• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun

Canim ya resimde daha duzgun cikmis ama alci cikinca o kadar uzuldum sok oldum cok buyuk geldi ayrica burnumun diregi sanki kalin. Gerci dokunca hic hissetmiyorum acaba kndi dokumdan mi yapti silikon mu nasıl anlarim bunu
hiç bilmiyorum doktorunuza dönüş yapın bence bir sorun bunu...

Ya moralinizi bozmak istemem ama his güzel değil burnunuz.

Bence burnu güzel olmuş sadece çok fazla sis gördüm heleki burun ucu top gibi sis onlar belli. Sana gelince yeni ameliyat olmuş morale ihtiyacı varken senin böyle haset dolu sözlerinin amacı ne anlamadım. Bide doğru soylesen gam yemicem.
Ameliyat olan kisiyede son sözlerim canım sıkma canini bıçak altına yattin mucize bekleme bi anda hersey olup bitmez. Sende olmadan önce biliyodun ameliyat süreçlerini. Araştırıp oldun sonuçta. Azcık sabret insin o odemler. Hem burnunun şu hali bile güzel. Sırf kalın diye bi daha bıçak altına yatma mahfedersin o burnu. Hem demekki sana en uygun olanı buymus. Biraz iyi tarafından düşün

Canim hic uzulme bak benimde 11. Gunum burun goruntu olarak guzel ama delikler problemli cildirmis durumdayimm ama duzelicek duzelicez buna iniyorum inanmak istiyorum benimde fotolar bakabilirsin sadece sislerin cok ondan kivrimlarin belli degil bence moralini bozma masaj yap hergun alcidan sonra bandaj uyguladilarmi canim sana

Ben çok beğendim, yeni ameliyat olmuş bir burna göre çok iyi görünüyor üstelik şeklide iyi yüzünüzü gitmiş.....Şu an olumsuz düşünmek için çok erken bir dönem, kesinlikle burnunuz daha da incelip küçülecektir.

Daha çok çok yeni ve kalın görünmesi çok doğal çünkü ödemli şuan bir bekle sabret ödemlerin insin. Benim nerdeyse alçı çıktıgında senin burnunun iki katı kalınlktaydı. Zamanla geçecek onlar küçülecek. Ayrıca moralini hiç bozma çok güzel görünüyor. Güle güle kullan burnunu.

Kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin inanin psikolojim cok kotue. Umraniye hisar hastanesi docen dr tayfun apuhan a ameliyat oldum. Burnun cok guzel oldu dedi ve bi kac hastasina da benim burnumu gösterdi ama ne bilm anlayamiyorum ki sis mi degil mi

Kizlaaarrrr moralimi yukseltiyorsunuz :))) alci gecen hafta sali cikti sonra bandaj uyguladi bandajlarda dun cikti . Dun hastaneden gelirken insanlarin gozune baktim burnuma bakiyorlar mi diye

Olumsuz yorum yapanlara hiiiç aldırış etme gayet güzel ve yüzünede çok yakışmıs zamanla zaten düzelecektir .
ameliyat nekadara mal oldu ???

İnsallah canim yoksa insanliga yeni bir tur olarak kitaplara gecicem cnku insanlik boyle benim gbi kiz gorunmlu kurt a aliskin degil cnku

Back
X