Burun Ucu Estetiği (tip plasty)

Bu ameliyatı olan pek kişi yok sanırım forumda. Olanlar bir resim paylaşsa da görsek iyi olacak aslında

aynen öyle paylassalarda gorsek yada yorum yazsalar bu da yeterlı olur :)

bende olacağım araştırma içerisindeyim konuşulmuş ama fiyat bilgisi verilmemiş ayrıntılı bilgi verebilir mi olanlar ? ben sınavdan sonra ilgilenebilirim ancak bu hafta atlatıyorum sonra araştırmalarım doğrultusunda sizlerle her şeyimi paylaşırım arkadaşlar:)

bende olmadım daha olacagım 2 3 aysonra falan ama hala arastırıyorum fıyat burun yapısına ve doktora gore degısıyo ama nerde olmayı dusunuyosun ank ıst?

bende olmadım daha olacagım 2 3 aysonra falan ama hala arastırıyorum fıyat burun yapısına ve doktora gore degısıyo ama nerde olmayı dusunuyosun ank ıst?

istanbul canım boğaziçi tıp merkezinde düşünmekteyim ama bakalım bende 2 3 aya düşünüyorum olmayı

evet kızlar fıat yapılan işleme göre degişiyo amaa burunucu minımum 1750 maksımum 2 bin -2500 okadar yani daha fazlası tam estetık olur zaten..ama kemıge ellenılmedıgındn iyileşme dönemı cok kısa sürüyo

ben bu yaz sonu bahara olacağım sanırım doktor arayışındayım 3 doktor var aklımda birine olcağım umarım beklentimi karşılar

Son düzenleme:
bende istiyorum bir kac uzman doktora resim yolladim bakalim tasarim sonuclarini bekliyorum .sende bilgi alirsan benide bilgilendir bende sana haber veririm...hoscakal

arkadaşlar şimdi ameliyatsız bi şey çıkmş iple kıkırdagı baglayıp burnu kaldırıyorlarmş google a yazın izleyin

arkadaşlar şimdi ameliyatsız bi şey çıkmş iple kıkırdagı baglayıp burnu kaldırıyorlarmş google a yazın izleyin

malesef o burun ucu geniş olanlara delikleri büyük olanlara yapılmıyor sadece burnunda düşüklük varsa olabiliyor ve biraz riskli bir yöntem ayrıca sorular çıkıyor kesinlikle zamanla

bogaziçi tıp merkezi cok ucuza yapıo burnu ama cok fazla hasar verio burna arkdşlarım orda ameliyat oldu ama cok kötü oldu yüzleri

bu forumda burnu harika insanların çoğu orda yaptırmış ayrıca burun ucu estetiğinden bahsediyoruz arkadaşım 1000 2000 tl arası oluyor rinoplastiyle karıştırdın heralde?

merhaba kızlar,ben estetik oldum 15 gün oldu,biraz şişim var ve buraya yeni üye oldum,ama burdan çok bilgi aldım ve Emre ilhana gittim,ve gaziantepteyim,çok memnun kaldım burnum biraz genişti ucu ama şuan şekil tam oturmadı 2 ay gibi dendi,resim yüklemeyi ögreniym hemen eski yeni yapıcam :)

geçmiş olsun cnm aramıza hoşgeldin sende oldun kurtuldun inş istediğin gibi olur ve bu süreci sorunsuz atlatırsın zaman çok çabuk geçiyor benim bu ay tam 6 ay oldu

canım burun ucundaki kıkırdaklara eriyen ip geçirip ataç gibi burnun başlangıc kısmına takıolar artık ve bu operasyon 10 daka agrısız lokal anestezi altnda oluor bence araştr..

canım bu konuyla ilgili bana bilgi verirmisin nasıl nerden araştırabilirim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…