Burun tasarımım geldi sizce nasıl? (Yakup Avşar)

Chrome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
58
0
36
İzmir
Tasarımıma profilimden bakabilirsiniz, herkese açık.
Sizce nasıl? (Fikirleriniz benim için önemli)
Ben şimdiki haline çok alışmışım o yüzden, siz daha objektif bakabilirsiniz.
Şimdiki halinden memnun değilim ama bu da çok değişik geldi ilk kez gördüm diye mi bilmiyorum... Yardım bilmiyorumkismile
Yorumlarınızı buradan yazarsanız sevinirim çünkü mesaj sayım 100'ün üstünde olmadığı için oradan cevap yazma hakkım yok...

çok hoş olmuş cnm ama çok az kısaltılabilir de bence.

Tşk ederim yorumun için annemde kısa olsa nasıl olurdu diye söyledi. Belki de kısa tasarım görsem beğenirdim bilmiyorum :uhm: Ucu çok mu sivri?

Kavis yada kalkıklık nasıl olmalıydı bu orantı iyi midir? Çok soru sordum biliyorum ama 3 soru sordum ailem bıktı şimdiden...

patatesalatasi Profilime bıraktığın mesaj için teşekkürler a.s.

hayır cnm bence sivri değil.aslında tek başına bakıldığında uzun bir burun değil ama dudakların dolgun olduğu için o bölüm biraz daha açılsa daha iyi olur sanki.bence düz çok güzel pek kavis taraftarı değilim zaten genelde.benim uzun bi burnum vardı, ilk tasarımımda sadece üstüyle oynanmıştı, sonra tasarıma baktım baktım böyle olmaz dedim bir daha tasarlattım bu sefer kısallttırdım cidden çok farkı oldu.yüzün orantısı yakalandı sanki, gerçi seninki fazla uzun değil ama birkaç milim bile farklı bir hava katabilir, bir de öyle bak derim..

Hmm..
Tasarım gelince insanın burun şekline karar verme aşamasının bile çok zor olduğunu fark ettim. Kesin olucam ama görüntüsünde kararsızlık yaşamaya başladım bile. Gittiğimde birkaç tasarım daha yapmasını isticem. (sizin önerileriniz önemli bu yüzden)

Yakup bey burnu yakından görmeden fiyat söylemiyomuş. Zaten bu tasarım da başka alternatifleri görmeden içime sinmicek gibi. O yüzden randevu alıp gitmeyi düşünüyorum...

pikolata katılmaktayım bencede burun ve dudak mesafesi açılmalı burun daha kısaltılmalı güzel bir tasarım ama daha güzel olabilir kolay gelsin:):)

dudakların dolgun oldugu için bence hafif daha kalkık olursa yani dudak burun mesafen cok az daha acılırsa cok güzel olur onun dısında güzel bence

Kendim bir tasarım yapıp ekledim bu kez. Ona da bakabilir misiniz? Ucunu daha yuvarlak yapmaya çalıştım bilmiyorumkismile
Yorum yapan herkese teşekkürler...

chrome, iki tasarima da baktim. yakup beyinkini biraz uzun buldum ama cenen iceri dogru olmadigi icin yuzun o burnu kaldirabilir, o konuda sorun yok. ama daha kalkik ve kisa olsun diyorsan bence bu sefer kavis azaltilmali. yakup beyin tarzi sanirim cok kalkik burun yapmamasi, burun alti duz oluyor benim gordugum kadariyla. bence sen ne istedigine kesin olarak karar vermelisin, aklinda soru isaretleriyle girme ameliyata, her sey istedigin gibi olsun:) senin yaptigin tasarimda ucunda biraz sorun var bir de soyle kalkik hem de daha kisa bir sey yaptim ben, begenir misin bilmiyorum :) simdiden gecmis olsun a.s.

Eklentiler

• $Picture 1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 129

Eluard, çok tşk ederim benim için vaktini ayırıp tasarım yaptığın için. Evet benim yaptığım tasarım sorunlu biraz sadece istediğimi gösterebileyim diye yapmaya çalıştım. (photoshop açılmıyor başka dandik prog. bu kadar yapabildim)
Yakup beye mail attım ameliyattan önce görüşmeye gelicem hem birlikte tasarım yapalım hem tarihi belirleyelim diye.
Yaptığı diğer burunlara baktım hepsi tasarımdan daha güzel görünüyor inş benimde öyle olur.
Profilime mesaj atan; Musyas, Su.ay, Berry31 ve Cance hepinize ilgilendiğiniz için teşekkürler...

Aynen boyle olmali mukemmel gorunuyor, arkadaslar burunla dudak mesafesi demis fakat ona zaten doktor dokunmaz-dokunamaz. Zaten cok kucuk gorunuyor cok az daha bile kalkik olursa kotu olur asiri sevimli gibi olur yapildigi direk belli olur ve bu hic mi hic etkileyici olmaz. Sen istesen de doktorunun sana bundan farkli bir burun yapacagini sanmiyorum cunku harika gorunuyor

bence yakup beyin yaptıgı tasarım süper ve uzunda değil bence daha kısa bi burun kötü dururdu sen doktoruna güven o cok ıı bı doktor ama bırde kısa burun tasarım yaptırırsın aradakı farkı görürsün inş.istediğin gibi olur herseyyyyyyyy

Artık ne istediğimi biliyorum Biraz kavisli, biraz yuvarlak uçlu, biraz da kalkık istiyorum doktora böyle söylicem gittiğimde. Belki daha güzel bi tasarım yapar :1rolleyes: Görüşmeye gittikten sonra yine yazıcam buraya gelişmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…