Buruna Darbe Alma/Burun Çökmesi

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
68
Bu konuyla alakalı 0çüncü sorum ama artık buradaki başlıkları tekrar tekrar okumaktan ezberledim her gece sabaha kadar aynı şeyleri aratıp duruyorum delireceğim sanırım.
Doktorumla konuşuyorum ama duymak istediğim şeyleri söylüyormuş gibi geliyor. Aranızda darbeyle burnu çöken var mı? Ya da burnunuz çöktüyse neden nasıl çöktü? Ben 23-24 günlükken biraz sert bir darbe aldım 1 gün ağrım oldu darbe şöyleydi ben karın üstü uzanırken -kafam dik- kedim yukarıdan yüzüme atladı ve sağ tarafta ciddi ağrı hissettim. Şimdilik dışarıdan bir sorun yok ama derin nefes alırken o taraftan rahat nefes alamıyorum belki ödemdir, başka bir şeydir diye kendimi avutuyorum. düşme çökme 3. Ay belli olur diyorlar. Gerçekten kafayı yiyeceğim, çağıra çağıra beni bulacak. Bu yaygın mı? Yaşayan var mı?

dıştan sorun yoksa yoktur bence bende darbe aldım kanama oldu 1 damla o taraftan hiç nefes alamadım bir süre burun içi şişmiştir bence sizin. telefon flashıyla içeri bakmaya çalışın çöktüyse belli olur

Yorumuz için teşekkür ederim baktım diğer tarafın içi daha şiş duruyor şuan bilemedim. Şuan sakinim mesela ama gece muhtemelen yine delireceğim.

olurdu elbet canım çöktümü yan taraf nefes alırken falan biraz göçerdi içeri vs çökme yoktur sanmıyorum ya

olurdu elbet canım çöktümü yan taraf nefes alırken falan biraz göçerdi içeri vs çökme yoktur sanmıyorum ya
Bugün doktora gittim bir sorun kontrol etti olmadığını söyledi içim rahatladı biraz. Ama yine de ben sorun yaşayanların nasıl yaşadığını merak ediyorum ileride ne gibi sorunlar çıkabilir? Herkes başta belli oldu diyor ama sonradan kötüleşen var mı?

aylarca güzel gidip sonra sorun yaşayan okudum baya ama onlar çok nadir olan şeyler. forumda internette çok takılınca neler görüyosun ama benim çok arkadaşım burun estetiği oldu seneler geçti hiçbirinin bi sıkıntısı olmadı. çok düşünürsen takıntı yapıp kendini strese sokarsın iyi düşün iyi olsun :)

Aynen artık biraz kendimi rahatlatıp burnuma dikkat edeceğim. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ben ameliyat olalı 1.5 ay oldu. Ama benim kırma yoktu, törpü ve burun ucu kaldırma. Burnuma yanlışlıkla aldığım darbenin haddi hesabı yok. Bişey olmadı. Tabi çok aşırı sert darbeler değil. Kol çarpması falan.

Teşekkür ederim yorumunuz için hala dışarıdan ve normal koşullarda bir sorun yaşamıyorum ama burnumdan derin nefes alırken sağ taraftan konforlu nefes alamıyorum sebebi ne olabilir ki?

Teşekkür ederim yorumunuz için hala dışarıdan ve normal koşullarda bir sorun yaşamıyorum ama burnumdan derin nefes alırken sağ taraftan konforlu nefes alamıyorum sebebi ne olabilir ki?
İçinde hala şişlikler vardır. Benimde öyle hafif tıkalı gibi. Burnunun ucunu sıkınca hissedersin hala acı vardır.

Merhaba bnm de 28. Günumde ayna çarpmisti doktorum 3. Ay da belli olacagini soyledi korkarak bekliyorum zaman cok zor geciyor

Merhaba bnm de 28. Günumde ayna çarpmisti doktorum 3. Ay da belli olacagini soyledi korkarak bekliyorum zaman cok zor geciyor
Çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz. Benim bir değişim yok ama en başından beri sağ tarafım sol tarafa göre daha çökük doktorum sol tarafa bastırarak masaj yap demişti şimdi sağ taraftan nefes problemim de başladı. Korktuğum başıma gelecek sonunda diye korkuyorum.

Yok ben de de bi degiaiklik yok ama darbe sonuclarini vs 3. Ayda görebiliyormusuz. Baya korkuyorum psikolojim filan cok bozuldu. Sakinilan göze çöp batarmiş işte bazi hastalar 2 ya da 3 kere ameliyat olyr çökme filan oluyor o da sonradan çikiyor

Sormayın ben psikolojik olarak altından kalkamıyorum hayatım çok verimsiz geçiyor bütün gün burada başlık arıyorum kime ne olmuş diye. Ben psikolojik olarak çok zorlandım.

Ben cok pisman oldum keske olmasaydim diye ama iyi dusunmekte fayda var ufak tefek darbeler de aldim elim filan carpti gece ama bi sknti olmaz demisti doktor ayna carpmasina ise zarar verebilir dedi ben de en kötüsunu ögrwnmek istedigimi söyledim 10 dk lik bi islemle duzeltilir demisti ama netten cok zor ameliyatlar okudum sakin siz okumayin insanin psikolojisi iyi ce bozuluyor

En mantiklisi iyi dusunmek olmus bir kere geriye dönusumuz de yok belki de hic bir sknti olmayacak insallah da cikmaz ikimizde de 3 ay bekleyecgz bn hergün degisimleri fotograf ile takip ediyorum. Bazi doktor lar da 1 ay olmus bi sikinti olmaz diyorlar o kadar kendime dert ettim ki bir cok doktor ile iletisime gectim siz doktorunuza görundunuz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…