Burun sırtımdaki şişlik hala inmedi deliricem

İçim az da olsa rahatlıyor senin yazdıklarını okuyunca. Durum aynı valla
Bugün doktoruma kontrole gittim. Maalesef ikinci bir ameliyat olmadan düzelmeyeceğini söyledi. Oysaki alçı alındığından beri orası ödrm geçecek diyordu. Onu suçlayamam eminim oda böyle olsun istemezdi 1 aya kadar ameliyatını yapalım dedi ama ben uygun olmadığim için nisan ayına ameliyat günü verdi :( ameliyat için tekrar hiçbir ücret istemedi. Kendi hatası olduğunu böyle olmasını hiç arzu etmediğini söyledi. Burun çatısına koyduğu kıkırdakların tam olarak yerine oturmamasından kaynaklanıyormuş bu gibi durumlar. Ameliyat içinse yine ilk ameliyat gibi genel anestezi ile olacakmış ve 1 gün hastahanede kalacakmışım. Morluklar ilk ameliyat kadar olmasada yine olacakmış, alçıda 1 hafta burnumda kalacakmış. Çok sinir bozucu bir durum ama kemerin kalması daha sinir bozucu. Kendi adıma üzgünüm, umarım sizlerin ki ameliyatsız geçecek bir sorundur. Merak edilen bir durumdu ve bilgi vermek istedim.

Bugün doktoruma kontrole gittim. Maalesef ikinci bir ameliyat olmadan düzelmeyeceğini söyledi. Oysaki alçı alındığından beri orası ödrm geçecek diyordu. Onu suçlayamam eminim oda böyle olsun istemezdi 1 aya kadar ameliyatını yapalım dedi ama ben uygun olmadığim için nisan ayına ameliyat günü verdi :KK43: ameliyat için tekrar hiçbir ücret istemedi. Kendi hatası olduğunu böyle olmasını hiç arzu etmediğini söyledi. Burun çatısına koyduğu kıkırdakların tam olarak yerine oturmamasından kaynaklanıyormuş bu gibi durumlar. Ameliyat içinse yine ilk ameliyat gibi genel anestezi ile olacakmış ve 1 gün hastahanede kalacakmışım. Morluklar ilk ameliyat kadar olmasada yine olacakmış, alçıda 1 hafta burnumda kalacakmış. Çok sinir bozucu bir durum ama kemerin kalması daha sinir bozucu. Kendi adıma üzgünüm, umarım sizlerin ki ameliyatsız geçecek bir sorundur. Merak edilen bir durumdu ve bilgi vermek istedim.
Senin adına sevindim. En azından doktorun hiçbir sorun çıkarmadan hatasını kabullenmiş ve daha fazla avutmadan tarih vermiş. Benimki 1 yıl bekle geçecek dedi. Kemerin kalmasından her türlü daha iyi o durum canım, gerçekten mutlu ol hiçbir şekilde canını sıkma

Kızlar benimde alçılarım bugün çıktı ve kemer hala duruyo ayrıca önden bakıldığında baya yamuk burnum gecer mi sizce ağlıyorum sürekli :mad:

Şişlik bile demek istemiyorum, resmen kemik gibi sert. Benimle aynı durumu yaşayan bunca insan varken neden kimse yardım etmiyor, gelişmelerden haberdar etmiyor? Ameliyat olalı 3.5 ay oldu ve o şişlik 2 ay önce nasılsa hala öyle. 6 ay-1 sene diyerek kendimizi mi kandırıyoruz yoksa gerçekten bu süreçte oturacak mı burnumuz? Allah aşkına iyi ya da kötü yorum yapın ya. Bu zorlu süreçte yalnız olmadığımı anlamak istiyorum
benim de aynı şekilde ikinci ameliyatım üstelik

1. ameliyatta kemer sorunu olduğu için mi revizyon oldun? :KK43:
Evet canım 2 3 ay sonra şişler inince hem kemer ortaya çıktı hem de kıkırdaklar elime gelmeye başladı . Doktor dedi revizyon yapalım ufak bi operasyon törpülerim dümdüz olur. Ama yok oraya birşey koymuş falan şimdi kocaman kemerim var eskisinden de beter

