Burunda minimal degisiklik mumkun mu hayal mi?

sourkid cnm bence dediğin değişikliğin olması tabiki memnük ama sana bir kaç tavsiyem olacak (ben 2 kere yaptırdım). birincisi mümkünde 1-2 yıl daha bekle çünkü yaşın biraz küçük olduğu için belki bir sakıncası olabilir, ikincisi kesinlikle ve kesinlikle kulak burun boğaz doktoruna yaptırma plastik cerreha yaptır,3 cüsü kesinlikle tecrübeli bir doktora yaptır baş asistan vb kişileri tercih etme, 4 cüsü hacettepenin doktorlarını tavsiye ederim hemen hemen hepsi doğal görünümden yana olduğu için sen istesen de kaldırmazlar burnunu :) Sana Tunç Safak'ı ve Aycan Hocayı, tavsiye edebilirim, çok doğal yapar istediğin görünüm olur yani. Bu kadar cnm :)

Sagol cevabin icin.. sen neden ikinci kez oldun kime olmustun? :) Suan memnunsundur umarim

Benim burun ucumda kayma oldu cnm (ben 20 yaşımda yaptırmıştım o yüzden çok acele etme dedim zaten) 10 yıl sonra bi kayma oldu ama milimetrik bir kaymaydı. Nedeni çok belli değil di ama doktor burnumda et olduğu için onun yaptığı baskıdan ötürü olabileceğini söyledi. Bende biraz bu tarz konularda hem cesur hem de takıntılı olduğum için 2. ameliayatı oldum :) ama olsamda olurdu yani. Birincisi Mustafa Akyürek ti ki kendisi şu anda ABD de yaşıyor ve bence muhteşem bir doktordu. 2. si de Tunç Şafak tı ki ondan da çok memnun kaldım ama bence tunç hoca tam senin istediğin gibi çok az değişiklik yapıyor, eğer cidden az bir değişiklik istiyorsan kesinlikle tunç hocaya git. kemeri alır çok kavis vermez çok kaldırmaz. Bu arada 2 doktorda Hacettepenin doktoruydu ve ikiside çok doğal burun yaptı, kimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor ki zaten bence bu çok önemli birşey.

Bu arada bişey daha eklemek istiyorum. Yaşın çok küçük daha cnm o yüzden ne istediğinden emin ol çünkü benim tahminim sadece kemeri aldırmak isteyeceksin başta ama kemer kalktıktan sonra bu görünümde sana yetmeyebilir. İyi bir doktor zaten brununla çok oynamayacağı için; ameliyat sonrası bu muydu; biraz daha değişiklik olsaydı, biraz daha kalkık olsaydı o kadar amliayat oldum o kadar eziyet katlandım gibi bir tepki verebilirsin :) 2. kez ameliyat olmamak için çok iyi araştır ne istediğinden emin ol, biraz kalkık bir burun da hoş olur güzel durur. Öyle domuz gibi belli olan burunlardan bahsetmiyorum ama bence ucunda hoş ve zarif bir kalkıklık çok güzel durur. Çünkü emin ol 5 yıl sonra o kalkıklığı isteyeceksin :)

Hepinize merhaba hanımlar, başlığı okuyunca biri benim burnumdan bahsediyor sandım zira bir burun ancak bu kadar ameliyat edilip, bu kadar minimal değişebilir Ben 1 sene önce Prof.Dr.İsmail Kuran'a ilk estetik ameliyatımı oldum, inanılmaz eli hafiftir asla hakkını inkar edemem ancak o kadar doğal ve organikçi bir doktor ki kıyıp da burnuma bir kavis vermedi Hatta ucu bile kalkık değil o derece doğal düşkünü ... Ayın 18 inde 2.revizyon ameliyatımı yine İsmail Bey'e olacağım, sanırım bu kez ne istediğimi daha detaylı ve resimlerle anlattım bakalım ne olacak ... Yani sözün kısası doğal burun mu istiyorsunuz, minimal değişiklik mi dediniz, size gözüm kapalı İsmail Bey'i önerebilirim

Son düzenleme:

Deniz biraz korktum simdi kayma oldugunu duyunca... anlamadigim sey dogal burunda neden olmuyor da estetikten sonra boyle seyler oluyor... neyse

ikinci ameliyatinda o kayma duzeldi mi peki? onerin icin tesekkur ederim keske tunc safak'in yaptigi bir burnu gorsem de bir fikrim olsa ama hic bulamadim

onerin icin tesekkurler :) bazen de cok oynanmamasinin nedeni burunda nefes alma problemi yaratmama, o olculere dikkat etmekten kaynaklanabiliyor. mesela burunda kikirdak ve kemer birlesirse cok alamaz istese de fazladan islem gerekebilir ve iyilesme surecini uzatir.
ismail kuran bu forumda asiri unlu bir iki burna rastlamistim begendim

Sanırım beğendiğin burunlardan biri de benimkiydi canım, sabah ilk işim senin için burun delikleri ile ilgili bir resim paylaşmak olacak ... Gerçekten zevkler tartışılmıyor, sen son derece doğal bir burun isterken, ben yeterince kavisli ve kalkık olmadı diye 1 senedir mutsuz mutsuz dolanıyorum ve yakında ameliyat oluyorum ... Umarım pişman olmam ...

