Burun Ucu estetiği Hangi DOKTOR

aa canım sen komple olucaksın demek:43:benım gorustugum 2 doktorda ucunu törpülicez dedı sadece inş sorun olmaz..

Evet cnm 2 doktorda üstteki kemiklerde törpülenecek dedi
Ben sadece burun ucu düşünüyordum ama olmazmış üst kalın dururmuş
Tabiki doktorun dediğini uygulucam onlar daha ii bilir
İnşallah canım sende bende ii doktora denk geliriz

İstediğim burun Hazal Kaya Vede Benim burun :1:
$images.webp$hazal-kaya_130036047027860608_400x300_1.webp

Eklentiler

• $EBRU (27).webp
    $EBRU (27).webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 227
  • $EBRU (45).webp
    $EBRU (45).webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 257
  • $EBRU (45).webp
    $EBRU (45).webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleme:

kötu değil kızım , ama tabi insan takınca takılıyor
haklısın eğer ki sen mutlu olacaksan yaptır :36: sende benim gibi ağız kenarlarında çizgilerin var :( onlarda genetik :43: yapacak bir şey yok asıl orda ben kafayı taktım botox motox la hiç işim olmaz 24 yaşımda da vardı yaşla ilgisi yok onun ...
yarın yazarsın ne yaptın ok?
öptüm canim bye bye

kötu değil kızım , ama tabi insan takınca takılıyor
haklısın eğer ki sen mutlu olacaksan yaptır :36: sende benim gibi ağız kenarlarında çizgilerin var :( onlarda genetik :43: yapacak bir şey yok asıl orda ben kafayı taktım botox motox la hiç işim olmaz 24 yaşımda da vardı yaşla ilgisi yok onun ...
yarın yazarsın ne yaptın ok?
öptüm canim bye bye

Evet canım çok mutlu olacam :21:
O çizgiler aynen dediğin gibi genç kızlığımdan beri var onu takmıyorum
Saat 4 te randevu 12 gibi çıkarım ancak kocaelinden :1:
Bende öptüm cnm gelişmeleri yarın yazarım :80:

Son düzenleme:
Kizlar ben burun ucu estetigi oldum.bildigin rinoplasti gibi zor bir ameliyat torpu de yapildi. Ucret olarak da rinoplastiden farki yoktu ama tabi morluklarim daha insafliydi:)sislikse aynen rinolastide oldugu gibi sislik oldu

Bi de burun ucu en zoru aslunda iyi dr bulmadan yaptirmayin usta bi dr olsun her dr.un yaptigi burun ucu farkli oluyor cunku tarzina gore orneklerini gorup yaptirin burun ucu ameliyatinda kemikle oynama yapmadigi icin usta bi cerrah elinden cikmali.mesela emre ilhanin yaptigi burun ornekleri cok var bu sitede ben en cok onunkileri begeniyorum.ben ona olmadim keske olsaydim diorum

Emre İlhan'ı araştırın derim. Çok doğal ve güzel burunlar yapıyor. Burun sırtı ile ucunu çok iyi ayarlıyor.

Kızlar karar verdim ameliyat tarihim belli oldu
En yakın boş gün 31 ekim
Hasan Hüseyin Ceylan'a oluyorum :32:
Çokkkk mutluyum ve sabırsızım :21:

senin adına çok sevindim canım:52:darısı başıma inş..senden daha cok heyecan yaptım valla :1:

Mrb,

senin adına sevindim,,ben de burun ucu düşünüyorum ama bakalım daha çok araştırmalıyım :34:

Yokmu yardımcı olacak biri ?
Bilgilerinize çok ihtiyacım var kızlar :43: :ssz: :18:

slmm bende yaptırmak ıstıyorumm burun estetiği benım burnum kemerlı oldugu ıcın ıstıyorum size doktor nekadar fıyat vedı piyasadakı fiyatları bılmedığım için öğrenmek istiyorum

aranızda yaptıranlar varmı arkadaşlar cok araştırdım dolgu ile yapılanı varmış yardımcı olursanız sevinirim

aranızda yaptıranlar varmı arkadaşlar cok araştırdım dolgu ile yapılanı varmış yardımcı olursanız sevinirim

Dolgu ile burun ucu estetiği yaptıran Benim tanıdığım 4 arkadaş var. Zaten kadınlar klubünden de duyup yaptıranlar ve hatta resim yayınlayanlar dahi var. Hallerinden çok memnunlar. Durun bir bakayım da bulabilirsem size linkini göndereyim. Ankara bahçelievler 7. caddedeki Minerva Polikliniğinde Dr Mehmet Akgün var. İşlemi o yapıyor. 10 dakika içerisinde ameliyatsız istediğin görüntüyü alabiliyorsun.

Herkese merhaba,

bence burun estetiğinde en önemli yerdir burun ucu. Çünkü zamanla mandalla kıstırmışsın gibi bir görüntü oluşur. Hatırlarsanız şarkıcı Ceylan'ın burnunda olmuştu bi ara. Bunun için özel bir yöntem uygulanıyor. Ben burun ucu estetiği yaptırmadım. Burnum komple elden geçti. benim için en önemli olan şey zamanla burnumun deformasyona uğramamasıydı. Burun ucu bu sebeple çok önemli. özel bir yöntem uyguluyor doktorum burun ucuna. kıkırdak dokuyu çökmeye engel olacak şekilde uyguluyor. 2 yıl oldu ameliyat olalı. Hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
Bu arada kesinlikle iyi araştırmak gerekir doktoru. Herkese kolay gelsin :)))

Back
X