Burun Ucu estetiği Hangi DOKTOR

Herkese merhaba,

bence burun estetiğinde en önemli yerdir burun ucu. Çünkü zamanla mandalla kıstırmışsın gibi bir görüntü oluşur. Hatırlarsanız şarkıcı Ceylan'ın burnunda olmuştu bi ara. Bunun için özel bir yöntem uygulanıyor. Ben burun ucu estetiği yaptırmadım. Burnum komple elden geçti. benim için en önemli olan şey zamanla burnumun deformasyona uğramamasıydı. Burun ucu bu sebeple çok önemli. özel bir yöntem uyguluyor doktorum burun ucuna. kıkırdak dokuyu çökmeye engel olacak şekilde uyguluyor. 2 yıl oldu ameliyat olalı. Hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
Bu arada kesinlikle iyi araştırmak gerekir doktoru. Herkese kolay gelsin :)))

nerde ne kadara yaptın bıraz açarmısın bu konuyu

nerde ne kadara yaptın bıraz açarmısın bu konuyu

Candy,

istanbul'da yaptırdım. Ben ameliyat olalı 2 yıl oluyor. o zaman daha uygundu tabii ama bildiğim kadarıyla şu anda 7000 TL'e yapıyor doktor bey ameliyatlarını. İsmi Op.Dr. Abdülkadir Göksel.

Neyi merak ediyorsun? Sorabilirsin.

Candy,

istanbul'da yaptırdım. Ben ameliyat olalı 2 yıl oluyor. o zaman daha uygundu tabii ama bildiğim kadarıyla şu anda 7000 TL'e yapıyor doktor bey ameliyatlarını. İsmi Op.Dr. Abdülkadir Göksel.

Neyi merak ediyorsun? Sorabilirsin.

ohh ne güzel umarım sonuna kadar memnun kalırsınız darısı benim başıma dıyım ben ankaradayım bende ameliyat olmak ıstıyorum param olamdıgı için devlet hastanesıne olmayı planlıyorum umarım bende sızın gıbı ıyı bır sonuç alırım:/ sorum var canım nasıl gectı ameliyatın ne kadar sonra düzene gırdı burnun pakiş kalkık mı nasıl doktoruna nasıl tarıf ettın ıstedıgın burnunu revızyon oldunmu hiç haa bıde kac yasındasın canım :D:D

ohh ne güzel umarım sonuna kadar memnun kalırsınız darısı benim başıma dıyım ben ankaradayım bende ameliyat olmak ıstıyorum param olamdıgı için devlet hastanesıne olmayı planlıyorum umarım bende sızın gıbı ıyı bır sonuç alırım:/ sorum var canım nasıl gectı ameliyatın ne kadar sonra düzene gırdı burnun pakiş kalkık mı nasıl doktoruna nasıl tarıf ettın ıstedıgın burnunu revızyon oldunmu hiç haa bıde kac yasındasın canım :D:D

Canım ben şu an 35 yaşındayım. 33 yaşında ameliyat oldum. Ben de devlet hastanesinde ameliyat olacaktım. Son anda fikrimi değiştirdim. Çünkü estetik ameliyat için doktorun rinoplasti eğitiminin olması şart. Tabii tecrübesi de önemli. Açıkçası devlet hastanesinde ameliyat olanlar var. Forumda yazıyorlar. Mutlu olanları da görüyorum ama ben güvenemedim. Iyiki de öyle yapmışım. Ben kredi çektim sağlığım ve güzelliğim için. Sonra revizyon ameliyatları daha pahalı ve zahmetli. Para durumunu tabiimi bilemem ama istersen ertele ve bu işin ehli bir doktora ameliyat ol. Naçizane tavsiyem sana. Burun baştan iyi görünmede sonradan çökmeler yaşayabilirsiniz Allah korusun. Uzun vadeli düşünmende fayda var.

Kızlar merhaba ...Benim burnum kemikli değil ucu ve kapakçıkları büyük.
Mutlaka bu operasyonu geçiren vardır.Sizden ricam doktor önerisi olan istanbulda.
Boğaziçine ulaştım fiyat cazip geldi orda bildiğiniz güvenilir doktor;
Varsa lütfen yazın kızlar deneyim bilgilerinizi benden eksik etmeyin..
Konuşup ücretsiz muayane olmuşsanız bile bekliyorum yorumlarınızı fiyat bilgiside tabi.. :ssz:

çevremde orada ameliyat olanlar var ama sonuçları tatmin edici değil...

Mutlaka bu operasyonu geçiren vardır.Sizden ricam doktor önerisi olan istanbulda.
Konuşup ücretsiz muayane olmuşsanız bile bekliyorum yorumlarınızı fiyat bilgiside tabi.. :KK14:

Konuşup ücretsiz muayane olmuşsanız bile bekliyorum yorumlarınızı fiyat bilgiside tabi.. :KK14:

ben burun ucu değil ama burun estetiği yaptırdım. Doktorum Belma Şahin'di. sonuçtan gayet memnun kaldım. Burun estetiğinde tavsiye edebilirim.

Back
X