Buruna kıkırdak ilavesi dışardan belli oluyormuş.

Eklenen kıkırdak belli mi oluyormuş daha neler bu doktorla alakalı bi sıkıntı olsa gerek aksı halde benım burnumun görüntüsü kıkırdaktanibaret olmalıydı :)
Kıkırdak ekleme işi sıkıntılı bi süreç her bünyenin kıkırdagı kabul etmesi kolay olmuyo bazı bünyeler fazlaca erıtıyo kıkırdagı buda ayrı bi sıkıntı bende sağolsun doktorum kaburgamı açmadı da kadavra arkadaştan kullandı bide onun acısı fena olsa gerek
Süreç acılı sancılı değil tamamen psikolojik umarım gönlünüzce olur burnuşlarınız ve küçük bi tavsiye fiyata takılmayın gerekırse erteleyın ama ucuz diye benim gibi şapşallık yapmayın sonrası inanın çok daha sıkıntılı oluyor...
Cnm senindemi burnunu ilk ameliyattda fazla kücültdüler? Yani üsten fazla kemik ve öndende fazlami kisaltdilar?
Benim suanda böyle bi sıkıntım var ve ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuk
Revizyon ameliyati düsünüyorum ama kikirdak eklemenin sonuclari nasil olur hic bilmiyorum.. Bana biraz bilgi verebilirmisin mutlu musun suan?

mrb arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.ben bundan 4 sene önce osman karaaslan diye bi dr a ameliyat oldum, burnumun yarısından fazlasını aldı, aşırı kavisli ucu kalkık ve çok dar bi burnum oldu.şimdi nefes almakta güçlük çekmekten artık psikloljikmen bitiğim , nazım çerkeş diye bi drla görüştüm kulağından kıkırdak alıp eklememiz lazım dedi, kendisine çok güvenesim var fakat kulağımda nasıl bi sorun yaşarım çok kararsızım inanın ,birde kulakta problem yaşarsam artık tamamen bittiğim andır ,nolur bilgisi olan paylaşabilir mi allah rızası için....
Benimd birince ameliyatda burnum fazla kücültüldü bende ne yapacagimi bilmiyorum yani ayni kaderi paylasiyoruz.. Sen naptin
İkinci revizyon kikirdak eklemesi ameliyati yaptirdinmi?

Oldun mu acaba revizyon ameliyati? Cünkü bende düsünüyorum suanda
Olmadim canim, cesaret edemedin cubku ya daha kotu olrsa die. Su an estetik oldgnu bilmeyenler de aa burnunuz cok guzel die yorum yapio. Bn de kusuru kafamda buyutrgme inandirdim kendmi sonmda:) evet bi kusur var, tamam, ama kimde uok ki? Eger snnki de goz ardi edilebilecek minik bi kusursa aklinda bulunsun zamanla alisio insan:)

kızlar bi arkadaşımın burnuna da kıkırdak ilave ettiler. merak etmeyin belli olmuyor. yani onunkinde belli olmamış.

kızlar bi arkadaşımın burnuna da kıkırdak ilave ettiler. merak etmeyin belli olmuyor. yani onunkinde belli olmamış.

Her burunda farklı deformasyonlar olur ya da olmaz.kişisine cildine göre değişkenlik gösteren bi durumdur.doktoorun hangi cilt tipine göre hangi kikirdagi nereye ekleyecegini bilmesiyle ilgili bi durum.doktor seçimi çok önemli arkadaşinızın hangi doktora olmuŞ olduğunu yazarsanız açık olur..

Her burunda farklı deformasyonlar olur ya da olmaz.kişisine cildine göre değişkenlik gösteren bi durumdur.doktoorun hangi cilt tipine göre hangi kikirdagi nereye ekleyecegini bilmesiyle ilgili bi durum.doktor seçimi çok önemli arkadaşinızın hangi doktora olmuŞ olduğunu yazarsanız açık olur..
cnm Ankara'da olmuştu. Doktorunun ismini bilmiyorum. Yurt dışında arkadaşım şuan. Geldiğinde ondan öğrenmeye çalışıyım. Sanırım onun doktoru doçentti.

