ben oldum ve fotoları ekledim eklı arkadslarım bakabılırler bi kaç gün sonra fotoları kaldıracam
bende olacağım araştırma içerisindeyim konuşulmuş ama fiyat bilgisi verilmemiş ayrıntılı bilgi verebilir mi olanlar ? ben sınavdan sonra ilgilenebilirim ancak bu hafta atlatıyorum sonra araştırmalarım doğrultusunda sizlerle her şeyimi paylaşırım arkadaşlar:)
bende olmadım daha olacagım 2 3 aysonra falan ama hala arastırıyorum fıyat burun yapısına ve doktora gore degısıyo ama nerde olmayı dusunuyosun ank ıst?
evet kızlar fıat yapılan işleme göre degişiyo amaa burunucu minımum 1750 maksımum 2 bin -2500 okadar yani daha fazlası tam estetık olur zaten..ama kemıge ellenılmedıgındn iyileşme dönemı cok kısa sürüyo
bende istiyorum bir kac uzman doktora resim yolladim bakalim tasarim sonuclarini bekliyorum .sende bilgi alirsan benide bilgilendir bende sana haber veririm...hoscakal
istanbul canım boğaziçi tıp merkezinde düşünmekteyim ama bakalım bende 2 3 aya düşünüyorum olmayı
ben bu yaz sonu bahara olacağım sanırım doktor arayışındayım3 doktor var aklımda birine olcağım umarım beklentimi karşılar
canım ya aman kaldırma fotoları mesaj sayım dolmadan bakamıyorum bı kac gun daha dursun lutfen lutfen
arkadaşlar şimdi ameliyatsız bi şey çıkmş iple kıkırdagı baglayıp burnu kaldırıyorlarmş google a yazın izleyin
bogaziçi tıp merkezi cok ucuza yapıo burnu ama cok fazla hasar verio burna arkdşlarım orda ameliyat oldu ama cok kötü oldu yüzleri
yakup avşarr tek =)
merhaba kızlar,ben estetik oldum 15 gün oldu,biraz şişim var ve buraya yeni üye oldum,ama burdan çok bilgi aldım ve Emre ilhana gittim,ve gaziantepteyim,çok memnun kaldım burnum biraz genişti ucu ama şuan şekil tam oturmadı 2 ay gibi dendi,resim yüklemeyi ögreniym hemen eski yeni yapıcam :)
yok mu ban cevap verebılcek kımsee
canım burun ucundaki kıkırdaklara eriyen ip geçirip ataç gibi burnun başlangıc kısmına takıolar artık ve bu operasyon 10 daka agrısız lokal anestezi altnda oluor bence araştr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?