Bastırınca ses geliyor mu? Bir arkadaş vardı, bastırınca ses geldiğini ve şiş olduğunu söylüyordu. Doktor kıkırdak yerine oturmamış demiş ve 6. ayda küçük bir ameliyatla kıkırdağı ittirip yerine oturtacağını söylemiş.burun sırtı yanlarım ödem değilmiş.. doktorum tüm gücümle bastırmamı o kemikleri içe göçürmemi istedi .. burnumda bir değişme var gibi daha ince daha biçimli görünüyor ama uyuyup uyanınca eski haline dönüyor . Birde burnuma bu kadar şiddetli bastırırken derime zarar vermekten korkuyorum. Şimdi bunu yaptım yaptım ilerde fayda etmeyeceğini söyledi doktorum . Benim gb burun yan duvarları geniş olan var mı ?
burun sırtı yanlarım ödem değilmiş.. doktorum tüm gücümle bastırmamı o kemikleri içe göçürmemi istedi .. burnumda bir değişme var gibi daha ince daha biçimli görünüyor ama uyuyup uyanınca eski haline dönüyor . Birde burnuma bu kadar şiddetli bastırırken derime zarar vermekten korkuyorum. Şimdi bunu yaptım yaptım ilerde fayda etmeyeceğini söyledi doktorum . Benim gb burun yan duvarları geniş olan var mı ?
Ameliyat olalı ne kadar oldu ki?Benim burun önden niye eskisinden daha kalın !????
10 ay birde hep tikali sismi hala anlamadimki ???Ameliyat olalı ne kadar oldu ki?
Doktoruna sor istersen 10 ay boyunca çoktan incelmesi gerekiyordu10 ay birde hep tikali sismi hala anlamadimki ???
Ses gelmiyor ama bazen damar gb yumuşak şeyleri eziyorum gibi oluyor . Keşke Benimde kıkırdak olsa bildiğin burun kemiği hemde taş gb . En kötü ihtimal ameliyatla içe Çökertcem dedi.Bastırınca ses geliyor mu? Bir arkadaş vardı, bastırınca ses geldiğini ve şiş olduğunu söylüyordu. Doktor kıkırdak yerine oturmamış demiş ve 6. ayda küçük bir ameliyatla kıkırdağı ittirip yerine oturtacağını söylemiş.
Kemikler şişmiş kalınlaşmış olabilir sende Benim gb yap diyecem ama burun duvarını çökertebilirsin .Benim burun önden niye eskisinden daha kalın !????
Burdaki alman doktoru dediki inceltilmedi ondan kalin duruyo önden eski burnum inceydi sirtiKemikler şişmiş kalınlaşmış olabilir sende Benim gb yap diyecem ama burun duvarını çökertebilirsin .
Bana bi foto atsana cerenBurdaki alman doktoru dediki inceltilmedi ondan kalin duruyo önden eski burnum inceydi sirti
Benimde bir tarafta şişlik var ve banada doktorum bastırarak masaj yapmamaı söylrdi fakat kıkırdak gibi bişi ses geliyor bastırınca içeri giriyor ama bu seferde kemer kısmında şişlik oluşturuyor yani ödem değil belliki.6 ay sonra kontrole gidicem bekliyorumburun sırtı yanlarım ödem değilmiş.. doktorum tüm gücümle bastırmamı o kemikleri içe göçürmemi istedi .. burnumda bir değişme var gibi daha ince daha biçimli görünüyor ama uyuyup uyanınca eski haline dönüyor . Birde burnuma bu kadar şiddetli bastırırken derime zarar vermekten korkuyorum. Şimdi bunu yaptım yaptım ilerde fayda etmeyeceğini söyledi doktorum . Benim gb burun yan duvarları geniş olan var mı ?
Sese takılma bence canım dediği gb yap içe girsin ora .. ben doku zedelemektedir korkuyorum normal basma değil benim bildiğin abanıyorumBenimde bir tarafta şişlik var ve banada doktorum bastırarak masaj yapmamaı söylrdi fakat kıkırdak gibi bişi ses geliyor bastırınca içeri giriyor ama bu seferde kemer kısmında şişlik oluşturuyor yani ödem değil belliki.6 ay sonra kontrole gidicem bekliyorum
Ya inşaAllah 1 yıl sonra boşa üzülmüşüz deriz.mucize bekliyorum artık..Sese takılma bence canım dediği gb yap içe girsin ora .. ben doku zedelemektedir korkuyorum normal basma değil benim bildiğin abanıyorum
inşallah öyle deriz yoksa hem maddi hem manevi zarar .. şu 1.ayında burnu iyi olupta hayatına dönenlere imreniyorumYa inşaAllah 1 yıl sonra boşa üzülmüşüz deriz.mucize bekliyorum artık..
Aynenn ya gün geçtikçe güzelleşen var hiç sorun yaşamayan işte şans..1 yıl sonra kavislenip ucu kalkanı bile gördüm nette keşke öyle bi mucizede bize vursa dicem ama onlarda bu tarz garip şekilsiz şişlikler yoktu.beklemekten başka çare yok.5.aydan sonra çok bişey değişeceğini sanmıyorum kendi adıma.inşallah öyle deriz yoksa hem maddi hem manevi zarar .. şu 1.ayında burnu iyi olupta hayatına dönenlere imreniyorum
Sorununuz düzeldi mi?Benimde bir tarafta şişlik var ve banada doktorum bastırarak masaj yapmamaı söylrdi fakat kıkırdak gibi bişi ses geliyor bastırınca içeri giriyor ama bu seferde kemer kısmında şişlik oluşturuyor yani ödem değil belliki.6 ay sonra kontrole gidicem bekliyorum
Son durumunuz nedir aynı sorun bende de var ne yaptınız?Benimde bir tarafta şişlik var ve banada doktorum bastırarak masaj yapmamaı söylrdi fakat kıkırdak gibi bişi ses geliyor bastırınca içeri giriyor ama bu seferde kemer kısmında şişlik oluşturuyor yani ödem değil belliki.6 ay sonra kontrole gidicem bekliyorum
inşallah öyle deriz yoksa hem maddi hem manevi zarar .. şu 1.ayında burnu iyi olupta hayatına dönenlere imreniyorum
Son durumunuz nedir ?Benimde bir tarafta şişlik var ve banada doktorum bastırarak masaj yapmamaı söylrdi fakat kıkırdak gibi bişi ses geliyor bastırınca içeri giriyor ama bu seferde kemer kısmında şişlik oluşturuyor yani ödem değil belliki.6 ay sonra kontrole gidicem bekliyorum
Hayır aynı duruyorSorununuz düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?