burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

harika bu dolgu hakkında şu yönde bir bilgin varmı yada doktoruna yarın sorup öğrenebilirmisin dolgunun süresi 3-5 yıl ya yaptırdıktan sonra vazgeçme gibi bir durumumuz olursa bu süreden önce yada aksilik olup reksiyon gösterirsek çıkarılabilinir bir dolgumu evetse nasıl ameliyatlımı

olur canım yarın sorarım unutmazsam.tahminimi söyliyim ;memnun kalınmazsa enjektörle çekiliyodur bana kalırsa,bi sıkıntı olmuyodur.ya canım aklına getirme hem böyle şeyleri,bu tip dolgular kendini ispat etmiş dolgular, risk sıfıra yakın

Ben de merakla harikayı bekliyorum .....Nevincee sıra sende :))) Harikadan sonra sana da cesaret gelir belki

insallah canim ya miy miy edip duruyorum korkacak ne varsa iste. Bir an evvel halletmek icin sabirsizlaniyorum:)

Harika icin dua edicem, umarim öglen güzel yorumlarini aliriz

Harikanin dolgusu muhtemelen yapilmistir su saatlerde:) cok merak ediyorum, umarim cok memnun kalir.

yorum yazmismi diye baktim valla:) beklicez daha

ya arkadaşlar doktor beyi aradım,2 gündür söylemesine rağmen hastane daha ilacımı getirtmemiş,bekle tekrar söylicem dedi,bekledim 2 saat sonra tekrar aradım necdet beyi o da dedi ben ilacı temin edeyim bi şekilde seni arıycam. yani mesela yarın bulamazsa yine cumaya sarkıtıcam işlemi,kendim alışmadan işe başlamak istemiyorum çünkü,umarım yarın arar hemen gideriiiim

Harikacığım aslında ilacı doktorun temin etmesi gerekli .Sen muayenehanesine gitmiyor musun?Nette getiren firmanın telefonu ve adresi var.Sen firmaya telefon et sor bence .Ben olsam bizzat kendim ilgilenirdim canım.İnternete aqualift dolgu yaz , firmanın telefonu iletişim adresleri, dolgunun özellikleri çıkıyor.En azından maddenin ellerinde olup olmadığını bizzat kendin öğrenirsin.

ya kizlar hevesle girdim harika yazmistir sonuclari diye, o da olmamis. Her iste bir hayir vardir, saglik olsun, yaptirinca yazar artik.

Umarim iyi yorumlarini okuruz:)

Arkadaşlar ne soracağım bende biryerle konuşdum teosyal dolgu yapıyorlarmış 400 dolar dediler bu nozobial çizgileri galiba adı neyse işde orası için bu fiyatı verdiler kullandıkları dolgu maddeside buymuş 2-3 sene dayanıyor dediler birde bana garip gelen ne kadar kullandıkları önemli değil çizgisi az olandanda derin olandanda aynı parayı alıyorlar birer hafta arayla üç kere gidiyorsun üç kerede dolduruyorlarmış.Fikri olan varmı yazarsa sevinirim biraz internetten baktım dolgu markası için kötü birşey duymadım ama kalıcılığı nedir yoksa başka bir markamı seçeyim birde her doktor bir marka tutturmuş bende öyle 6-12 aylık birşey yaptırmak istemiyorum en az iki sene üç sene dayansın istiyorum

canım izmirde oturuyorum ben yoksa istanbul olsaydı senin sonucu bekler sonrada senin doktora yaptırırdım:)

ayy catlicam:)) harikacim noldu doktor aramadimi daha?

bende bugün yüzüme mikrodermabrazyon yaptirdim kizlar, günese cikmam yasak o yüzden iki üc gün, bana inat mis gibi sanki günes öyle bir parliyorki, ortalik yaz resmen

su an cildim cok kizarik sokaga cikcak halde degilim:) su dolgu isini de halledebilsem baska bisey istemiyorum ( burun ameliyatim haric tabi)

Canım teşekkür ederim. ben de kaş aramla nazolabial çizgilerime 2 senedir takıyorum. bi şey yaptıracağım ama ne yaptıracağıma karar veremedim.

resigned bizdensin o zaman:) Harika simdi yeni bir dolgu bekliyor, tabiki bizde sonuclarini, onda sonra dogru Harikanin doktoruna)

Harikacim, TR de ismini bilmiyorum, ama cildin en üst tabakasina kristaller salgiliyorlar bir makine ile, sonra ölü deri soyuluyor ve o makine ile tekrardan ciltten elektrik süpürgesi misali cekiliyor:)

büyük gözeneklere, cilt lekelerine iyi geliyor, pürürüzsüzlestiriyor cildi. Malesef o islemi yaptiktan sonra günese cikmak yasak. O yüzden koca bir günü kös kös evde gecirdim

geçmiş olsun nevinceee

resigned ben nazolabial çizgilere bi yaptırayım aqualift,sen de ondan yaptırırsın bekle şimdilik :)

yüzün üst bölgesi için botox daha uygun diye biliyorum,ama unutmazsam onu da sorayım doktoruma ,sonuçta aqualift yumuşak bi dolguymuş belki yüzün heryerinde kullanılıyodur,sorayım ben
sabırsızlanıyorum ben yaa umarım bu hafta hallederim şu dolgu işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…