta,ama cesaretim yok,yapıldığında şerit gibi iz kalıyor mu?karşıdan belli oluyor mu bilmiorum :26: yaptıranlar memnun mu?Juvaderm-surgiderm 30XP die bi dolgu kullanıyor doktor...yaptırdığımda ya kurt gibi çıkıntılı olursa kafayı yerim ben ,deneyimi olan arkadaşlar yardımmm lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?