burun ucu yapılan iğneyle küçülebiliyomuş, bunu bilen varmı

Bende kalın dertliyim.Ameliyat olalı 1.5 ay oldu bir ara aşırı şişti.Sonra estetikten sonra verdikleri alerji ilacı varya onu düzenli kullanmamıştım.Onu içtim sabah bi kalktım inmiş burnum çok ilginç...Tabi bu benim bünyemle alakalı bir şey olabilir .
Kalın dertli yazmışım kalın derili demek istedim

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar, ben de 6.ayımda bu iğneden oldum, yan etkileri var dozajın çok iyi ayarlanması gerek bence, ilk 3-4 gün burun çok şişiyor sonra hızlıca inmeye başlıyor, ben çok faydasını gördüm, iğneden önce ben de okudum bir çok şey, doktoruma da sordum, dozaj iyi ayarlansa bile risk her zaman var, bünye de tepki verebilir bu ilaca bu bir risktir ve ben aldım riski. unutmayın ki yapacağınız her şeyin mutlaka bir riski var, ameliyat zaten en büyük riskti sonrası da aynı şekilde. dr unuz ne kadar iyi olursa olsun her şey doktorun elinde değil, hiçbir doktor da asla ve asla kötü sonuçlanacak bir hamle yapmak istemez, hiçbir şey garanti değil. herkese geçmiş olsun.

yani bu iğne kötü bi sonucada neden olabilirmi, yani midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi bi şey yaşarmıyım, dr ameliyattan sonra beni görmedi, asistanı önerdi, vede ben kalın derilym sorunlarım ondan kaynaklanıyo olabilr haklısınız, çünkü konuştuğum asistan ameliyata burununuzu kapatığımızda çok güzel bi burundu vede kibardı, yüzünüzede çok yakışımıştı diyo, ama ben bakınca çok kaba geliyo, asistanı bana biz ameliyata burnu kapatığımızda şimeden önceki halini görüyoruz dedi, yani sonuç o hali olacakmış diyor.

Merhaba burnunuz duzeldimi aradan vakit gecmis ayni sorunlar bendede var sizin yardimlariniza ihtiyacim var donus bekliyorum🙏🏻🙏🏻

Kalin deriliyim ve 10. Ayimda sisliklerim hala çok fazlaydi. Doktorum kortizon ignesi yapti, açikcasi cok buyuk bi fark beklemeyin. Bende hafif incelme oldu ama hala ödemim var.
Mehaba suan durumunuz ne bu igneyi yaptirdiktan sonra burnunuz zamanla tekrar sistimi cvplarsaniz cok sevinirim

benim de burnuma iğne yapıldı yaklaşık 3. ayda falan. iğne yapılınca biraz küçülme oldu ama hala uc kısmında ödem var . tekrar gidicem. doktor geçmezse tekrar iğne yapacağını söylemişti çünkü...
O igneden sonra tekrar sistimi bununuz zamanla

Back
X