Evet işte bence de ameliyat önce çok doğal ve düzgün bir burun istiyorsunuz olduktan sonrada biraz daha kavisli ve kalkık olsaydı keşke diyorsunuz :) Bende de aynı şey oldu ilk ameliayatım da çok doğal ve güzeldi burnum ama bi süre geçince tabi insan tatmin olmuyor ve daha iyisini istiyor sanırım :)

Canim emin misin olmak istedigine yine? bu burnun cok guzel dogal, herkese benzeye bilirsin 2. ameliyat sonunda... Suan ayri bir cekiciligin var bence. ama tabii eger kendini kotu hissediyorsan mutlaka olmalisin :)

deliklerini gercekten cok merak ediyorum gosterirsen cok sevinirim. ben baya mukemmeliyetci bir insanim o yuzden isim zor (

Son düzenleme:

denizcim sen tunc bey'in hic yaptigi burunlari gordun mu?

Sourkid inan çok mutsuzum, aynaya 1 yıldır bakıp bakıp mutsuzluğumu büyütüyorum desem yeridir benim derdim doğal olması değil aslında, eski burnumu görmüşsündür fotolardan (kavisli ve düşük bir burundu) , bunun için ameliyat olmama rağmen ameliyattan bir süre sonra burnumdaki o kemik yeniden belirdi ve şu an yine aynı yerde ( eskisi kadar olmasa da) bir kemer var malesef ... o kemeri artık göresim yok sinir oldum , bir de o kadar para verip alanındaki en iyi cerrahlardan birine ameliyat olup sonucu istediğim gibi olmayınca daha bir yıkım oldu bana ... inan ki ben de çok zor beğenen biriyim ve yeni burnum harika oldu diyebilmem için doktorumun çoook çalışması lazım diye düşünüyorum bakalım beni neler bekliyor, tek dileğim bu burnumu aramamak ... bu arada bu kez istediğim burun o tipik emre ilhan burunlarından değil canım, yine doğal sadece kemeri gitmiş ve çok az ucu kalkık dedim, artık ne çıkacak Allah bilir

Ne olcak bizim bu halimiz Ben de resmen "hayati" erteliyorum nerdeyse. estetigi bekliyorum o kadar dusuk ozguvenim saka gibi :) bizim biraz da piskologa mi ihtiyacimiz var ne? yoksa normal mi haha...

o kemer nedense cikiyor cogu kiside, ben de anlamis degilim neden... madem alindi nasil cikar ki? senin de en azindan cok sukur kikirdak eklettirmeyi gerektirecek bir burun olmadi... burunda yamukluk falan meydana gelmedi... onun revizyonlari daha zor oluyor bi de bekleyene kadar tam depresyon... o yuzden sanslisin oyle dusun yine de guzel bir burnun var olana kadar ve kolay bir ameliyat olucak :)

Hayatı ertelemek !!! İçimi okudun yemin ederim, aynen hayatı ertelemiş durumdayım, sanki ameliyat olduğum gibi Miss Turkey'e katılacağım, töbe töbe Eski burunla 34 sene başkası gezdi sanki Acaba diyorum bu psikolojik skıntılar için grup terapisi iyi gelir mi bize ?

Aynen oyle gencligimizi yiyo bu burun

Canım ben Tunç beyin yaptığı burunlar görüm ve çok beğendim, çok doğal ve hafif kalkık yapıyor. İstersen bi telefon aç sekreteri ile görüş daha önceki hastaların fotolarını görmek istiyrum de yardımcı olur diye düşünüyorum. Bir de gönderdiğin fotoyu gördüm ve kesinlikle ve kesinlikle şunu söylüyorum o burnu yaptırdıktan sonra beğenmeyeceksin, yani beğeneceksin ama daha iyisini isteyeceksin cnm emin ol... Biraz uzun bir burun gönderdiğin tamam çok doğal ama hafif kalkık ve daha kısa bir burunda doğal durabilir ve inan çok güzel durur. Bende senin gibiydim çünkü aynen bu tarz burunlar istiyordum ama bi kaç yıl geçince aradan keşke biraz daha kalkık olsaydı diye düşünmeye başladım sen biraz daha bak resimlere biraz daha araştır :)
MiRniK cnm çok üzüldüm senin burun için ama kafana takmamaya çalış muhtemelen senin büyüttüğün kadar değildir ve kimse fark etmiyordur bile ama işte insan kendi başına gelince takıyor kafasına ve sürekli onu düşünüyorsun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…