Burunda asimetri

Bir kanat hafif yukarda mı duruyo, eğer öyleyse kendiliğinden düzeleceğini sanmıyorum

Her iki yan profildende fotoğraf çekerseniz kanatların farklı mı aynı mı olduğunu anlayabilirsiniz. Kanatlarda problem olunca karşıdanda asimetrik görünüyo genelde.

Her iki yan profildende fotoğraf çekerseniz kanatların farklı mı aynı mı olduğunu anlayabilirsiniz. Kanatlarda problem olunca karşıdanda asimetrik görünüyo genelde.
Yan profilde kanatlarda bi sorun yok aynı duruyor o_O
Her taraftan düzgün sadece karsıdan resim cekince farklı:işsiz:

Yan profilde kanatlarda bi sorun yok aynı duruyor o_O
Her taraftan düzgün sadece karsıdan resim cekince farklı:işsiz:

Benim de aynen öyle. Alttan foto çekiyorum delikler aynı bi sorun yok, yan profilden bakınca da aynı, gelgelelim önden foto çekince hafif bi asimetri var. Ayrıca yandan kalkık, önden düşük gibi. İnşallah burun ucundaki ödemle ilgilidir diye düşünüp geçmesini umut ediyorum..

Asimetri varsa gecmiyor bosuna heves etmeyin derim. Özellikle uc kısmında arkadasında dediği gibi kanatlarda:)

Benim de aynen öyle. Alttan foto çekiyorum delikler aynı bi sorun yok, yan profilden bakınca da aynı, gelgelelim önden foto çekince hafif bi asimetri var. Ayrıca yandan kalkık, önden düşük gibi. İnşallah burun ucundaki ödemle ilgilidir diye düşünüp geçmesini umut ediyorum..
Aynı benım de öyle. Tıpkı anlattığınız gibi.sız kacıncı aydasınızn. Ben 4. Aydayım. Gecer mi acaba. Doktorum ıkı ay daha bekleyelım gecmezse doldu ile yapalım dedı

Arkadaşlar benim de öyle yandan çok ıyı. Önden belli. Burun kanatlarında biri yukarıda duruyor bu sebeple acık duruyor. Diğeri daha kapalı daha ıyı yanı. 4. Aydayım sizce duzelme umudu var mi

Evet ben 2 kere ameliyat oldum:) ilk ameliyatım baska doktoraydı cok büyük asimetriler vardı ve sislikten diyip gecistiriyordu kendisi.
Hadi Ya bende de eğrilik var deliklerde falan bi taraf daha şiş doktor aynı şişlikten diyo ama 1 ayda hiç düzelme olmadı sizin 2. Ameliyattan sonra düzeldi mi peki kaç ay sonra tekrar oldunuz ?

Düzelmez diye bişey yok benim alçıdan çıktığında düzdü özellikle delikler zamanla aynı olmamaya basladı biri büyük biri küçük,biri yukarda vs yani bunun şişlikten olduğu çok acık düzelicek

Düzelmez diye bişey yok benim alçıdan çıktığında düzdü özellikle delikler zamanla aynı olmamaya basladı biri büyük biri küçük,biri yukarda vs yani bunun şişlikten olduğu çok acık düzelicek
Peki düzeldi mi daha sonra. .? Düzeldiyse Kaç ay sonra düzeldı

Aynı benım de öyle. Tıpkı anlattığınız gibi.sız kacıncı aydasınızn. Ben 4. Aydayım. Gecer mi acaba. Doktorum ıkı ay daha bekleyelım gecmezse doldu ile yapalım dedı

benim bugün 8.günüm ve alçım alındı. sonrasında doktor bandajlayınca burun sanki biraz şekle girmeye başladı, ucundaki toparlaklık gitti, sivrildi. asimetri düzelmiş gibi görünüyo şimdilik ama ucunu da yukarı doğru bantladı ondan mı bilmiyorum..

benim bugün 8.günüm ve alçım alındı. sonrasında doktor bandajlayınca burun sanki biraz şekle girmeye başladı, ucundaki toparlaklık gitti, sivrildi. asimetri düzelmiş gibi görünüyo şimdilik ama ucunu da yukarı doğru bantladı ondan mı bilmiyorum..
Anladım sizin daha çok yeni. Düzeliyorsa kesin düzelecektir

Anladım sizin daha çok yeni. Düzeliyorsa kesin düzelecektir
umarım öyle olur ben tam emin değilim ama, bu asimetri mevzu çok oynak bi durum burun tam oturana kadar net belli olmuyo sanki. sizinki de istediğiniz gibi düzelir inşallah, 4 ay da çok geç değil, 1 yıl da sürebilir deniyo ya.

Back
X