Bugün doktoruma kontrole gittim. Maalesef ikinci bir ameliyat olmadan düzelmeyeceğini söyledi. Oysaki alçı alındığından beri orası ödrm geçecek diyordu. Onu suçlayamam eminim oda böyle olsun istemezdi 1 aya kadar ameliyatını yapalım dedi ama ben uygun olmadığim için nisan ayına ameliyat günü verdi :KK43: ameliyat için tekrar hiçbir ücret istemedi. Kendi hatası olduğunu böyle olmasını hiç arzu etmediğini söyledi. Burun çatısına koyduğu kıkırdakların tam olarak yerine oturmamasından kaynaklanıyormuş bu gibi durumlar. Ameliyat içinse yine ilk ameliyat gibi genel anestezi ile olacakmış ve 1 gün hastahanede kalacakmışım. Morluklar ilk ameliyat kadar olmasada yine olacakmış, alçıda 1 hafta burnumda kalacakmış. Çok sinir bozucu bir durum ama kemerin kalması daha sinir bozucu. Kendi adıma üzgünüm, umarım sizlerin ki ameliyatsız geçecek bir sorundur. Merak edilen bir durumdu ve bilgi vermek istedim.
Ben de ikinci ameliyatı oldum 10 gün önce aynı sebeplerden ama durum çok daha vahim. Doktoruna iyice anlat ne istediğini kesinlikle aceleye getirme. Ilki kadar Ağrılı kötü olmuyor çok daha rahat hatta ama ben diyorum ki keşke ikinciyi olmasaydım . Çok iyi düşünüp karar ver illa doğal olsun diye kemeri fazla törpülemiyorlar öyle kalıyor yine

Evet canım 2 3 ay sonra şişler inince hem kemer ortaya çıktı hem de kıkırdaklar elime gelmeye başladı . Doktor dedi revizyon yapalım ufak bi operasyon törpülerim dümdüz olur. Ama yok oraya birşey koymuş falan şimdi kocaman kemerim var eskisinden de beter
Aynen benim durum. 4.5 ay oldu ve şişler indikçe daha da belirginleşiyor. Hep doğal burun yapıcam diyen doktorların hastasının başına geliyo valla böyle şeyler. Şimdiki aklım olsa kavisli ve hokka gibi bi burun yapın derdim

Aynen benim durum. 4.5 ay oldu ve şişler indikçe daha da belirginleşiyor. Hep doğal burun yapıcam diyen doktorların hastasının başına geliyo valla böyle şeyler. Şimdiki aklım olsa kavisli ve hokka gibi bi burun yapın derdim
Aynen öyle canım ben 3. Ameliyatı düşünür oldum ama maddi manevi nasıl kaldıracam bilmiyorum ve doktorlara hiç güvenmiyorum artık

Aynen öyle canım ben 3. Ameliyatı düşünür oldum ama maddi manevi nasıl kaldıracam bilmiyorum ve doktorlara hiç güvenmiyorum artık
BEnde ikinci ameliyatı olup olmamakta kararsızım benimde korkum daha kötu olması ama doktorum o garantiyi veriyor. Bilmiyorum yaa çok zor :( şu an zaten bekleme aşamasındayım nisanda ameliyatım. Hayırlîsı neyse o olsun artık hiç birşeye emin degilim

2. ameliyatı aynı doktora mı oldun canım, ekstra ücret talep etti mi? Benim kesinlikle revizyonluk param kalmadı artık :KK43:
Aynı doktora oldum çünkü yeni bir doktora benim de param yoktu. Hastane parası adı altında 900 lira aldı. Eğer norkozsuz olsaydım para almayacaktı ama ayıkken ameliyat olamam ben. Çok pişmanım ben cidden çok kötü değilse ikinciyi olma derim. Ben kimseyi dinlemedim küçük bir operasyon törpüleyecek dümdüz olucak dedim ama şu an aynaya bakamıyorum kendimi görünce ağlamaya başlıyorum ve ben öğretmenim 15 tatil bitince çocuklar eminim dalga geçicek hayattan soğudum