Ameliyat oldunmu acaba? Benimde burnum cok fazla kücültüldüe burnum yokmus gibi duruyor nerdeyse... Bana bilgi verirmisin naptin
tatlım burnuma yag dolgusu yaptırdım daha düzgün duruyor suanda.revizyona cesaret edemedim malesef :( eger derin esnekse uzatılabilir elbette biraz.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 yıl önce burun estetiği ameliyatı oldum. Doktor burnuma kıkırdakları öyle bir koymuş ki burnumda kemerin olması gerektiği yerde girinti çıkıntılar varr şu an. Revizyon olmayı düşünüyorum ama önce eski doktorumdan paramın iadesini isteyeceğim. Vermezse dava açacağım kararlıyım. Çünkü normalde kıkırdak ilavesi çok yaygın bir uygulama ve ben benim burnum gibi kimseyi görmedim. tamamen doktorun özen göstermesi ve ustalığıyla ilgili bir durum bence.
Yağ dolgusuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Revizyondan korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Acısız ameliyatsız bir yolu varsa bu benim de tercihim olur:(

mrb arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.ben bundan 4 sene önce osman karaaslan diye bi dr a ameliyat oldum, burnumun yarısından fazlasını aldı, aşırı kavisli ucu kalkık ve çok dar bi burnum oldu.şimdi nefes almakta güçlük çekmekten artık psikloljikmen bitiğim , nazım çerkeş diye bi drla görüştüm kulağından kıkırdak alıp eklememiz lazım dedi, kendisine çok güvenesim var fakat kulağımda nasıl bi sorun yaşarım çok kararsızım inanın ,birde kulakta problem yaşarsam artık tamamen bittiğim andır ,nolur bilgisi olan paylaşabilir mi allah rızası için....
Özel mesajlarina bakabilirmisin lütfen

3 hafta önce ben revizyon oldum kaburgamdan kikirdak eklendi, ilk defa duydum disardan belli oldugnu:18:
Cnm kaburgandan kikirdak aldirip burnuna ekletdirdigini okudum
Bende revizyon ameliyati düsünüyorum yani kikirdak ekletmek istiyorum
Burnuna ekletdiginden beri 3/4 yild gecti sanirim
Memnunmusun? Disardan görünme falan oldumu veya erime?

merhabalar ne yaptınız ben de revizyon olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum kıkırdaklar eriyormuş felan diyorlar:( nazım çerkeşe ben de ameliyat olmayı düşünüyorum siz oldunuz mu cok merak ettim

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 yıl önce burun estetiği ameliyatı oldum. Doktor burnuma kıkırdakları öyle bir koymuş ki burnumda kemerin olması gerektiği yerde girinti çıkıntılar varr şu an. Revizyon olmayı düşünüyorum ama önce eski doktorumdan paramın iadesini isteyeceğim. Vermezse dava açacağım kararlıyım. Çünkü normalde kıkırdak ilavesi çok yaygın bir uygulama ve ben benim burnum gibi kimseyi görmedim. tamamen doktorun özen göstermesi ve ustalığıyla ilgili bir durum bence.
Yağ dolgusuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Revizyondan korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Acısız ameliyatsız bir yolu varsa bu benim de tercihim olur:KK43:
bir avukatla hiç görüştün mü canım bana öyle bir kağıt imzalattılar ki burnunu nefesini hatta canını alabileceklerine dair bi kağıt :(

HEYYY KIZLAR MERHABALAR, eski bi konu farkındayım ama kıkırdak eklemeyi düşünenler ne yaptınız acaba, ameliyat oldunuz mu olduysanız lütfen burada bizimle bilgileriniz ve memnun olup olmadığınız yazar mısınız. lütfen yardımlarınıza ihtiyacımız var, öpüyorum hepinizi :) :*

Back
X