burun ucu yapılan iğneyle küçülebiliyomuş, bunu bilen varmı

bunu bilseydim asla yaptırmazdım. iğne yapılan yerde renk açıklığı var. ve orası pütür pütür. :(

barış bey tavsiye etmiyor demiştiniz yine de oldunuz mu iğne. üzüldüm belki geçicidir sizinki. malum berbat bir hasta doktor ilişkisi var ülkede. ödem iğnesi deniyor ama nasıl işe yarıyor bu iğne ne var içinde. etkisi nedir. hiç bir şey söylenmiyor. kortizon yan etkisi bol olan bir şey neticede. hasta nerden bilebilir ki? en azından seçme şansı olmalı. doktorlara ya da modern tıpa körü körüne güvenmemek lazım. araştırmak soruşturmak lazım. geçmiş olsun.

barış bey tavsiye etmiyor demiştiniz yine de oldunuz mu iğne. üzüldüm belki geçicidir sizinki. malum berbat bir hasta doktor ilişkisi var ülkede. ödem iğnesi deniyor ama nasıl işe yarıyor bu iğne ne var içinde. etkisi nedir. hiç bir şey söylenmiyor. kortizon yan etkisi bol olan bir şey neticede. hasta nerden bilebilir ki? en azından seçme şansı olmalı. doktorlara ya da modern tıpa körü körüne güvenmemek lazım. araştırmak soruşturmak lazım. geçmiş olsun.

hayır. olmadım. kendi doktorumdan memnun olmadığım için barış beye muayene oldum. o da yaptırma iğne dedi. 1 sene bekle ameliyat sonucunu dedi.

bu arada iki açıdan farklı gözüküyor burnum. çünkü yamuk! sağ kısmım daha şiş. oraya iğne yapıldı güya şişliği insin diye ama eski tas eski hamam hala!!!!

bu arada iki açıdan farklı gözüküyor burnum. çünkü yamuk! sağ kısmım daha şiş. oraya iğne yapıldı güya şişliği insin diye ama eski tas eski hamam hala!!!!

Bahar merhaba

sen kime ameliyat oldun?Birde bu bahsedilen iğneyi mi yaptırdın?Arkadaşlık teklifi yolluyorum fotolarını görmeyi çok isterim...bende ameliyat için fellik fellik dr.araştırıyorum.kafayı yememe az kaldı.yardımcı olursan çok sevinirim...
sevgiler ege

yani bu iğne kötü bi sonucada neden olabilirmi, yani midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi bi şey yaşarmıyım, dr ameliyattan sonra beni görmedi, asistanı önerdi, vede ben kalın derilym sorunlarım ondan kaynaklanıyo olabilr haklısınız, çünkü konuştuğum asistan ameliyata burununuzu kapatığımızda çok güzel bi burundu vede kibardı, yüzünüzede çok yakışımıştı diyo, ama ben bakınca çok kaba geliyo, asistanı bana biz ameliyata burnu kapatığımızda şimeden önceki halini görüyoruz dedi, yani sonuç o hali olacakmış diyor.

keşke o kapattıkları an kanları temizleyip bir resim çekseler insanlara verseler...

arkadaslar vatana millete hayırlı ve de ugurlu olsun,o kadar atıp tuttum ama ben de kortızonumu yemeden duramadım:)) sevimli ödemlerim fazla direncli cıktıgı icin doktorum minnacık bi kortızon dokundurması yaptı burnuma,bugun ıtıbarıyle...yasmin280,bahardoganay ben de sizin kervana katıldım;) ama canım cok yandı ya,bı de hemen sısverdı .doktorum ,kalın derılı oldugum ıcın enjektoru batırırken bıle zorlandı:(( bındık bı alamete gıdıyoruz bılmedıgımız yere,sonu hayır olur ınsallah???

Bahar merhaba

sen kime ameliyat oldun?Birde bu bahsedilen iğneyi mi yaptırdın?Arkadaşlık teklifi yolluyorum fotolarını görmeyi çok isterim...bende ameliyat için fellik fellik dr.araştırıyorum.kafayı yememe az kaldı.yardımcı olursan çok sevinirim...
sevgiler ege

sıradan bi kbbciye oldum. evet o iğneden yapıldı ama bir işe yaramadı. pişmanım yaptırdığım için. ben sana doktor önereyim: emre ilhan-barış çakır.

arkadaslar vatana millete hayırlı ve de ugurlu olsun,o kadar atıp tuttum ama ben de kortızonumu yemeden duramadım:)) sevimli ödemlerim fazla direncli cıktıgı icin doktorum minnacık bi kortızon dokundurması yaptı burnuma,bugun ıtıbarıyle...yasmin280,bahardoganay ben de sizin kervana katıldım;) ama canım cok yandı ya,bı de hemen sısverdı .doktorum ,kalın derılı oldugum ıcın enjektoru batırırken bıle zorlandı:(( bındık bı alamete gıdıyoruz bılmedıgımız yere,sonu hayır olur ınsallah???

