Burun zaman geçtşkçe değişiyor mu?

ya evet seninde enteresan gelmiyomu ben mesela ne olursa olsun yamuk durmaması gerektiğini düşünüyorum. Hani ne kadar şiş olursa olsun böyle olmaması gerekiyordu. Sonuçta şiştir geçer ama bana enteresan geliyo hani nekadar şiş olursa olsun böyle durur mu ya? o şişler inince burun ucu toparlanıcakmı yani bana biraz garip geliyor açıkçası :43:

Kızlar aynı sorun bende de var.Burnumun ucunun sol tarafı,sol deliğin üstü sağa göre oldukça şiş şuan.Bandajım daha dün çıktı.Alçım çıkalı da 9 gün oluyor.Bu normal bir durum diye düşünüyorum.Yamuk duruyor şuan bu şişlikten dolayı;fakat anladığım kadarıyla endişe etmeye gerek yok.Şayet önerildiyse masajlarla ve de zamanla geçiyor.

benimde şiş sorunu var 25 gün oldu acaba incekmi ininc burun şekil değiştirirmi beklicez artık

burun ucunun indiği kesin. eskısı kadar olmuyo tabı ama amelıyattan sonrakı gunlerdekı gıbı kalkıklık kalmıyo

kızlar şunu söyleyim benim burnum 3 senelik ve zamanla tabiyki değişti daha güzel ve doğal bir burun oldu. oturdukca zamanla güzelleşiyor burun ucu tabi ilk zamana göre cok azda olsa iniyor ama ilk zamanı gibi sert ve kalkık olmaz daha güzel ve daha doğal bir burun oluyor endişe etmeyin yani kızlar:)

kızlar şunu söyleyim benim burnum 3 senelik ve zamanla tabiyki değişti daha güzel ve doğal bir burun oldu. oturdukca zamanla güzelleşiyor burun ucu tabi ilk zamana göre cok azda olsa iniyor ama ilk zamanı gibi sert ve kalkık olmaz daha güzel ve daha doğal bir burun oluyor endişe etmeyin yani kızlar:)

Peki burun ameliyattan önceki yani o doğal halindeki yumuşaklığına geri dönebiliyor mu? Yoksa hep bir sertlik kalıyor mu?

Tabiki değişir.. Burun ameliyattan sonra tam olarak 6-7 ay sonra şeklini alır ve oturur ayrıca şişlikler tamamen yok olur.. yani ilk 1-2 ay şiş olur ama rahatsız edici bi şişlik değil bu genelde sadece kendin hisseder ve farkedersin insanlar çok anlamaz.. ayrıca burun tam şeklini aldığında daha güzel olur kalem gibi kusursuz güzel ımmmm =) ameliyat sonrası burun masajı da çok önemlidir mutlaka hergün buruna masaj yapılmalı.. Ama sorunun en önemli cevabıda şudur ki ; doktorum hep derdi.. önemli olan doğru doktor, doğru hasta =) Estetik olacaksanız mutlaka en iyi doktoru bulun şakaya gelmez..daha sonra tekrar tekrar ameliyat olmak istemez kimse sonuçta..

benim 29.günüm oldu ve şöyle bişey soracam.benim burnumun ucu düşüktü ve de eğrilik vardı aynı zamanda nefes problemleri falan.şimdi ucu düşük değil ama burun ucumun üst kısmı ile sırt kısmında biraz farrk var.yani üst kısmı biraz dah yüksekte.masaj yapınca iniyo.acaba zamanla üstteki şişlikler inecek mi.lütfeeeeeeeeeeen yardım edin kafayı yicem.

kızlar bnm de dün alçım alındı bant takıldı burnumun üzerinde hafif bi tümsek çıkıntı var inermi masjla yoksa kalıcı bi problemi hafif şiş burnum inerse belirginleşirmi yoksa kaybolurmu böyle bi problemle karşılaşan varmı ?????:44::44::44:

kızlar bnm de dün alçım alındı bant takıldı burnumun üzerinde hafif bi tümsek çıkıntı var inermi masjla yoksa kalıcı bi problemi hafif şiş burnum inerse belirginleşirmi yoksa kaybolurmu böyle bi problemle karşılaşan varmı ?????:44::44::44:

kime ameliyat oldunuz?

Peki burun ameliyattan önceki yani o doğal halindeki yumuşaklığına geri dönebiliyor mu? Yoksa hep bir sertlik kalıyor mu?

şuanda benim 3 sene olduğundan tamamen eskisi gibi yumuşak sertlik felan yok doğal burun gibi canım merak etme zaman içinde değişiyor

yok canım kalmaz o erir gider masaj cok faydalı doktorunun dediklerini uygula kalmaz

Bi de şey dıcem bu 9 ay suresınde aşağı ındımı senın ben ınsın dıye aşağık çekıodum çekmesem mı acaba ne kadar ındı yanı farkedılebılır bır ınış oldu mu :9 garıp bır soru oldu ama :)

1 ay oldu ameliyat olalı. Berbat hissediyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. alçıdan çıktığında büyük gibiydi. Kısa sürede şişler indi fakat küçüldükçe burun ucu da kalktı . Hiç istemediğim şekilde önden burun deliklerim görünüyor, çok cenahım. Bir kaç ay içinde burun ucu düşer mı delikler görünmez hale gelir mı tecrübesi olan varsa lütfen paylaşın arkadaslar

İ

1 ay oldu ameliyat olalı. Berbat hissediyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. alçıdan çıktığında büyük gibiydi. Kısa sürede şişler indi fakat küçüldükçe burun ucu da kalktı . Hiç istemediğim şekilde önden burun deliklerim görünüyor, çok cenahım. Bir kaç ay içinde burun ucu düşer mı delikler görünmez hale gelir mı tecrübesi olan varsa lütfen paylaşın arkadaslar

İ

İnecek inecek, o kadar inecek ki, inmesin diyeceksin. Ağlama boşuna yüzünü gözünü şişirme o nedenle. zaten ödem var her yerinde:)

İ

Nerede ameliyat olmuştunuz acaba? Şişleriniz indimi tamamen ?

İ
Merhaba mesajın üzerinde. Yıllar geçmiş ama bende yenş ameliyat oldum ince derili bi yapım var ikş hafta oldu yüzümde herhangi bir şişlik yok ama burun ucun kalkık olmuş yani sanki orası bınbelş yapılmış zamanla inermi sizinde kalkık olması gibi bir sorununuz varmış şu an nasıl burnunuz cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar çok merak ettğim birşey var.Burun ameliyatından sonra zaman geçtikçe şekil bariz bir şekilde değişiyor mu?Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım benim 1.ay 2. ay birbirinden çok farklıydı dedi.Yani diyelim ameliyattan sonra ilk ay güzel bir burun var ama şiş sonra şişler indikçe yamulma falan olabiliyo mu?yardımcı olusanız çok sevinirim.
Bende tam tersi oldu. Ilk gunler patetes gibi sis burunla gezdim. Ustelik kemer filan kalmis gibi duruyordu. Doktorum bana 4 ay sonra sislikler inecek demisti, tam dedigi gibi oldu.
4 ay oldu inanilmaz kucucuk tam istedigim gibi dogal bir burnum oldu.
Ben ameliyat oncesi, nasil bir burun yakisir diye saatlerce aynaya baktim.
Yuzum yuvarlak oldugu icin, sivri, kalkik bir burun bana yakismazdi.
Onemli olan yuzumuze yakisan bir burun olmasi.

Back
X