Buruna kıkırdak ilavesi dışardan belli oluyormuş.

canım çok tşk ederim.. en azından kafamda o doktoru eledim.. yarın naci çelikle randevum var inşallah rahatlatıcı bişeyler söyler

Rica ederim, tek bi doktorla degil bi coguna git hepsini arasdir resimlere bak tarzlarini ögrenmeye calis cünkü her nekadar doktorlar farkli burun yapsada hepsinin bi tarzi vardir. Insallah görüsmen iyi gecer.

mrb arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.ben bundan 4 sene önce osman karaaslan diye bi dr a ameliyat oldum, burnumun yarısından fazlasını aldı, aşırı kavisli ucu kalkık ve çok dar bi burnum oldu.şimdi nefes almakta güçlük çekmekten artık psikloljikmen bitiğim , nazım çerkeş diye bi drla görüştüm kulağından kıkırdak alıp eklememiz lazım dedi, kendisine çok güvenesim var fakat kulağımda nasıl bi sorun yaşarım çok kararsızım inanın ,birde kulakta problem yaşarsam artık tamamen bittiğim andır ,nolur bilgisi olan paylaşabilir mi allah rızası için....

Burda tanilmis bi doktor oldugu icin malesef yazamiyorum istersen emailine gönderrim
bende revizyon ameliyatı olmayı dusunuyorum,burdan bikac doktorla gorustum ama merak ettim hangi doktor oldugunu banada ozelden yazarmısınız? karar verdigim doktor bu olmasın :(

Benimde kulağımdan kıkırdak alınarak burun ucuna eklendi 3 ay oldu simdilik bi sıkıntı yok.dısardan belli olmuyor.kıkırdak kulak arkasından alındığı için sorun olmuyo hic bi problem yasamadım

kendisi yapamayacagi için öyle demiş galiba. millet çökük burunla mı gezsin belli olacak diye ki zaten belli falan olmuyor yapan yapıyor.

Arkaslar bende revizyon ameliyat olmak istiyorum cünkü burnum cok kücüldü birinci ameliyattda, benim gibi ay durumda olan varmi acaba? Yardim edim lütfen cok mutsuzum

3 hafta önce ben revizyon oldum kaburgamdan kikirdak eklendi, ilk defa duydum disardan belli oldugnu:18:
Cnm senindemi burnunu ilk ameliyattda fazla kücültdüler? Yani üsten fazla kemik ve öndende fazlami kisaltdilar?
Benim suanda böyle bi sıkıntım var ve ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuk
Revizyon ameliyati düsünüyorum ama kikirdak eklemenin sonuclari nasil olur hic bilmiyorum.. Bana biraz bilgi verebilirmisin mutlu musun suan?

bende de küçük bir çökme var ve revizyon olabilirim. ama forumda revizyon olup burnuna kıkırdak eklenen arkadaşlar var, gayet de güzel olmuş burunları . kafam karıştı.
Oldun mu acaba revizyon ameliyati? Cünkü bende düsünüyorum suanda

aynen kemikk gibi sertleşiyor
Benimde ilk ameliyatimda malesef fazla kikirdak alinip cok fazla kisaltildigi icin, cok kücük bir burnum oldu ve yüzüme hic uymadi.. Bende kirkirdak ekletmeyi düsünüyorum ama belli olur erir diye korkuyorum, acaba sen naptin? Disardan görünüyor diye yazmizsin bana biraz bilgi verebilirmisin acaba, piskolijik olarak bitmis durumdayim:(

arkadaslar sizden ricam aranızda cok kucuk dar ve kalkık burna sahip olupta büyütenler varsa yardımcı olabilir misiniz? sağlam güvenilir doktor arastırması içerisindeyim..
Seninle ayni kaderi paylasiyoruz malesef.. Evet benim biraz kemerli bir burnum vardi ama cekiciligim vardi o burnumla, estetik oldum ve simdi cok kücük olan bir burnum var, hem kavisli kisa ve kalkik bir burnum
Cok pismanim gercekden ve kirkirdak eklemeyi düsünüyorum
Acaba sen naptin? Ameliyat oldunmu ve neye karar versin
Cok mutsuzum gercekden:(((

Galiba hic kimse yok bende arastirip duruyorum, en cogunukla emre ilhan ve nazim cerkes duydum....ama tabiki bende emin degilim, ayni durumdayiz benimkiside cok kisaltilmis ve uc kismi fazla kaldirirmis:KK43:(
Ameliyat oldunmu acaba? Benimde burnum cok fazla kücültüldüe burnum yokmus gibi duruyor nerdeyse... Bana bilgi verirmisin naptin

Back
X