msne bakıyorum bakıyorum yoksun. nerelerdesin? burnun nasıl ? ben hamileyim biliyor musun... çok zor şeyler yaşıyorum...

pigme sen benim burnu görmüştün benimkisi nasıl sence kalın derili mi?

baharcım,ozledim seni valla:(( su bsayarıma bı kavusayım uzun uzun burun dedıkodumuzu yaparız:) catlover,gordugum kadarıyla senınkı ne ınce ne kalın derılı ıdı.kucuk bı kemık sorunu olan ,doktorların en sevdıgı burun tıpı,cok ıdeal yanı.

ya kızlar lutfen ayrıntı verın cokmu kötu oluyor ıgneden sonra...???nasıl renk degiikliği oldu canım ya?benım burnumun sağında şiş kaldı gıtmıyooo....ofoffffff

hanımlar,güzel bi haberim var;igneden sonra burnum düzeldi gibi.enteresan bi şekilde ödemler dağılmaya başladı ve şişler iniyo gibime geliyo.artı renk değişimi,ciddi bir doku kaybı falan da olmadı.sanırım mart gibi tekrar yaptırcam,çok sevdim bu kortizonu:P
p.s:arkadaşlar!benim böyle ,'sevimli kortizonum' muhabbetlerime bakmayın.zira gelişigüzel steroid kullanımının ciddi yan etkileri var.doktor gözetiminde ,kontrollu kullanımı gerekiyo.onu da dipnot olarak belirteyim;)

ya kızlar lutfen ayrıntı verın cokmu kötu oluyor ıgneden sonra...???nasıl renk degiikliği oldu canım ya?benım burnumun sağında şiş kaldı gıtmıyooo....ofoffffff

mesela burnum kızarıyor. orası bembeyaz böyle bombeli duruyor. kabartı gibi. arı sokmuş gibi...

kendi eliyle insan burnunun içine nasıl ettirir bkz ben. eski yamuk burnumu özlüyorum. gerçi hala yamuk ama en azından eskisinde bir mana vardı. bunda hiçbişi yok... delikleri büyüklü küçüklü. ince uzun altı yamuk ama bir tuhaf yamuk. sağı göçük solu şişkin. ben anlamadım bu işten birşey. elaleminki fıstık gibi oluyor da benimki niye böyle? bir de hamile olduğumu öğrendim. kafamda evde bir sürü dert. hangi birine yanayım ben bilmiyorum ki.

Son düzenleme:
baharcım,harbiden denk gelemiyoruz bi turlu ama benden kaynaklı.bu aralar işlerim karmakarısık o nedenle cok sık nete gelemedim.küsmece yok cicim:)sanırım ben mart gibi tekrar kortizon yicem:)

baharcım,harbiden denk gelemiyoruz bi turlu ama benden kaynaklı.bu aralar işlerim karmakarısık o nedenle cok sık nete gelemedim.küsmece yok cicim:)sanırım ben mart gibi tekrar kortizon yicem:)

cnm malesef özel msj hakkım yok, yazdığım mesajlara bakarsan eğer sorunun cevabını bulabilirsin :)

Kızlar benim de sol tarafımda bir ödem var 1 yıl oldu hala inmedi. kortizondan korkuyorum çnkü bir kere renk değişimi oldu baharınki gibi sizce ne yapayım ?

ödem indirici denilen iğne steroid yani kortizon iğnesi. renk değişikliği, atrofi(doku erimesi) ,kılcal damarlar vb. gibi yan etkileri olabilir diye çoğu doktor yanaşmıyor.zaten bir kere değil ayda bir , bir kaç kere yapılıyor. yabancı forumlarda bu yüzden burnu mahvolmuş insanlar var. kalın derili burunlarda bazen ödem dağılamayarak skar dokusuna dönüşüyor bunun için yapılıyor. ben de kalın deriliyim ve şişliğim uzun sürdü. hatta 2 yılı buldu diyebilirim sabırlı olmanızı öneririm.

Bir sorum olacaktı size, ben de kalın derili bir burna sahibim. Bugün ameliyatımın 17. günü bitti. burnunuzun son şekli alması 2 yıl sürmüş sanırım, bu süre içinde ne kadar küçülme oldu? burun ucunda nasıl bir değişim oldu? gözle görülür düzeyde mi yoksa belli olmayacak kadar az mı? cevap verirseniz çok mutlu olurum. koca bir burunla kala kaldım yine :(

Bir sorum olacaktı size, ben de kalın derili bir burna sahibim. Bugün ameliyatımın 17. günü bitti. burnunuzun son şekli alması 2 yıl sürmüş sanırım, bu süre içinde ne kadar küçülme oldu? burun ucunda nasıl bir değişim oldu? gözle görülür düzeyde mi yoksa belli olmayacak kadar az mı? cevap verirseniz çok mutlu olurum. koca bir burunla kala kaldım yine :(

Koca burun demek için daha çooook erken naaptın sen :)) kime ameliyat oldun..foto eklermisin? İnce derili lerde bile 1 ayda inio şişler(tam deil, sadece güzel bir form alıyor)

Back
X