Burun Ucu Estetiği (tip plasty)

bi zahmet 1000 2000 tL arası olsun daha ne kadar isteyebilirler ki sonucta burun ucundan bahsedioruz

canım sen kaç günde toparlandın evreyi bana anlatırmısın ??:26:

iyileşme çok kısa sürdü amelıyattan yuruye yuruye cıktım o halde bi lokontada yemek yedım tabı uyusuklugun etkısıyle sadece tamponlar sıkıntı yaptı iki gün sonra hersyy gectı o kadar hıç morarma olmadı zaten şişlikte çabuk indi

Kraliçe,Bilge beye oldun mu ameliyatı.bn de olanlarla iletişime geçmeye çalışıyorum bu siteden, burun ucumu kaldırtmak istiyorum kemikte dıştan görünüşte bi sorun yok.Ama daha kbb uzmanı içte kemik eğriliği var dedi,olmuşken ikisini bir yaptırmak istiyorum.gülerken öne düşüyor burnum

anaaa bura nekadar yorum yazılmıs hıc gormedım ben gıttım malatyaya burun ucu amelıyatı olucam dıye malesef yapmadı bılge bey burun ucu benım senelerdır farketmedıgım kemerım varmıs tam burun amelıyatı oldum 6.ayın olcak ben cok memnunum burnumdan da hepınıze de guzel başarılı amelıyatlar dılıyorum okadar guzel olmus kı bazıları guzellıgını kıskanıp estetık onun burnu estetık dıye komık yorumlar yapıyo kıskanılıyo bıle bılge beye gıdebılıyosanız ona gıdın ellerı ınanılmaz yeteneklı sonra ılgılı sonra cok cok ıyııııı

cnm doktorun kim?

slm cnm bende bu aralar bende burun ucu ameliyatı olmaya kafayı taktımm ama fasla kişi bulamıyorum bu ameliyatıı geçirenn bende kemikte problem yok sadece burun ucum etli senden istediğim 1.sorum ameliyattan çıktıktan sonra keşke yaptırmasaydım diyeceğin bir ağrın oldumu 2.sorum ne kadara oldun? 3.sorum bana maille eski yenii fotonu gönderirmisin bana yardımcı olursan minnettar olurumm lütfennnnnn bana yardımmmmmmm etttttt kimseyi bulamıyorum bu ameliyata dair video bile yokkkkkkkkk kafayıııııı yicemmmmmmmm

slm cnm bende bu aralar bende burun ucu ameliyatı olmaya kafayı taktımm ama fasla kişi bulamıyorum bu ameliyatıı geçirenn bende kemikte problem yok sadece burun ucum etli senden istediğim 1.sorum ameliyattan çıktıktan sonra keşke yaptırmasaydım diyeceğin bir ağrın oldumu 2.sorum ne kadara oldun? 3.sorum bana maille eski yenii fotonu gönderirmisin bana yardımcı olursan minnettar olurumm lütfennnnnn bana yardımmmmmmm etttttt kimseyi bulamıyorum bu ameliyata dair video bile yokkkkkkkkk kafayıııııı yicemmmmmmmm

canm kusura bkma yenı gordum calısıyorum oyuzden cok fırsatım olmuyor ben burun ucu amelıyatına nıyetlenıp gıttm ama bellı belırsız bı kvıs vrmıs burnumda doktrm tm burun amelytı yaptıı benım burun agrım hıc olmadı desem yerıdır ama enfeksıyon kaptıgım ıcın cok sıkıntılı gunler gecırdım ha soyle bı agrım vardı basımı one egemedım uc haftaya yakın basım agır gelıyodu kı bu cok normaal zor bı amelıyt ama ınan hıc mı hıc burun agrısı amlyttn snra olmadı sonrasında da pısman ettırcek cok sukur agrım sızım olmadı ben hıc ucret odemedım amelıytıma devlet karsıladı malatya da bılge beye amelıyat oldum sen bana ozelden maıl adresını yaz gonderırım tabıkıdeeee sımdıde burnumdan cok memnunm ıyıkı olmusummmm

cnm sen tamm burun ameliyatı olmuşsun ben burun ucunu yaptırdınn sandımm oyleysee fotolarına gerekk yok verdiğinn bilgi içn çoook teşekkürrrrrr ederimmm:)burnunu güle güle kullan

Burnumun sadece ucu düşük elimle kaldırdıgımda gayet güzel bir burun ortaya çıkıyor bu nedenle rinoplastı olmak istemiyorum ve korkuyorumda. tip plasty hakkında bilgi almak istiyorum yaptıran ve bilgi sahibi olan arkadaslarım bilgi verirse çok sevinecegim birde bu konuda en iyi doktor kimdir yardımcı olursanız sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…