BEnde ikinci ameliyatı olup olmamakta kararsızım benimde korkum daha kötu olması ama doktorum o garantiyi veriyor. Bilmiyorum yaa çok zor :KK43: şu an zaten bekleme aşamasındayım nisanda ameliyatım. Hayırlîsı neyse o olsun artık hiç birşeye emin degilim
Gerçekten çok Göze batmıyorsa bence olmamalısın buraya nasıl resim Yükleniyor bilmiyorum ben en son halini göstermek isterdim kesinlikle ilki daha iyiydi

Aynı doktora oldum çünkü yeni bir doktora benim de param yoktu. Hastane parası adı altında 900 lira aldı. Eğer norkozsuz olsaydım para almayacaktı ama ayıkken ameliyat olamam ben. Çok pişmanım ben cidden çok kötü değilse ikinciyi olma derim. Ben kimseyi dinlemedim küçük bir operasyon törpüleyecek dümdüz olucak dedim ama şu an aynaya bakamıyorum kendimi görünce ağlamaya başlıyorum ve ben öğretmenim 15 tatil bitince çocuklar eminim dalga geçicek hayattan soğudum
Gerçekten şimdiki aklım olsa kesinlikle kavisli bir burun isterdim. O tasarladı ben de en iyisini bilir diyerek güvendim. Veya daha çok doktor araştırırdım. Aceleye geldi ve özellikle ön profilden eskisiyle hiçbir fark yok. Yandan da o kemer var zaten. Tek fark ucunun kalkmış olması

Gerçekten şimdiki aklım olsa kesinlikle kavisli bir burun isterdim. O tasarladı ben de en iyisini bilir diyerek güvendim. Veya daha çok doktor araştırırdım. Aceleye geldi ve özellikle ön profilden eskisiyle hiçbir fark yok. Yandan da o kemer var zaten. Tek fark ucunun kalkmış olması
Anlattıklarının aynısını yaşamışız ben özellikle kemer gitsin dümdüz burnum olsun diye ameliyat oldum ve kaç kez söyledim kemerli kısım dümdüz olsun başka birşey istemiyorum diye ama sanki inadıma ikinci kez resmen orayı mahvetmiş. Bu arada sen kime olmuştum olacak olanlara söyliyeyim ben tayfun aköz e oldum ve pişmanım

Gerçekten çok Göze batmıyorsa bence olmamalısın buraya nasıl resim Yükleniyor bilmiyorum ben en son halini göstermek isterdim kesinlikle ilki daha iyiydi
Gerçekten çok merak ettim burnunu. Ne yaptı ki burnunu mahfatti. Yani sadece kemeri törpülemesi gerekiyor sanırım acaba ek kıkirdak falan mı koydu? inan ikinci ameliyattan çok korkuyorum aslıbda çevremdekiker ve ailem çok iyi olduğunu söylüyorlar ama benim beklentim farklıydı o yüzden sanırım kemerin kalması hüsrana uğrattı beni. Aslında göze batacak bir durum değil ama yinede hayırlısı diyelim... bu arada dosya yükle butonundan resim koyabilirsin.

Gerçekten çok merak ettim burnunu. Ne yaptı ki burnunu mahfatti. Yani sadece kemeri törpülemesi gerekiyor sanırım acaba ek kıkirdak falan mı koydu? inan ikinci ameliyattan çok korkuyorum aslıbda çevremdekiker ve ailem çok iyi olduğunu söylüyorlar ama benim beklentim farklıydı o yüzden sanırım kemerin kalması hüsrana uğrattı beni. Aslında göze batacak bir durum değil ama yinede hayırlısı diyelim... bu arada dosya yükle butonundan resim koyabilirsin.
Törpüleyip birşey koyduğunu söyledi . Tamam canım sen gör diye koyacağım fikir sahibi ol sonra kaldırırım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 258
  • image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 258
Back
X