Burun sırtımdaki şişlik hala inmedi deliricem

Gerçekten çok merak ettim burnunu. Ne yaptı ki burnunu mahfatti. Yani sadece kemeri törpülemesi gerekiyor sanırım acaba ek kıkirdak falan mı koydu? inan ikinci ameliyattan çok korkuyorum aslıbda çevremdekiker ve ailem çok iyi olduğunu söylüyorlar ama benim beklentim farklıydı o yüzden sanırım kemerin kalması hüsrana uğrattı beni. Aslında göze batacak bir durum değil ama yinede hayırlısı diyelim... bu arada dosya yükle butonundan resim koyabilirsin.
Resimleri ekledim umarım görebilirsin

Gerçektende dümdüz olmamış :( doktorun peki bu duruma diyor? Yine ödem falan aylarca bekletirler eminim. İnan tekrar ameliyatla hemen düzeleceğini düşünüyordum ama seni görünce yine o sancılı süreç aklıma geldi çok üzgünüm.

Gerçektende dümdüz olmamış :KK43: doktorun peki bu duruma diyor? Yine ödem falan aylarca bekletirler eminim. İnan tekrar ameliyatla hemen düzeleceğini düşünüyordum ama seni görünce yine o sancılı süreç aklıma geldi çok üzgünüm.
Masaj yap 1 ay sonra görüşelim dedi bandajları alırken bakalım bekleyeceğiz ama ben birşey değişeceğine inanmıyorum. Burdaki dümdüz burunları görünce nasıl özeniyorum. Ailemden gizli 3. Ameliyatı olucam zaman geçsin başka çarem yok

Masaj yap 1 ay sonra görüşelim dedi bandajları alırken bakalım bekleyeceğiz ama ben birşey değişeceğine inanmıyorum. Burdaki dümdüz burunları görünce nasıl özeniyorum. Ailemden gizli 3. Ameliyatı olucam zaman geçsin başka çarem yok
Ayy kıyamam bende aynı durumdayım inan. Böyle dümdüz görünce içim gidiyor çok hoşuma gidiyor ama bazende diyorum ki demekki bizimde böyle zorlamaya gerek yok mu acaba?

Ayy kıyamam bende aynı durumdayım inan. Böyle dümdüz görünce içim gidiyor çok hoşuma gidiyor ama bazende diyorum ki demekki bizimde böyle zorlamaya gerek yok mu acaba?
Doktoruna çok îyi Konuş ben ameliyattan önce konuşamadım bile sadece dümdüz olsun dedim eğer doktorundan o güveni alırsan iyi düşün derim ben

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 223
  • image.webp
    image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 212
Bunlar ikici ameliyattan öncekilr mi? eğer öyleyse süpermiş kemerin hiç belli olmuyormuş. Benimkini gördün kocaman bir kemer öylece duruyor.

Bunlar ikici ameliyattan öncekilr mi? eğer öyleyse süpermiş kemerin hiç belli olmuyormuş. Benimkini gördün kocaman bir kemer öylece duruyor.
Evet ikinci ameliyattan önce elime kıkırdak geliyordu dıştan da hafif belli oluyordu o yüzden oldum ama şimdi acayip pişmanım belki iner bilmiyorum 2 3 hafta sonra yine resim yüklerim

Evet ikinci ameliyattan önce elime kıkırdak geliyordu dıştan da hafif belli oluyordu o yüzden oldum ama şimdi acayip pişmanım belki iner bilmiyorum 2 3 hafta sonra yine resim yüklerim
İnşallah geçer sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini. Umarım herşey gönlünce olur ve istediğin gibi bir burnun olur.

Aynen benim durum. 4.5 ay oldu ve şişler indikçe daha da belirginleşiyor. Hep doğal burun yapıcam diyen doktorların hastasının başına geliyo valla böyle şeyler. Şimdiki aklım olsa kavisli ve hokka gibi bi burun yapın derdim

öncelikle çok geçmiş olsun.daha önceleride yazdiginizda takip ediyodum konuyu.burun sirtindaki sislik gecer diyodum revizyonluk oldugunu yazmişsiniz buyüzden çok üzüldüm çok geçmiş olsun.naçizane fimrimi sorarsanız dayanilamayacak kadar uzucuyse durum ve illa revizyon yaptiracaksaniz 1sene bekleyin.bu süredede en iyi revizyon doktorunu araştirin ama benim tavsiyem kesinlikle recizyondan yana olmayin.sağlam burnunuzdanda olmayın.bide kbb mi plastik cerrah mi yapti ameliyatinizi acaba

Benimkiside yandan cok tuhaf sislik gibi azevvel resim cekindim cekmez olaydim her allahin günü hem burnumu hemde doktoru rüyamda görüyomm

Back
X