burun ucu yapılan iğneyle küçülebiliyomuş, bunu bilen varmı

Koca burun demek için daha çooook erken naaptın sen :)) kime ameliyat oldun..foto eklermisin? İnce derili lerde bile 1 ayda inio şişler(tam deil, sadece güzel bir form alıyor)

Resim ekleyemiyorum canım ya, deli olucam, hata oluştu diyor ekleme yaparken .Aslında burdaki arkadaşların fikrini almayı çok istiyorum. Benim doktorum Fahri Mola, İzmirde kendisi. Alçım çıktığında gözüme güzel görünmüştü burnum, acaba bana mı bi anlık öyle geldi. Sonrasında koca bir burun oldu.

Resim ekleyemiyorum canım ya, deli olucam, hata oluştu diyor ekleme yaparken .Aslında burdaki arkadaşların fikrini almayı çok istiyorum. Benim doktorum Fahri Mola, İzmirde kendisi. Alçım çıktığında gözüme güzel görünmüştü burnum, acaba bana mı bi anlık öyle geldi. Sonrasında koca bir burun oldu.

Masaj ödemlerin atılmasına çok yardımcı oluyor.. Masaj berdimi dr un? Sabah kalkınca kocaman bir burnum oluyor :)) doktorumun dediği şekilde yapıorum 10 dakika sonra normal haline dönüyor..

Masaj ödemlerin atılmasına çok yardımcı oluyor.. Masaj berdimi dr un? Sabah kalkınca kocaman bir burnum oluyor :)) doktorumun dediği şekilde yapıorum 10 dakika sonra normal haline dönüyor..

Doktorum masaj vermedi, kendi kendime de yapamam ki. Sabır sabır sabır, ne yıpratıcı bir süreç.

Bir sorum olacaktı size, ben de kalın derili bir burna sahibim. Bugün ameliyatımın 17. günü bitti. burnunuzun son şekli alması 2 yıl sürmüş sanırım, bu süre içinde ne kadar küçülme oldu? burun ucunda nasıl bir değişim oldu? gözle görülür düzeyde mi yoksa belli olmayacak kadar az mı? cevap verirseniz çok mutlu olurum. koca bir burunla kala kaldım yine :(

benim çok değişti ilk 1 yıl özellikle ucu. daha çok erken moralinizi bozmayın.

Merhaba bende daha önce estetik ameliyat oldum bu sene üzerinde hafif kemik cikintisi oldu bende çok rahatsız olduğum için o kemiği torpulettim 2 ay oldu ama hala torpulenen yerde cikinti var doktorla konuşuyorum ödem diyor bi kaç ay daha beklemen gerek Dior ama ben çok sabirsizim eylülde de dugunum olucak düğün olmadan burunla ilgili tüm sıkıntılarimdan kurtulmak istiyorum doktora söyledim kortizonlu iğne yapariz ama en azindan 3 ay bitsin dedi daha önce yaptıranlar olmuş sanirim simdi ne durumdalar yaptirayimmi hic bi bilgim yok bu iğneyle ilgili pişman olurmuyum ne diosunuz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu iğne işi çok sakat geldi bana...:26:

ameliyatta bir halt edemedik, iğne vura vura içeridekileri eritelim, burnu küçültelim...:20:

Bilmiyorum kafam çok karisti bu ödem kendiliğinden gececek gibi durmuyor masaj yapiorum kremle çok güzel oluyor masaj i birakiorum yine eski haline donuyor kafayi yicem:(:what::confused::sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ameliyatımın üzerinden 8,5 ay geçti.. Doktorum dün burun ucuma iğne yaptı.. Skar doku için dedi.. Üç hafta içinde etkisini gösterirmiş ..

değişikliklerden bizi de haberdar et canım.belki ben de yaptırabilirim.tabi doktorum yapar mı bilmiyorum.
Canım senin yorumunu görünce çok şaşırdım. Senin ihtiyacın yok ki iğne ye filan. Ameliyattan sonraki günlerde bile çok şiş değildi senin burnun.. Neden düşündün ki iğne yi?

burun ucumda hala şişlikler var.yan profilimden çok belli oluyor.belki bu iğne yok eder o şişliği.senin burnun nasıl oldu.iğneden sonra bir değişiklik oldu mu?

burun ucumda hala şişlikler var.yan profilimden çok belli oluyor.belki bu iğne yok eder o şişliği.senin burnun nasıl oldu.iğneden sonra bir değişiklik oldu mu?
Doktor üç haftada etkisi belli olur dedi. Bekliyorum merakla. Sanırım çok umutluyum.. Eğer faydası olmazsa çok üzülücem..

evet böyle bir şey var
çok çok kalın derili olup estetik olan biriyle görüşmüştüm
ödemi çok fazlaydı 7 ay geçmesine rağmen dr u söylemiş ona burun ucunu küçültmek içn iğne yapacağım diye

Kalin deriliyim ve 10. Ayimda sisliklerim hala çok fazlaydi. Doktorum kortizon ignesi yapti, açikcasi cok buyuk bi fark beklemeyin. Bende hafif incelme oldu ama hala ödemim var.

Bende kalın dertliyim.Ameliyat olalı 1.5 ay oldu bir ara aşırı şişti.Sonra estetikten sonra verdikleri alerji ilacı varya onu düzenli kullanmamıştım.Onu içtim sabah bi kalktım inmiş burnum çok ilginç...Tabi bu benim bünyemle alakalı bir şey olabilir .

Back
X