- Konu Sahibi pinkgirl16
Benim burnumun kikirdaklariylada oynandi biyerden alindi ve baska bi yere konuldu. Sonuc kötü disardan oldugu gibi belli yani sekli bozuk
doktorunuz kimdi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim burnumun kikirdaklariylada oynandi biyerden alindi ve baska bi yere konuldu. Sonuc kötü disardan oldugu gibi belli yani sekli bozuk
doktorunuz kimdi acaba?
Burda tanilmis bi doktor oldugu icin malesef yazamiyorum istersen emailine gönderrim
ilk defa o doktor için olumsuz bir şey duydum.. çok geçmiş olsun.. bi belaya bulaştık.. Allah kurtulmayı nasip etsin..
ilk defa o doktor için olumsuz bir şey duydum.. çok geçmiş olsun.. bi belaya bulaştık.. Allah kurtulmayı nasip etsin..
Canim ilk defa duyman normal cünkü burda kimse yazamiyorkiben cok biliyorum.
canım çok tşk ederim.. en azından kafamda o doktoru eledim.. yarın naci çelikle randevum var inşallah rahatlatıcı bişeyler söyler
Burda tanilmis bi doktor oldugu icin malesef yazamiyorum istersen emailine gönderrim
bende revizyon ameliyatı olmayı dusunuyorum,burdan bikac doktorla gorustum ama merak ettim hangi doktor oldugunu banada ozelden yazarmısınız? karar verdigim doktor bu olmasınBurda tanilmis bi doktor oldugu icin malesef yazamiyorum istersen emailine gönderrim
Cnm senindemi burnunu ilk ameliyattda fazla kücültdüler? Yani üsten fazla kemik ve öndende fazlami kisaltdilar?3 hafta önce ben revizyon oldum kaburgamdan kikirdak eklendi, ilk defa duydum disardan belli oldugnu:18:
Oldun mu acaba revizyon ameliyati? Cünkü bende düsünüyorum suandabende de küçük bir çökme var ve revizyon olabilirim. ama forumda revizyon olup burnuna kıkırdak eklenen arkadaşlar var, gayet de güzel olmuş burunları . kafam karıştı.
Benimde ilk ameliyatimda malesef fazla kikirdak alinip cok fazla kisaltildigi icin, cok kücük bir burnum oldu ve yüzüme hic uymadi.. Bende kirkirdak ekletmeyi düsünüyorum ama belli olur erir diye korkuyorum, acaba sen naptin? Disardan görünüyor diye yazmizsin bana biraz bilgi verebilirmisin acaba, piskolijik olarak bitmis durumdayimaynen kemikk gibi sertleşiyor
Seninle ayni kaderi paylasiyoruz malesef.. Evet benim biraz kemerli bir burnum vardi ama cekiciligim vardi o burnumla, estetik oldum ve simdi cok kücük olan bir burnum var, hem kavisli kisa ve kalkik bir burnumarkadaslar sizden ricam aranızda cok kucuk dar ve kalkık burna sahip olupta büyütenler varsa yardımcı olabilir misiniz? sağlam güvenilir doktor arastırması içerisindeyim..
Ameliyat oldunmu acaba? Benimde burnum cok fazla kücültüldüe burnum yokmus gibi duruyor nerdeyse... Bana bilgi verirmisin naptinGaliba hic kimse yok bende arastirip duruyorum, en cogunukla emre ilhan ve nazim cerkes duydum....ama tabiki bende emin degilim, ayni durumdayiz benimkiside cok kisaltilmis ve uc kismi fazla kaldirirmis(