Burunda asimetri

Ne kadar fark olduğu önemli, ama çok değişmiyor. İki yandan da fotoğraf atabilir misiniz bakayım
Telefondan resimler sildım. Ama eski konum da yuklemiştım resimlerimi. Bakabilirsinız İstersenız. Doktorum ıkı ay daha bekleyelım olmazsa dolgu yaparız dedi.

Telefondan resimler sildım. Ama eski konum da yuklemiştım resimlerimi. Bakabilirsinız İstersenız. Doktorum ıkı ay daha bekleyelım olmazsa dolgu yaparız dedi.
Baktım fotoğraflarınıza, evet biraz fark var ama bunu dikkatle bakanlar farkedebilir. Yada ameliyat olanlar, yoksa karşıdan çok çok dikkat çekmiyo. Yalnız bu durum kendiliğinden düzelmiyo, dolgu işe yararsa yazar mısınız

Bi taraf daha şiş benim de mesela bu düzelmiyor mu sizce
benim 12. günüm. iki gündür benim de sol tarafı daha şiş. içerden zaten şişti sol taraf, şimdi dıştan da daha şiş görünüyo. yarın bandajı çıkartcam, daha kötü görünücek bi tarafı şiş olunca.. of ya, her gün başka dert, bişiy düzeliyo derken, başka bi sorun çıkıyo..

Baktım fotoğraflarınıza, evet biraz fark var ama bunu dikkatle bakanlar farkedebilir. Yada ameliyat olanlar, yoksa karşıdan çok çok dikkat çekmiyo. Yalnız bu durum kendiliğinden düzelmiyo, dolgu işe yararsa yazar mısınız
Tabi yazarım. Insallah ise yarar. Evet cok dikkatli bakarsan belli oluyor Ama beni rahatsız ediyor

Back
X